reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Jestem... i uzupełniam od razu listę!!!

Agapas - 31 sierpnia (???)
Syllwiia26 - 4 września

kusska - 4 września
katia_793 - 5 września
&Ewcia - 7 września
agniesiar - 6 bądź 7września
mmm - 8 września
nadzieja82 - 9 września
Marzi55 - 10 września
jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
pati1159 - 29 września... :)
Hope33 - październik ???

krewetka gratulacje.... wreszcie jakiś dobry news!!!:tak:

Kurcze dziewczyny ale z was znawczynie testów. Ja dopiero niecały rok temu uzyłam pierwszego testu i nigdy nie wnikałam który jet lepszy. Ale teraz będę dokonywała uwazniej wyborów :-).
Ja narazie nie myślę o koleejnym tescie. Zobaczymy na koniec miesiąca:tak:. Także moje testowanie możecie wpisać gdzieś tak na 30 września, chyba, że będe miała jakieś objawy to zrobię w dniu spodziewanej @ czyli gdzieś 25.

No zmykam, bo mi mała zachorowała i w domku siedzimy do końca tygodnia. Pa

hehe też kupiłam dzis 2:-) tylko że mnie kosztowały 85 zeta:crazy: takie tu są u mnie ceny... żałuje ze z Polski wiecej nie wzięłam

Kusska... ale te ceny to na pewno powstrzymałyby mnie przed ciągłym testowaniem...:no::-p nie mniej jednak nie ma czego zazdrościć... już nie będe narzekała...:-D

Scorpioniczkaa... dopisane!!! :tak::-D

Agapas - 31 sierpnia (???)
Syllwiia26 - 4 września
kusska - 4 września
katia_793 - 5 września
&Ewcia - 7 września
agniesiar - 6 bądź 7września
mmm - 8 września
nadzieja82 - 9 września
Marzi55 - 10 września
jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
pati1159 - 29 września... :)
scorpioniczkaa - 30 września
Hope33 - październik ???

cześć dziewczyny, może któraś spojrzeć na mój wykres, nie wiem dlacczego ale przenoisło mi owulację z 14 dc na 16 dc, nic nie rozumiem :(

oj zebys wiedziala ze powstrzymuje hehe;-)
a ja robiłam pre-testy 6 razy i dopiero ostatni pokazał dwie krechy jak juz bylam w po wizycie u gina, to byl 10 tydzien bodajże już nie pamiętam dokladnie. u mnie to stżenie strasznie powoli wzrasta chyba... może to dlatego tym razem tez testy nic nie pokazały jeszcze?? kto wie...

kusska... trzymam zatem mocno kciuki!!!:-)

reklama
Do góry