reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
mmm-ten sluz co przypomina jajko jest podobno na kilka dni przed owu a potem sie rozrzedza,staje sie wodnisty ale to nadal sluz plodny.az do momentu kiedy ci skoczy temperatura i zobaczysz znow nieplodny czyli gesty,kleisty i zabielony (taki jaki wlasnie ja mam teraz:))

mnie zaczyna bolec podbrzusze i jajnik.cos tam sie chyba szykuje.zakupilam testy owu i zrobie pozniej choc to baardzo wczesnie.
dzięki nie wiedziałam, myślałam, zetyklo ten jajowaty jest płodny

czesc dziewczyny..ja tylko na chwilkę..bylam z wczoraj na dzisiaj na nocce w pracy, nawet oka nie zmróżyłam...dzień mam dzisiaj do kitu, pokłuciłam się z M ( dopiero się pogodziliśmy)..generalnie nic mi się nie chce..podcytuje was cały dzien, ale nie chce mi się pisać..jutro jestem w pracy od 12-30 wiec bede dopiero wieczorkiem...miłego wieczorka dziewuszki moje kochane:-)

Ja zawsze chciałam na wiosnę, albo późną zimą, żeby dziecko miało kilka miesięcy w lecie i mogło dużo skorzystać ze spacerków
jeszcze mi sie przypomnialo z edzieci urodzone wczesnym latem czesto zapadają na alergie- i rzeczywiscie znam 2 takie przypadki wsrod najblizszych znajomych
Tak, ale jesli sie nie pojawi oraz temperatura nie pojdzie ostro w dol.... Ale dla mnie juz sama faza lutealna 12 dni to by bylo mile uczucie, a nie 10-11 dni jak do tej pory.....
Wszystkim trzymajacym kciuki-dziekuje!
a dlaczego faza lutealna musi miec 12 dnia a nie 10-11???
Marti slicznosci ja tez mam dwa psiaki:tak:
Agapas: 31.08.
Martilla: 4.09
Noukie 7 .09
Marzi55: 10.09
Rudka 16.09
ja tez mam dwa potwory;)
A Wy co o tym myslicie?
Czyli marne szanse, by mnie @ jutro ominela.
nie wiem co myslec ale zycze zeby jednak Cie omineła:tak::tak::tak:
dziewczyny robilam test kilka dni temu tzn chyba w poniedzialek a @nie przychodzi i spoznia sie na razie 2 dni
moze za wczesnie ten test,zrob bete
Jak myslicie czy po oprawieniu moge dac taki obraz w prezencie slubnym
pewnie ze tak,mi tez sie podoba:tak:

Martilla jak sie tu wstawia filmiki zyoutuba? bo mam dla was cos super:-)

No udalo mi sie oprawic obraz na prezent. Nie mam na jutro fryzjera wiec bede musiala sama cos na glowie improwizowac;), no i chyba jutro tylko szampana lykne.

to najlepsze co kiedykolwiek widzialam na you tubie,zawsze mnie rozbawi:):-):-):-)\chyba lepiej widac na powiekszeniu
[video=youtube;bT0IOl-ZAjo]http://www.youtube.com/watch?v=bT0IOl-ZAjo&feature=related[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry