reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
mi to nasunelo sie skojarzenie z pianiem koguta:-)
Martilla a ja tez jeszcze dzisiaj jem,niedlugo wraca mąż to zjem z nim obiadek,a co tam...:)

Witam serdecznie

Chciałabym się dołączyć do Waszej grupy. Uzgodniliśmy z M., że czas najwyższy na drugie dziecko :). Wczoraj wyjęłam krążek i zaczynamy starania o córeczkę :) Czekam zatem na @ i mam oczywiście nadzieję, żę będzie to ostatnia @ przez najbliższe kilka miesięcy :DDD.

Jak widać z suwaczka mam rezolutnego trzylatka :D I powiem szczerze, że się troszkę boję tych ponownych pieluch, kolek, nocnego wstawania, bujania, noszenia, ząbkowania, itp itd Bo już mi tak trochę ...hmmm wygodnie :p

Olyv witaj,trzymam kciuki i mam nadzieje ze najblizszy cykl bedzie trwał ładne 9mcy:) ja jeszcze siedze w pieluchach a najgorsze ząbkowanie przed nami,wiec duzego szoku nie przezyje gdyby sie okazało ze bedzie powtórka z rozrywki,oby...:)
Biedroneczka nie kracz bedzie dobrze,słuchaj sie starszych!!:) smacznego

rudka
siedzisz w pieluchach i życzę Ci żebyś przeszła płynnie do tych o najmniejszym rozmiarze;-)
olyv
witam nową koleżankę, owocnych staranek! chyba same kiteczki nam się marzą :-D

podejrzewam ,ze te moje napady głodu to też na @

Martilla pięknie to ujełaś:-) a ja musze sprecyzowac...nie siedze w pieluchach tylkomz nimi gonie po kątach małego...bo to juz nie wyglada tak jak na reklamach...teraz nalozenie pieluchy to łut szczescia....ale ja wam zycze takich włąśnie "problemów " jak najszybciej:-):tak::tak:

reklama
hehe a co myślalaś ,że lekko będzie:-D ale powiem Ci ,że ja z moimi podopiecznymi ( bo nianią jestem od 4 lat) nie miałam takich problemów w postaci gonitwy z pieluchą :-) ale musi być śmiesznie heh ok uciekam , dobrej nocki!

Do góry