reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
eijf
tak myślę, że już po owu ale patrząc na tempke ,ze nie bylo skoku dość zauważalnego mam powody by sądzić,że jej jednak nie było , tym bardziej że testy owu same negatywne wychodzą (ale jak mówiłam są z allegro więc nie jest powiedziane ,że jak owu była to one by to wykryły) także już zgłupiałam do reszty;-) a tego śluzu takiego naprawdę białego miałam bardzo dużo w piątek ,aż ze mnie chlusnęło że się tak wyrażę ... no i też nie mam kiedy zatęsknić za przytulankiem, takie to nie mile już się robić zaczyna...
skoro bialy sluz to owu raczej byla.Poza tym testy juz nie powinny wyjsc ci pozytywne bo one wychodza wlasnie przed owu.na jakies 24-48 godzin.wtedy wzrasta poziom hormonu lh i one to wykrywaja.zazwyczaj oznacza to ze owulacja ma nastapic.nie pokaza ci czy wystapila.szkoda ze wczesniej nie robilas.no ale trudno.pozostaje czekac.a bete bedziesz robila?czy czekasz troche i zrobisz test.bo w sumie za jakies 10 dni to chyba mozesz nie?

cześć dziewczyny, widzę, że dużo się tu działo od wczoraj :szok: część przeniosła się na inny, nowy wątek nawet... Nie dam rady nadrobić tego, co napisałyście, szkoda... Więc za bardzo w dzisiejszym temacie nie jestem.
Przeczytałam m.in. to co wyjaśniła EIJF i zgadzam się - nie ma się co obrażać, ja też Was wszystkie lubię i jak najbardziej zostańcie z nami :tak::tak:Wiadomo, że tak jak pisałam, wcześniej było bardziej kameralnie, bo mniej osób i chodzi o to, ze łatwiej można się było połapać w jakim momencie cyklu kto jest, co u niego słychać... Ale naturalne jest to, że fajne wątki się rozrastają i ja nie mam nic przeciwko :tak:tylko teraz to już w ogóle się w niczym nie będę orientować niestety, bo zaczynam intensywnie pracować :-( więc konieczne są zmiany, które widzę że zaproponowała zielona i mazia. Ja będę wchodziła na forum zazwyczaj tylko po południu i wtedy poproszę kogos o streszczenie wiadomości dnia :-)

U mnie @ pełną parą, mierzenie tempki zarzucę na kilka dni. z tego co widziałam zielona nie dostała @, podobnie jak wisienka, więc nadal trzymam kciuki!!! martilla właśnie widziałam już nie raz na fF, ze wyznaczał skok nawet jak ta zasada sześciu niższych poprzedzających tempek nie była spełniona... nie wiem w sumie co o tym myśleć. A że staranka takie "z musu" i zbyt częste nie są korzystne to przekonałam się też na własnym przykładzie :-D
Wiecie co, my w sumie jeszcze nigdy takiej strategii np. "co dwa dni" nie przyjmowaliśmy i jak tak sobie patrzę na swoje wykresy to dawaliśmy sobie spokój ze starankami na kilka dni jak już była druga czy trzecia wyższa tempka... A może ja właśnie wtedy mam owulkę, jak już tego śluzu najlepszego nie ma?? Musimy spróbować :tak:

nie było mnie dzisiaj, bo musze się Wam pochwalić, byłam w Elblągu na egzaminie z podyplomówki, już jestem oligofrenopedagogiem :szok::rofl2: podyplomówka taka roczna, zielona Elbląg to chyba blisko Ciebie??

nie było mnie dzisiaj, bo musze się Wam pochwalić, byłam w Elblągu na egzaminie z podyplomówki, już jestem oligofrenopedagogiem :szok::rofl2: podyplomówka taka roczna, zielona Elbląg to chyba blisko Ciebie??

Gratuluje ja tez nim jestem konczylam APS w W-wie:tak:

Nadziejko nie widze Twojego wykresu:(

Biedroneczko trzymam kciuki:)

Ostatnia edycja:
Witam Was serdecznie,
pytanie do specjalistek od wykresów. Jak myślicie kiedy była owulacja? 28dni
nadziejko nie pokazuje mi się Twój wykres tylko jakaś ogólna strona 28 dni

Dziewczyny edytuję zgodnie z zaleceniami.
Powiedzcie mi, jak mogę wstawiać rózne cytaty w jednej odpowiedzi?? Bo ja potrafię zacytować tylko wypowiedź jednej osoby...

reklama
o jak miło Noukie :-D tylko wiesz, szkoła w W-wie a w Elblągu to pewna różnica ;-):-D podejrzewam, że u Ciebie był o wiele wyższy poziom nauczania ;-)

Emilchen wiesz ze to i tak sie tylko milosc do tych dzieciakow liczy:tak: a szkola ta czy inna niewazne jak ktos ma do nich serce to reszta niewazna:tak:

Edit ja tez edytuje wiesz co siedzie tu dwa lata i nie wiem jak edytowac wypowiedzi kilku osob tyle razy sie juz mialam o to spytac;)

Emilchen a moge spytac co studiowalas wogole? bo oligo to Twoja podyplomowka:)

Ostatnia edycja:
Do góry