wiesz co do mojej szefowej to czasem sama jej mówie lub pytam o niektóre sprawy, ale faktycznie czasem nasze zdanie diametralnie się różni (jak chociażby w sprawie badania nasienia) i wolałabym aby już nic nie mówiła niż prawiła mi swoje mądrości, no ale na serio jak czegoś nie wiem to głównie jej pytam, mieszka już długo w wawie i np w sprawie lekarza mi doradziła i dzięki jej za to bo ta ginka z jej polecenia na prawdę fantastyczna. no a @ niech ucieka jak najdalej nie chce jej widzieć przez 9 miesięcy;-)
reklama
To dobrze ze masz taka osobke, ktora moze Ci podpowiedziec co nieco w razie czego milo ze tak pomaga. Ja tez w pracy mam taka znajoma co zawsze doradzi, a jest duzo starsza odemnie wiec szczerze porozmawia i doradzi co lepsze :-), tylko jesli o gin w naszym miescie to juz niestety trzeba samemu sprawdzic bo kazdy poleca innego. Ja uwazam ze mam spoko ginka i mi pasuje jest mily i zartobliwy ale jak trzeba to i z powaga odpowie. A jak poszlam zglosic ze planujemy juz dziecko to badania mialam troche szersze niz czasami sie zdarza u tych lekarzy, jedynie z testami roznymi kazal sie wstrzymac. Ale i tak zrobilam sama na tarczyce i cukrzyce
A @ to oczywiscie niech znika na dlugo a kysz a kysz @ wstretna!!!;-)
A @ to oczywiscie niech znika na dlugo a kysz a kysz @ wstretna!!!;-)
dobrze,że profesjonalnie podszedł a nie kazał się starać i po roku nie powodzeń przyjść. moja ginka kazała najpierw przebadać męża, mówi i ma:-) wyniki mam i zobaczymy co powie, tylko boje się ,że ona może mi tych wynikow nie zinterpretować tylko każe wysłać męża do androloga? o ile się nie mylę to taki gin dla facetów:-) ale pewności nie mam hehe
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Witam dziewczyny!!!
Możecie powiedzieć, że jestem niemądra albo jeszcze lepiej ale jeżeli w tym miesiacu nie ujrzę w końcu dwóch kresek to przeżyje SZOK.
Nie wiem dlaczego ale mam takie przeczucie, piersi mnie potwornie bolą a w dodatku zwiekszyły swoją objętość chyba dwukrotnie.
Boże błagam niech to będzie ................
Możecie powiedzieć, że jestem niemądra albo jeszcze lepiej ale jeżeli w tym miesiacu nie ujrzę w końcu dwóch kresek to przeżyje SZOK.
Nie wiem dlaczego ale mam takie przeczucie, piersi mnie potwornie bolą a w dodatku zwiekszyły swoją objętość chyba dwukrotnie.
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Witam wszystkich
Melduje się po sobietniej imprezce, wesele bylo świetne, wybawilam sie, troche napilam.
czekam na @, to moj 29 dc wiec zapewne dzis lub jutro moge sie jej spodziewac
Melduje się po sobietniej imprezce, wesele bylo świetne, wybawilam sie, troche napilam.
czekam na @, to moj 29 dc wiec zapewne dzis lub jutro moge sie jej spodziewac
Witam dziewczyny!!!
widzę ,że napięcie rośnie:-) który to dzień cyklu? mierzysz tempke?
hej biedroneczka
a jak z objawami? może @ nie będzie tempka ładnie w górze takze wiesz
dobrze,że profesjonalnie podszedł a nie kazał się starać i po roku nie powodzeń przyjść. moja ginka kazała najpierw przebadać męża, mówi i ma:-) wyniki mam i zobaczymy co powie, tylko boje się ,że ona może mi tych wynikow nie zinterpretować tylko każe wysłać męża do androloga? o ile się nie mylę to taki gin dla facetów:-) ale pewności nie mam hehe
Jedynei co to powiedzial ze jak przez 6 miesiecy sie nei uda to wtedy testy porobimy. Ale tak to przebadal porzadnie i wszystko wporzadku jest, nawet cytologie udalo sie na nfz zrobic mimo ze mloda jestem a bo wogole to on prywatny gin jest ale ma wyznaczone dni kiedy na fundusz przyjmuje :-)
A w przychodni owszem za darmo wizyta ale jak juz trzeba badania zrobic konkretne albo usg to prywatnie jedynie....
Witam dziewczyny!!!
Mocno bedziemy trzymac kciuki aby byly 2 kreseczki i nie powiedzialbym ze jestes niemadra, poprostu masz jakies odczucia i przeczucia wiec moze sie rzeczywiscie spelnia, czego zycze serdecznie
reklama
Podziel się: