kurde mój ma tylko brata, czyli szanse na kiteczki spadają??No to duze sznase na dziewczynke sa:-)
reklama
Noukie
Majowa mama 2007
przy 2 dziecku jeszcze mozesz zaryzykowac;-)ale juz przy 3 to trzeba byc czujnym...buzka:-):-)
Tak sobie zawsze mysle jak patrze na te dwa imionka w Twoim podpisie
kurde mój ma tylko brata, czyli szanse na kiteczki spadają??
W tym wypadku duzo powiedzialoby trzecie dziecko a moj ma dwie sisotry to moze moze
Noukie, Ty się swoimi tempkami nie martw bo przede wszystkim mierzysz złym termometrem. on jest za mało dokładny i ogólnie zły, więc wszystko możesz zwalić na termometr :-)
I tak wlasnie robie Emma wszystko przez ten tandetny termometr. Zebym mieszkala w Pl to juz dawno zamowilabym ten co polecalyscie na allegro a tak musze tu w aptece cos znalezc, dopiero co kupilam malemu dwa dosyc drogie byly na ale nic teraz musze sobie sprawic
Martilla któryś z microlife, np ten:
Dokładny termometr owulacyjny Microlife MT 16C2 (722948305) - Aukcje internetowe Allegro
uciekam, miłego dnia
Dokładny termometr owulacyjny Microlife MT 16C2 (722948305) - Aukcje internetowe Allegro
uciekam, miłego dnia
Noukie
Majowa mama 2007
Noukie zamów sobie na allegro z wysyłką do NL, ja ciągle tak robię i nie ma żadnego problemu.
Wlasnie dodalam sobie do obserwowanych ja tez czesto prosze o wysylke do Be bo tu mieszkam;-) ale nie kazdy sie zgadza a czasem jak krzykna za przesylke to ja dziekuje no ale to malutka przesylka raczej wiec chyba nie bedzie problemu
Dzieki za linka:-)
U mnie ten cykl idzie na zmarnowanie Mąż jest po zabiegu chirurgicznym i musi się oszczędzać, trudno ma jeden cykl by dojść do siebie. Jednak i tak zamierzam robić testy owulacyjne by sprawdzić czy wogóle będzie pozytywnie, bo wygląd śluzu w poprzednim cyklu nie wskazywał na owulacje
reklama
Robale
Fanka BB :)
Puściutko tutaj dzisiaj, życzę miłego weekendu, owocnych staranek
Podziel się: