reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hi właśnie nie wiem co gorsze: czy chwilowy odpoczynek od pieluch i ponowne wejście z "nowymi siłami" czy lepiej wejść od razu "z marszu" :p I tak źle i tak niedobrze...

Ale nie ma co - 30 już straszy więc trzeba się wziąć się do roboty... No i te sukieneczki wymarzone i różowe buciki i kokardki we włosach :D
Generalnie zamówienie u M. złożyłam i mam nadzieję, że się dobrze postara...:p

Dobrej nocki :)

reklama
Witam serdecznie

Chciałabym się dołączyć do Waszej grupy. Uzgodniliśmy z M., że czas najwyższy na drugie dziecko :). Wczoraj wyjęłam krążek i zaczynamy starania o córeczkę :) Czekam zatem na @ i mam oczywiście nadzieję, żę będzie to ostatnia @ przez najbliższe kilka miesięcy :DDD.

Jak widać z suwaczka mam rezolutnego trzylatka :D I powiem szczerze, że się troszkę boję tych ponownych pieluch, kolek, nocnego wstawania, bujania, noszenia, ząbkowania, itp itd Bo już mi tak trochę ...hmmm wygodnie :p
Witaj i krzymam kciuki za staranka. Ja jeszce nie mam szkraba, ale tez sie boje bo przez tyle lat bylo tak wygodnie, ateraz jak zjawi sie male trza bedzie poswiecic swoj czas, ale tak bardzo juz chce:-)

Biedroneczka nie kracz bedzie dobrze,słuchaj sie starszych!!:) smacznego
Dobrze to juz nic nie mowie:-D;-), oby starsi mieli racje;-):-D, swoja droga kilka lat temu kobiete w moim wieku nazywano by stara pierwiastka, takie nieladne ginekologiczno-poloznicze oreslenie

Cześć dziewczyny,przepraszam,że nic nie pisalam.Miałam wczoraj zrobić test ale przyszła @ :-(( Problem tylko, że gdy dziś wieczorem sprawdzilam podpaskę...suprise- czysta. A przecież rozpoczeło się normalnie- dość obficie, z bólem brzucha....normalnie @ trwa jakieś 6 dni...ZGŁUPIAŁAM!!:szok:

heheh biedroneczko,teraz tak patrze na te date w twoim niku to jestem mlodsza ale chcialam zeby to mocno zabrzmialo:-) a propos wygodnictwa...oj zmieni sie duzo......tu ammy swoje problemy z tempkami owu itp a dopiero schody sie zaczną jak bedziemy na przyszlych mamach, wtedy sie zacznie......musimy sie skrzyknac jakos do kupy i wszytskie zafasolkowac,co by sie tu pusto zrobilo,to do dzieła:) owocnej nocki zycze

pralinko u mnie skąpszy okres (wprawdzie 3dniowy) ale skąpy byl juzw ciazy,moze zrob bete, bedziesz spokojniejsza

pralinko u mnie skąpszy okres (wprawdzie 3dniowy) ale skąpy byl juzw ciazy,moze zrob bete, bedziesz spokojniejsza
Hmm..przez ten jeden dzień nie wydawał mi się skąpszy,może troszeczkę ale to może byc moja autosugestia... teraz mam weekend przed sobą, zobaczymy co się będzie dalej działo. Sama sobie stwierdzę szaleństwo,jeśli pójdę po test "podczas" @... Nie ukrywam,że zaczełam sięzastanawiać. Jeszcze dziś rano mąż powiedział " kiedyś czytałem,żemożna mieć@ w ciąży , może jednak się nam udało?" . Nie pomyślałam,że się tak poprostu zatrzyma :confused:.

heheh biedroneczko,teraz tak patrze na te date w twoim niku to jestem mlodsza ale chcialam zeby to mocno zabrzmialo:-) a propos wygodnictwa...oj zmieni sie duzo......tu ammy swoje problemy z tempkami owu itp a dopiero schody sie zaczną jak bedziemy na przyszlych mamach, wtedy sie zacznie......musimy sie skrzyknac jakos do kupy i wszytskie zafasolkowac,co by sie tu pusto zrobilo,to do dzieła:) owocnej nocki zycze
No fajnie by bylo tak razem zafasolkowac za co oczywiscie trzymam kciuki i to mocno:tak::tak::tak:. A pora juz na mnie spac, jutro imprezka wic musze byc wyspana.
Hmm..przez ten jeden dzień nie wydawał mi się skąpszy,może troszeczkę ale to może byc moja autosugestia... teraz mam weekend przed sobą, zobaczymy co się będzie dalej działo. Sama sobie stwierdzę szaleństwo,jeśli pójdę po test "podczas" @... Nie ukrywam,że zaczełam sięzastanawiać. Jeszcze dziś rano mąż powiedział " kiedyś czytałem,żemożna mieć@ w ciąży , może jednak się nam udało?" . Nie pomyślałam,że się tak poprostu zatrzyma :confused:.
Nigdy nic nie wiadomo, moze dla pewnosci zrob test, lub bete. Bo sa wyjatki ze pojawia sie krwawienie w ciazy podobne do @

Poobserwuję jeszcze i może się skuszę jutro na test ,jeśli @ nie wróci.
Dzięki dziewczyny za podpowiedź... również zmykam spać. Śpijcie słodko!!

reklama
dziewczyny jaki jest sluz na @?

sluz przed @ jest taki jak ten nieplodny,gesty,kleisty moze byc bialy lub kremowy bo to dzialanie progesteronu.u mnie raz go mniej lub sucho a raz jak w ostatnim cyklu duzo i bardziej rzedszy.niestety przeczytalam ze nie da sie na podstawie sluzu wydedukowac czy sie udalo.tak przynajmniej czyt.na ff.choc ja myslalam ze przez ten nadmiar bialego to wlasnie fasolka...

Do góry