reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

noukie
skad ja to znam:-) jak mi się go uda dobudzić to zawsze słysze "przecież nie śpie! mam tylko zamknięte oczy:-)" i się uśmiecha głupio, a potem nie pamięta,że ze mną gadał ;-P

reklama
o sorki za gapiostwo :) hmmm.... to podam Wam te temperatury w poście:
7dc - 36,60
8dc - 36,64
9dc - 36,51
10dc - 36,51
11dc - 36,61
12dc -36,74
13dc - 36,68
14dc - 36,80
15 dc - 36,64 (zakłócony bo mierzony 1 godz. wcześniej)
16 dc - 36,84

noukie
skad ja to znam:-) jak mi się go uda dobudzić to zawsze słysze "przecież nie śpie! mam tylko zamknięte oczy:-)" i się uśmiecha głupio, a potem nie pamięta,że ze mną gadał ;-P

Kochani sa:-D ide go budzic a i ciasto jutro upieke;-) dzia bo juz dawno szukalam na nie przepis:tak:

Dziewczynki spokojnej nocy ja zmykam niech fasolki ladnie rosna w brzuszkach czy te ktore sa narazie jajeczkami czy te juz z ogonkiem:-);-).

Noukie odpowiedziałam Ci ładnie edytując posta na poprzedniej stronie :tak::-D

eijf dzięki za gratulacje. Zastanawiam się, bo ja już nie wiem, czy jakąs strategię przyjąć czy nie. Wkurzają mnie już te starania, ciągłe planowanie, obliczanie dni płodnych... W maju rzuciłam mierzenie tempek to z kolei nie wiedziałam, kiedy był skok i kiedy się spodziewać @ więc też niedobrze. Zresztą dzisiaj tak sobie pomyślałam, a może ja zbyt niecierpliwa jestem po prostu? tak jak mi wcześniej emma napisała, nawet jak zajdę w ciążę po pół roku starań to w ginekologii to jest szybko, a ja tu zaczynam piąty cykl dopiero... Może jak pójdę do pracy to wyluzuję trochę bo nie będę miała kiedy myśleć nad starankami :-p.

martilla kochana dziękuję za odpowiedź, ale ja chyba jakaś ciemna masa jestem albo już dzisiaj za bardzo wyczerpana po tym egzaminie bo nie potrafię nadal :-p:zawstydzona/y::rofl2::-D to moze jutro jeszcze spróbuję...

kurcze a z tą czerwoną czcionką to nie zawsze wiem kiedy zaznaczać a kiedy normalnie, niektóre tematy są takie pół na pół

emilchen
w takim razie jeszcze raz i spróbuję jaśniej :-)
przy okazji ja też gratuluję:-D
no więc jeśli chcesz dodać powiedzmy mój post i np nadziejki to w moim poście obok "cytuj" klikasz na tego plusika "+" i on zaznaczy sie wtedy na czerwono i zmieni na minus "-" , to samo robisz w poście nadziejki i kolejnych które chcesz zacytować a w ostatnim poza plusikiem klikasz też "cytuj" i wtedy wrzuca Ci wszystkie te posty do edycji tak ,że pod każdym możesz coś napisać

emilchen dzieki za probe interpretacji w sluzie to nie jestem za mocna ale ten wodnisty byl od 9-12 dc. chetnie bym wkleila wykres z portalu 28 dni ale jak widać wczesniej cos mi nie wychodzi. a jak ja klikam ten linkt to widze swoj wykres wiec nie wiem co jest grane.

reklama
Z tym orientacyjnym dniem owulacji to odejmuje się 21 dni od ilości dni najkrótszego dnia cyklu i wynik który wyjdzie to orientacyjnie od tego dnia powinna się zaczynać owulacja??
Pytam bo kupiłam sobie testy owulacyjne i nie chce zacząć ich robić ani zbyt późno ani zbyt wcześnie :) I co ile robić taki test co 24 czy co 48 godzin??

Do góry