reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Laseczki, marwie sie, czy cos sie zmienilo co do tego watku?? Bo nie wiem juz co robic, jakimk kolorem pisac i co pisac, niech ktoras napisze co jest???
na czerwono piszemy takie informacje dotyczące głównego tematu wątku (typu ile do @, kiedy testujemy, objawy, itp) a pozostałe sprawy normalnie na czarno

eijf
gdzie się kochana podziewasz??

Ostatnia edycja:
na czerwono piszemy takie informacje dotyczące głównego tematu wątku (typu ile do @, kiedy testujemy, objawy, itp) a pozostałe sprawy normalnie na czarno

eijf
gdzie się kochana podziewasz??

Aha, spoko, dzieki, szkoda ze juz robale tu nie ma ...Chyba ze jest a jej nie widzialam , spadam juz papapatki

Martilla napij się, warto się rozluźnić. co do wpływu alko na tempki to różnie bywa, u mnie np nie ma absolutnie żadnego wpływu, mogę wypić nawet butelkę wina. ale to cecha osobnicza, trzeba na sobie sprawdzić.

Martilla wg mnie dzisiaj dopiero druga wyższa, linia pokrywająca 36,20 a tempka z 16dc do pominięcia- jesli taki izolowany skok zdarza się w dzień albo przeddzień szczytu śluzu to można go pominać. staraj się jeszcze dziś wieczorem i w tym cyklu wystarczy.

Wisienka no pewnie że negatywny test w 8-9dpo nic jeszcze nie mówi, nie ma wątpliwości. nie martw się kochana, nowy cykl to nowa nadzieja :-)

Noukie lacibios jest tylko w PL niestety, w Uk znalazłam jakiś zamiennik ale nie do końca dobry bo miał tylko jeden szczep bakterii a w lacibiosie są aż dwa.
w uk m ozna kupic pre pro biotic mnie bardzo pomogl bardzo czesto lapalam infekcje , jakies grzybki itp . zaczelam pic to i jak narazie 3 m-ce spokoj polecam naprawde
"Superdrug" ANTIBLOAT PROBIOTIC + PREBIOTIC 14G SUPPLEMENTS at Superdrug

]Postanowiłam,ze wypowiem sie na ten temat który wypłynął.Bo to głownie Zielona i ja zapoczątkowałyśmy ten wątek.I od samego poczatku była mowa,ze to będzie wątek taki bardziej na luzie,takie by sie odstresować ,razem cieszyć z sukcesów itp.Dlatego też nie pisałyśmy na głownym wątku dla staraczek,by się aż tak nie stresować.Zresztą przeczytajcie sobie pierwsze strony.Na początku była nas garsteczka nie mówię,ze było nam lepiej .Ale na pewno byłyśmy bardziej zżyte.Teraz przyszło do nas wiele nowych staraczek,nie wiem dlaczego akurat wybrały nasz wątek zamiast np głównego ale poprosrtu nie możemy ich za to ganić i stąd wyrzucać,ALBO PPISAĆ ,ZE TO ICH WINA,ZE MAMY TAKI BAŁAGAN.Ja mam kilka pomysłów jak można usprawnić nasz wątek.Tak aby było mnie tych stron.[/COLOR]

PO PIERWSZE DZIEWCZYNY EDYTUJMY POSTY!!!!! NIE PISZMY PO 1 ZDANIU W POŚCIE.PISZMY ODRAZU DO WIĘKSZEJ ILOŚCI OSÓB.A NIE DO KAZDEJ OSOBNY POST.BO NA PRAWDE MOŻNA SIĘ POGUBIĆ

PO DRUGIE WYTŁUSZCZAJMY NICKI JEZELI DO KOGOŚ PISZEMY,TAK ABY ODRAZU KAŻDA MOGŁA ZNALEŹĆ WIADOMOŚĆ DO SIEBIE.

PO 2 USTAWCIE SOBIE SUWACZKI Z DNIAMI CYKLU,TAK BY NIE ZADAWAĆ NIE POTRZEBNYCH PYTAŃ.MOŻNA TEŻ ODRAZU DODAĆ KIEDY KIEDY TESTUJEMY.

WYTŁUSZCZAJMY I PISZMY NA KOLOROWO TO CO NAJISTOTNIEJSZE.NP
ZROBIŁAM TEST II KRESECZKI
zgadzam sie calkowicie, chociaz naprawde ciezko sie czyta tyle storn mimo ze nie byl mnie np 1 dzien, dobra rada to edytujcie prosze posty i piszcie bardziej przemyslane, bo jak tu przeczytac 20 stron naraz??

Chce wprowadzic tempki z tego cyklu na FF, ale coś mi nie wychodzi, zaznacza mi jako 1 dc 3 sierpnia a ja wpisuje ze 2 sierp. wiec nie wiem czemu??. Może ktos wie, albo bardziej obeznana dziewczyna w tej stronec powie mi jak to wszystko wprowadzic, i co znacza te wszystkie okreslenia

Padla wczoraj propozycja ,z powodu tej lawiny postow,pisania w inny sposob.powtarzam propozycja czy pytanie jak sobie z tym poradzic a efektem bylo obrazanie sie przez polowe piszacych.dziecinada.No ale to moje prywatne zdanie bo kiedy trzeba pocieszyc to pociesze i poslodze ale jak mam cos do powiedzenia to tez to otwarcie powiem.oczywiscie ze forum jest otwarte i kazdy ma prawo na nim pisac ale pewne rzeczy daloby sie dopasowac tak by wiekszosc byla zadowolona no ale jak widac ciezko tu toczyc dyskusje.z niektorymi przynajmniej bo w rezultacie jak juz mowilam pojawily sie ostetnacyjnie krotkie posty typu "jestem tu ale nie bede odpisywala polslowkami bo czuje sie obrazaona" albo deklarowanie odejscia..tego juz mi sie nawet komentowac nie chce.Fakt ze wczesniej co niektore dziewczyny sie zzyly i bylo bardziej intymnie nie oznacza zakazu pisania przez kolejne dziewczyny.Padlo tylko pytanie jak poradzic sobie z masa postow ktorych nie daja rady nadrobic niekotre bardziej zajete dziewczyny,ktore mimo wszystko sa ciekawe co sie dzieje.

Martilla-jak widzisz na przykladzie 13x13 owu moze sie przesunac i mnie rowniez gin powiedzial by nie ograniczac staran tylko do czasu kiedy wydaje nam sie ze ta owulacja wystapi.jednak mialam ci odpowiedziec rowniez to czym uprzedzila mnie emma.Mnie sie wydaje ze te dwie ostatnie temperatury byly wyzsze i ze owu juz byla.Mysle ze jutro znow podskoczy.Ja tez w ostatnim mc nie dowiezalam ff kiedy wyznaczyl mi linie ale okazalo sie to byc prawda(nie uwierzylam poniewaz do tej pory mialam raczej silny wzrost temp.)pokazaly to zarowno testy a co najwazniejsze potwierdzil to gin na badaniu usg.moja owu przyszla bardzo wczesnie i zgadazala sie rowniez faza poowulacyjna.Przez to mialam rowniez krotki cykl.Powtarzam,mysle ze owu juz u ciebie byla ale nie zaszkodzi co 2,3 dni jeszcze sie poprzytulac.plemniki zyja przeciez do 5 dni.A jaki masz sluz?zaobserwowalas w ogole taki jajkowaty w tym cyklu?

zielona-bardzo to skomplikowane i chyba meczace.bo z jednej strony testy raz wychodza a raz nie.raz plamienia a raz znow czysto.na fasolke jednak chyba duza szansa.jeszcze chwilka cierpliwoasci i chyba sie wyjasni.

martilla-ptalas o moj suwaczek.On zrobiony jest na podstawie wyliczen.zalozylam ze @ bedzie trwala 27 dni(przewaznie 28-27).poza tym suwaczek mowi tylko o dniach plodnych bo do owulacji to jeszcze piec dni dodac trzeba ale oczywiscie nie wiadomo kiedy i czy wystapi.moze byc wczesnie jak ostatnio albo np. 1 6 dniu jak kiedys.

zaciekawilyscie mnie tym testem na plec!!!Tylko do kupienia w uk?No nic jak juz uda mi sie zajasc w ta ciaze to na pewno sobie sprawie.Nie wiedzialam ze tak niewiele kosztuje!kiedys szukalam cos takiego ale bylo o wiele drozsze.Poza tym na pewno nie mozna temu w 100 % ufac ale zrobic zrobie.jesli sie uda oczywiscie.

A co do tego czy sie uda to pojecia oczywiscie nie mam.o czym mam pojecie to to ze mi te anty tpo przeszkadza wiec raczej znow nici z tego.no ale wlasnie z tego powodu ide w za tydzien do lekarza.Oby jakis konkretny byl i mnie nie zbyl!

reklama
Chce wprowadzic tempki z tego cyklu na FF, ale coś mi nie wychodzi, zaznacza mi jako 1 dc 3 sierpnia a ja wpisuje ze 2 sierp. wiec nie wiem czemu??. Może ktos wie, albo bardziej obeznana dziewczyna w tej stronec powie mi jak to wszystko wprowadzic, i co znacza te wszystkie okreslenia
nie wiem dokladnie o co chodzi ale sprobuj wprowadzic dane dotyczace krwawienia .masz taka opcje i wprowadz light,medium lub heavy wtedy chyba wezmie to za @ i zacznie cykl w tym dniu w ktorym sie zaczal.jesli twoim 1 dc byl 2 sierpnia to wprowadz tam dane jakie krwawienie wystapilo.moze pomoze?

Do góry