reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja zauwazylam ze nie wazne kiedy jest owu bo faza lutealna trwa u mnie mniej wiecej tyle samo.U ciebie widze dzis 10dpo wiec troche za wczesnie na @.ile masz zazwyczaj.mysle ze w najgorszym wypadku 12 czyli jesli @ ma sie pojawic to dopiero za 2 moze 4 dni?kurcze nie zwrocilam uwagi na temperature...zaraz to zrobie.Bo przeciez @ nie musi sie w ogole pojawic.nie wychodz z zalozenia ze tak bedzie.
p.s.zobaczylam temperature.dziewczyno o czym ty mowisz!jest super wiec moze juz @ w ogole na jakis czas sie nie pojawi.Oj jak ja wam zazdroszcze w tej fazie!
Wole zakladac ze sie pojawi
zreszta wczorajsza beta byla <1, wiec raczej wredna @ sie pojawi pewnie za 2-3 dni jak ostatnio
Choc powiem wam ze wg ff owu wypadlo mi 17dc a wedlug monitoringu 18 wiec tak naprewde jestem 9dpo

martilla-testy nie sa z apteki tylko ze sklepu w nl.stosuje je juz kolejny cykl i w ubieglym mnie nie oklamaly choc dziwilam sie ze tak szybko owu byla a jednak potwierdzona przez gina.pokazaly negatywnie w 9dc a potem w 10 i 11 pozytywnie i w 12 negatywnie.owu byla w 11 czyli sie zgadza.te kreski musza byc dokladnie tak samo mocne lub testowa mocniejsza by uznac je za pozytywne ale ty to chyba wiesz?
swoja droga znow 15 e poszlo.ja miesiecznie z 40-50 e trace na testy.to juz 6 cykl wiec wychodzi ze z 300e do tej pory wydalam...

biedroneczka-zapomniaalm ze bete robilas...hmmm.to juz sama nie wiem.mnie tez wyszla taka sama z tym ze 11 dpo.w sumie mozna niby od 7 robic.moze po prostu ladny skok masz ale ciazy jeszcze nie?w kazdym razie @ nie powinna przyjsc wczesniej niz za pare dni bo inaczej bardzo krotka ta faza lutealna by byla

eijf
tak wiem jak powinien wyglądać pozytywny, a ile masz tych testów?
pati
moze zatestuj jeszcze raz? poniedziałkowy był przed terminem @ więc ja bym już leciała po następny:-D

Ostatnia edycja:
dziewczyny robilam test kilka dni temu tzn chyba w poniedzialek a @nie przychodzi i spoznia sie na razie 2 dni
o jak ci fajnie.mnie sie nigdy nie spoznia a raczej wczesniej przychodzi...moze powtorz jutro?
p.s.widzialam ze przyjelas zaproszenie na nk.pozniej obejrze twoje zdjecia i malego wrozbite:)

Jak myslicie czy po oprawieniu moge dac taki obraz w prezencie slubnym

Załączniki

• droga.JPG
    droga.JPG
    45,9 KB · Wyświetleń: 20
reklama
Do góry