reklama
nadziejka82
Fanka BB :)
o sorki za gapiostwo hmmm.... to podam Wam te temperatury w poście:
7dc - 36,60
8dc - 36,64
9dc - 36,51
10dc - 36,51
11dc - 36,61
12dc -36,74
13dc - 36,68
14dc - 36,80
15 dc - 36,64 (zakłócony bo mierzony 1 godz. wcześniej)
16 dc - 36,84
7dc - 36,60
8dc - 36,64
9dc - 36,51
10dc - 36,51
11dc - 36,61
12dc -36,74
13dc - 36,68
14dc - 36,80
15 dc - 36,64 (zakłócony bo mierzony 1 godz. wcześniej)
16 dc - 36,84
Noukie
Majowa mama 2007
noukie
skad ja to znam:-) jak mi się go uda dobudzić to zawsze słysze "przecież nie śpie! mam tylko zamknięte oczy:-)" i się uśmiecha głupio, a potem nie pamięta,że ze mną gadał ;-P
Kochani sa ide go budzic a i ciasto jutro upieke;-) dzia bo juz dawno szukalam na nie przepis
Dziewczynki spokojnej nocy ja zmykam niech fasolki ladnie rosna w brzuszkach czy te ktore sa narazie jajeczkami czy te juz z ogonkiem:-);-).
Noukie odpowiedziałam Ci ładnie edytując posta na poprzedniej stronie
eijf dzięki za gratulacje. Zastanawiam się, bo ja już nie wiem, czy jakąs strategię przyjąć czy nie. Wkurzają mnie już te starania, ciągłe planowanie, obliczanie dni płodnych... W maju rzuciłam mierzenie tempek to z kolei nie wiedziałam, kiedy był skok i kiedy się spodziewać @ więc też niedobrze. Zresztą dzisiaj tak sobie pomyślałam, a może ja zbyt niecierpliwa jestem po prostu? tak jak mi wcześniej emma napisała, nawet jak zajdę w ciążę po pół roku starań to w ginekologii to jest szybko, a ja tu zaczynam piąty cykl dopiero... Może jak pójdę do pracy to wyluzuję trochę bo nie będę miała kiedy myśleć nad starankami .
martilla kochana dziękuję za odpowiedź, ale ja chyba jakaś ciemna masa jestem albo już dzisiaj za bardzo wyczerpana po tym egzaminie bo nie potrafię nadal to moze jutro jeszcze spróbuję...
kurcze a z tą czerwoną czcionką to nie zawsze wiem kiedy zaznaczać a kiedy normalnie, niektóre tematy są takie pół na pół
eijf dzięki za gratulacje. Zastanawiam się, bo ja już nie wiem, czy jakąs strategię przyjąć czy nie. Wkurzają mnie już te starania, ciągłe planowanie, obliczanie dni płodnych... W maju rzuciłam mierzenie tempek to z kolei nie wiedziałam, kiedy był skok i kiedy się spodziewać @ więc też niedobrze. Zresztą dzisiaj tak sobie pomyślałam, a może ja zbyt niecierpliwa jestem po prostu? tak jak mi wcześniej emma napisała, nawet jak zajdę w ciążę po pół roku starań to w ginekologii to jest szybko, a ja tu zaczynam piąty cykl dopiero... Może jak pójdę do pracy to wyluzuję trochę bo nie będę miała kiedy myśleć nad starankami .
martilla kochana dziękuję za odpowiedź, ale ja chyba jakaś ciemna masa jestem albo już dzisiaj za bardzo wyczerpana po tym egzaminie bo nie potrafię nadal to moze jutro jeszcze spróbuję...
kurcze a z tą czerwoną czcionką to nie zawsze wiem kiedy zaznaczać a kiedy normalnie, niektóre tematy są takie pół na pół
nadziejka82
Noukie, spokojnej nocki. moze jeszcze ktos przed spankiem pomoze w interpretacji moich temperatur. Bo wg mnie jakos wczesniawo mam ta owulacje.
może 13 dc? ja jestem wzrokowcem i musiałabym sobie rozrysować te tempki jeszcze ważne, kiedy był jaki śluzikNoukie, spokojnej nocki. moze jeszcze ktos przed spankiem pomoze w interpretacji moich temperatur. Bo wg mnie jakos wczesniawo mam ta owulacje.
emilchen
w takim razie jeszcze raz i spróbuję jaśniej :-)
przy okazji ja też gratuluję
no więc jeśli chcesz dodać powiedzmy mój post i np nadziejki to w moim poście obok "cytuj" klikasz na tego plusika "+" i on zaznaczy sie wtedy na czerwono i zmieni na minus "-" , to samo robisz w poście nadziejki i kolejnych które chcesz zacytować a w ostatnim poza plusikiem klikasz też "cytuj" i wtedy wrzuca Ci wszystkie te posty do edycji tak ,że pod każdym możesz coś napisać
w takim razie jeszcze raz i spróbuję jaśniej :-)
przy okazji ja też gratuluję
no więc jeśli chcesz dodać powiedzmy mój post i np nadziejki to w moim poście obok "cytuj" klikasz na tego plusika "+" i on zaznaczy sie wtedy na czerwono i zmieni na minus "-" , to samo robisz w poście nadziejki i kolejnych które chcesz zacytować a w ostatnim poza plusikiem klikasz też "cytuj" i wtedy wrzuca Ci wszystkie te posty do edycji tak ,że pod każdym możesz coś napisać
nadziejka82
emilchen dzieki za probe interpretacji w sluzie to nie jestem za mocna ale ten wodnisty byl od 9-12 dc. chetnie bym wkleila wykres z portalu 28 dni ale jak widać wczesniej cos mi nie wychodzi. a jak ja klikam ten linkt to widze swoj wykres wiec nie wiem co jest grane.
biedroneczka1980
No pora spac, bynajmniej mi, moze ulzy mi na zoladku jak sie poloze
Dobranoc
Dobranoc
reklama
Z tym orientacyjnym dniem owulacji to odejmuje się 21 dni od ilości dni najkrótszego dnia cyklu i wynik który wyjdzie to orientacyjnie od tego dnia powinna się zaczynać owulacja??
Pytam bo kupiłam sobie testy owulacyjne i nie chce zacząć ich robić ani zbyt późno ani zbyt wcześnie I co ile robić taki test co 24 czy co 48 godzin??
Pytam bo kupiłam sobie testy owulacyjne i nie chce zacząć ich robić ani zbyt późno ani zbyt wcześnie I co ile robić taki test co 24 czy co 48 godzin??
Podziel się: