reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie wiem dokladnie o co chodzi ale sprobuj wprowadzic dane dotyczace krwawienia .masz taka opcje i wprowadz light,medium lub heavy wtedy chyba wezmie to za @ i zacznie cykl w tym dniu w ktorym sie zaczal.jesli twoim 1 dc byl 2 sierpnia to wprowadz tam dane jakie krwawienie wystapilo.moze pomoze?
Dziekuje:-D:-D, rzeczywiście pomoglo:-D:-D

reklama
wstawilam linijeczke chciaz ciaza nie do końca potwierdzona przez lekarza, kazał mi przyjsc za tydzien, bo jeszcze nie widac, ale wszystko na to wskazuje

Cudowny suwaczek :) spokojnej ciazy zycze i rowniez lapie fluidki ;-)

melani84 witam kolejna osobke na watku :-) pozytywne myslenie pomaga :blink:

rudka dziekuje za informacje :-) i zycze owocnego "meczenia" meza :tak:

Martilla napij się, warto się rozluźnić. co do wpływu alko na tempki to różnie bywa, u mnie np nie ma absolutnie żadnego wpływu, mogę wypić nawet butelkę wina. ale to cecha osobnicza, trzeba na sobie sprawdzić.

strzeliłam sobie lampeczke a co tam!:-)

eijf
nie wiem już sama co myśleć o tym moim cyklu, trudno co ma być to będzie, jeszcze się na wszelki wypadek z mężem poprzytulamy, ale mam takie samo przeczucie jak zeszłym razem,że nic z tego nie będzie... tylko jeśli @ ma przyjść to niech się nie ociąga za bardzo bo ja strasznie nie lubię czekać;-)
a pytałam o suwaczek , bo tak mi się jakoś dziwnie wydało ,że szybko płodne ci wyliczyło , aha śluzu jajkowatego jakoś nie zauważyłam :no: tylko ciągle mam uczucie ,że mi "mokro" i jajniki bolą już od kilku dni , najbardziej wieczorem. a śluz to mam teraz taki białawo żółty, ale chyba nie ten miałaś na mysli w ostatnim poście?

Ostatnia edycja:
strzeliłam sobie lampeczke a co tam!:-)

eijf
nie wiem już sama co myśleć o tym moim cyklu, trudno co ma być to będzie, jeszcze się na wszelki wypadek z mężem poprzytulamy, ale mam takie samo przeczucie jak zeszłym razem,że nic z tego nie będzie... tylko jeśli @ ma przyjść to niech się nie ociąga za bardzo bo ja strasznie nie lubię czekać;-)
a pytałam o suwaczek , bo tak mi się jakoś dziwnie wydało ,że szybko płodne ci wyliczyło , aha śluzu jajkowatego jakoś nie zauważyłam :no: tylko ciągle mam uczucie ,że mi "mokro" i jajniki bolą już od kilku dni , najbardziej wieczorem. a śluz to mam teraz taki białawo żółty, ale chyba nie ten miałaś na mysli w ostatnim poście?
kurcze skomplikowana sprawa bo takiego porzadnego skoku rzeczywiscie nie widac...No ale poczekaj jeszcze do jutra bo cos mi sie wydaje ze tempka bedzie jeszcze wyzsza.takie przeczucie.ja robie testy owulacyjne ktore jakos tam pomagaja (choc nie nalezy tylko w nie slepo wierzyc bo wykrywaja sam pik lh a nie potwierdzaja owulacji).skoro sluz jednak bialawy to chyba juz po...powtorz sobie na wszelki wypadek (boze,brzmi to jakby przytulanie bylo kara ale wiesz o co chodzi.ja przez starania to nie mam nawet czasu za tym przytulaniem zatesknic)za jakies 3 dni.ja tez nie jestem zbytnia optymistka co do tego toczacego sie cyklu,ale to wiadomo dlaczego.
p.s.ja tez nie lubie czekac na robienie testu i nawet jak negat.wychodzi to nadal sie ludze.Idealnym rozwiazaniem byla beta(przynajmniej dla mnie) wiec moze i ty zrobisz za pare dni.Tzn ok.10 po owulacji?Ja juz nie mam mozliwosci bo w nl nie sa do tego chetni ale w pl sie da.tym bardziej w w-wie.ja ostatnio zaplacilam chyba 25 zl wiec to niemal tyle co test

eijf
tak myślę, że już po owu ale patrząc na tempke ,ze nie bylo skoku dość zauważalnego mam powody by sądzić,że jej jednak nie było , tym bardziej że testy owu same negatywne wychodzą (ale jak mówiłam są z allegro więc nie jest powiedziane ,że jak owu była to one by to wykryły) także już zgłupiałam do reszty;-) a tego śluzu takiego naprawdę białego miałam bardzo dużo w piątek ,aż ze mnie chlusnęło że się tak wyrażę ... no i też nie mam kiedy zatęsknić za przytulankiem, takie to nie mile już się robić zaczyna...

reklama
Do góry