reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
mmm-ten sluz co przypomina jajko jest podobno na kilka dni przed owu a potem sie rozrzedza,staje sie wodnisty ale to nadal sluz plodny.az do momentu kiedy ci skoczy temperatura i zobaczysz znow nieplodny czyli gesty,kleisty i zabielony (taki jaki wlasnie ja mam teraz:))

mnie zaczyna bolec podbrzusze i jajnik.cos tam sie chyba szykuje.zakupilam testy owu i zrobie pozniej choc to baardzo wczesnie.
dzięki nie wiedziałam, myślałam, zetyklo ten jajowaty jest płodny

czesc dziewczyny..ja tylko na chwilkę..bylam z wczoraj na dzisiaj na nocce w pracy, nawet oka nie zmróżyłam...dzień mam dzisiaj do kitu, pokłuciłam się z M ( dopiero się pogodziliśmy)..generalnie nic mi się nie chce..podcytuje was cały dzien, ale nie chce mi się pisać..jutro jestem w pracy od 12-30 wiec bede dopiero wieczorkiem...miłego wieczorka dziewuszki moje kochane:-)

Ja zawsze chciałam na wiosnę, albo późną zimą, żeby dziecko miało kilka miesięcy w lecie i mogło dużo skorzystać ze spacerków
jeszcze mi sie przypomnialo z edzieci urodzone wczesnym latem czesto zapadają na alergie- i rzeczywiscie znam 2 takie przypadki wsrod najblizszych znajomych
Tak, ale jesli sie nie pojawi oraz temperatura nie pojdzie ostro w dol.... Ale dla mnie juz sama faza lutealna 12 dni to by bylo mile uczucie, a nie 10-11 dni jak do tej pory.....
Wszystkim trzymajacym kciuki-dziekuje!
a dlaczego faza lutealna musi miec 12 dnia a nie 10-11???
Marti slicznosci ja tez mam dwa psiaki:tak:
Agapas: 31.08.
Martilla: 4.09
Noukie 7 .09
Marzi55: 10.09
Rudka 16.09
ja tez mam dwa potwory;)
A Wy co o tym myslicie?
Czyli marne szanse, by mnie @ jutro ominela.
nie wiem co myslec ale zycze zeby jednak Cie omineła:tak::tak::tak:
dziewczyny robilam test kilka dni temu tzn chyba w poniedzialek a @nie przychodzi i spoznia sie na razie 2 dni
moze za wczesnie ten test,zrob bete
Jak myslicie czy po oprawieniu moge dac taki obraz w prezencie slubnym
pewnie ze tak,mi tez sie podoba:tak:

Martilla jak sie tu wstawia filmiki zyoutuba? bo mam dla was cos super:-)

No udalo mi sie oprawic obraz na prezent. Nie mam na jutro fryzjera wiec bede musiala sama cos na glowie improwizowac;), no i chyba jutro tylko szampana lykne.

to najlepsze co kiedykolwiek widzialam na you tubie,zawsze mnie rozbawi:):-):-):-)\chyba lepiej widac na powiekszeniu
[video=youtube;bT0IOl-ZAjo]http://www.youtube.com/watch?v=bT0IOl-ZAjo&feature=related[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry