reklama
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
tak 24.08
mimo wszystko jak ujrzalam II kreski bylam zaskoczona
Jeju... to gratulować jeszcze bardziej!!!!
Krewetka... czyżbyś była pierwszą Mamą majową???
jagodka1231
Fanka BB :)
Cześć kobiety!!!
W końcu udało mi się do was zaglądnąć!
KREWETKA- GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! super super
Pozostałym życze aby szybko zobaczyły na teście dwie Krechy II )))))
Cóż za piekna i długa lista testowań hihihihihi
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Cześć kobiety!!!
Cześć jagodka1231...;-) a my testujemy tego samego dnia... jak Twoje nastawienie? ja dzisiaj rano miałam mega gigantycznego doła... objawów żadnych... a u Ciebie??? coś się dzieje???
jagodka1231
Ja powiem tak od czasu kiedy wiem,że pekło jajeczko boli mnie podbrzusze (ból plus rozciąganie) wieczorami w szczególności
czy to objawy?nie wiem....wole poczekać
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Ja powiem tak od czasu kiedy wiem,że pekło jajeczko boli mnie podbrzusze (ból plus rozciąganie) wieczorami w szczególności
To chyba dobrze...:-) oby...
A jak Ty sie dowiedziałaś, że pękło jajeczko...??? usg??? i co każdego dnia aż do pęknięcia???
jagodka1231
Biore tabletki które regulują cykl i pani ginekolog kazał mi przyjśc w 9 dniu brania na usg i miałam piękne 16 mm jajeczko,kazałi mi dwa dni później współżyc i przyjśc po weekendzie na usg czy pękło jajeczko,no i pękło. więc pani doktor powiedziała,że mam 25 % szans,że jestem w ciąży.
natomiast w poprzedniej ciąży chodziłam co tydzien na usg a gdy zbliżała się owulacja to co dwa dni.
dlatego uważam ze to najlepsza metoda obserwacji o ile masz lekarza który sie na to zgodzi.
natomiast w poprzedniej ciąży chodziłam co tydzien na usg a gdy zbliżała się owulacja to co dwa dni.
dlatego uważam ze to najlepsza metoda obserwacji o ile masz lekarza który sie na to zgodzi.
jagodka1231
co do bólu..może to dobrze,ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów i zrobiłam mnóstwo testów zanim okazało się ze jestem w ciązy..
reklama
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Biore tabletki które regulują cykl i pani ginekolog kazał mi przyjśc w 9 dniu brania na usg i miałam piękne 16 mm jajeczko,kazałi mi dwa dni później współżyc i przyjśc po weekendzie na usg czy pękło jajeczko,no i pękło. więc pani doktor powiedziała,że mam 25 % szans,że jestem w ciąży.
no właśnie... ciekawa jestem ilu jest takich lekarzy... a skąd decyzja u Ciebie o tak wnikliwej obserwacji? długo się staracie?
Podziel się: