Witam :-) i zycze owocnych staranek ;-)Witam serdecznie
Chciałabym się dołączyć do Waszej grupy. Uzgodniliśmy z M., że czas najwyższy na drugie dziecko . Wczoraj wyjęłam krążek i zaczynamy starania o córeczkę Czekam zatem na @ i mam oczywiście nadzieję, żę będzie to ostatnia @ przez najbliższe kilka miesięcy DD.
Jak widać z suwaczka mam rezolutnego trzylatka I powiem szczerze, że się troszkę boję tych ponownych pieluch, kolek, nocnego wstawania, bujania, noszenia, ząbkowania, itp itd Bo już mi tak trochę ...hmmm wygodnie
Cześć dziewczyny,przepraszam,że nic nie pisalam.Miałam wczoraj zrobić test ale przyszła @ :-(( Problem tylko, że gdy dziś wieczorem sprawdzilam podpaskę...suprise- czysta. A przecież rozpoczeło się normalnie- dość obficie, z bólem brzucha....normalnie @ trwa jakieś 6 dni...ZGŁUPIAŁAM!!
A moze to jednak nie @ tylko fasolka... trzymam kciuki
A ja nie wiem co myślec @ powinna być 27-28 dziś test negatywny,ale tempka w góre może faktycznie jak mówiła gin dni płodne były ok 25 (dobrze,że były przytulaki :-))i dziś skok po owulacji no nic zobaczymy co z tego bedzie ;-)
Witajcie. Niestety mialam racje. Temperatura poleciala w dol i czekam na @....
Mimo to zrobilam test i oczywiscie jedna krecha.
Poki nie ma @ jest szansa Dziewczyny ;-)
pati
szkoda, ale tak jak mówi Eijf na dziewczynkę trudniej, powodzenia w kolejnym cyklu!
hope
Tobie również życzę powodzenia!
u mnie też tempka w dół i gdybym miała sugerować się samą tempką to można powiedzieć, że nam też się nie udało ... aha mam wyniki męża, co prawda lekarz ich jeszcze nie widział , ale na moje oko jest wszystko w jak najlepszym porządku! czyli przyczyna może tkwić u mnie...
Napewno wszystko bedzie dobrze, moze tym razem pojawi sie fasolka :-)
A ja sie zle czuje dzisiaj cos mnei glowa boli i dalej jeden jajnik ale mniej niz ostatnio pisalam. Pozatym za oknem halasuja bo styropian klada, a do tego strasznei spiaca jestem.