reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Noukie, Ty się swoimi tempkami nie martw bo przede wszystkim mierzysz złym termometrem. on jest za mało dokładny i ogólnie zły, więc wszystko możesz zwalić na termometr :-)

przy 2 dziecku jeszcze mozesz zaryzykowac;-)ale juz przy 3 to trzeba byc czujnym...buzka:-D:-):-)

Tak sobie zawsze mysle jak patrze na te dwa imionka w Twoim podpisie:tak:

kurde mój ma tylko brata, czyli szanse na kiteczki spadają??

W tym wypadku duzo powiedzialoby trzecie dziecko:dry::-D a moj ma dwie sisotry to moze moze:-D

Noukie, Ty się swoimi tempkami nie martw bo przede wszystkim mierzysz złym termometrem. on jest za mało dokładny i ogólnie zły, więc wszystko możesz zwalić na termometr :-)

I tak wlasnie robie Emma:-D wszystko przez ten tandetny termometr:sorry2::-D:-D:-D. Zebym mieszkala w Pl to juz dawno zamowilabym ten co polecalyscie na allegro a tak musze tu w aptece cos znalezc, dopiero co kupilam malemu dwa dosyc drogie byly:sorry2: na ale nic teraz musze sobie sprawic:tak:

emma
dzięki,
mam podobny ale na starcie widzę,że gorszy bo pokazuje jedno miejsce po przecinku , a nie dwa. no nic jak w następnym cyklu tempki będą tak szaleć to zamówię ten z allegro

Noukie zamów sobie na allegro z wysyłką do NL, ja ciągle tak robię i nie ma żadnego problemu.

Wlasnie dodalam sobie do obserwowanych:tak: ja tez czesto prosze o wysylke do Be bo tu mieszkam;-) ale nie kazdy sie zgadza:dry: a czasem jak krzykna za przesylke to ja dziekuje:dry: no ale to malutka przesylka raczej wiec chyba nie bedzie problemu:tak:

Dzieki za linka:-)

U mnie ten cykl idzie na zmarnowanie :( Mąż jest po zabiegu chirurgicznym i musi się oszczędzać, trudno ma jeden cykl by dojść do siebie. Jednak i tak zamierzam robić testy owulacyjne by sprawdzić czy wogóle będzie pozytywnie, bo wygląd śluzu w poprzednim cyklu nie wskazywał na owulacje :(

reklama
Do góry