reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Emilchen wiesz ze to i tak sie tylko milosc do tych dzieciakow liczy:tak: a szkola ta czy inna niewazne jak ktos ma do nich serce to reszta niewazna:tak:
masz rację, serce najważniejsze, tylko mi był akurat też papier potrzebny, dlatego robiłam. W sumie myślałam, że trochę więcej się dowiem na tych studiach dlatego piszę o poziomie nauczania :-p z dziećmi z UU pracuję już od roku, w szkole i prowadzę zajęcia z WWRD :tak:

Noukie, 2 lata temu skończyłam ped. społeczną (na tym samym wydziale co zielona,ale nie znałyśmy się) a rok później psychologię, dlatego też mogłam pracować w szkole specjalnej przez ten rok. Nie mam tylko uprawnień do prowadzenia rewalidacji, tzn. od dzisiaj chyba już mam :)

Ostatnia edycja:
Ewka ten AntiBloat ma w składzie te lactobacillusy, które są w przewodzie pokarmowym. a lacibios ma: Lactobacillus rhamnosus GR-1, Lactobacillus reuteh które są obecne tylko w pochwie. ja niczego w uk z tym w składzie nie znalazłam poza jednym preparatem, ale mam nadzieję, że coś się w końcu pojawi.

te testy na płeć działają od 5 tyg po poczęciu, generalnie wysyła się pocztą próbkę krwi i laboratorium odsyła wyniki, badają DNA dziecka ponoć wykrywalne w krwi matki. skuteczność 98%, zwrot kasy za test jeśli jest pomyłka. ponieważ to się załatwia pocztowo to wszystkie kraje są obsługiwane. ile w tym prawdy to nie wiem, nie interesowałam się :-)
Baby Gender Mentor - Fast, Safe, Reliable Prenatal Gender Detection!

emilchen-gratuluje!a pisz sobie jak chcesz.mowisz ze sie poprzenosily?no mowilam,dziecinada...no ale coz nie bede tego komentowala.widac zostaly te ktore potrafia dyskutowac a nie dziecinnie sie obrazac.i nie ma znaczenia czy sa to "stare" czy "nowe" dziewczyny.

co do moich staran to nie bede jakiejs strategii planowala.w ogole w tym cyklu chcialam dac sobie wiecej luzu i moze nawet rzadziej sie starac tzn bardziej rozciagnac to w miesiacu bo jak widac skupienie sie w okolicach owu nic mi nie przynioslo.poza tym za bardzo jak wiecie sie nie nastawiam bo musze te sprawde z tymi anty wyjasnic.

a tak poza tym to zaczynam czuc dzis podbrzusze i jajnik...tak lekko zaczyna cmic.czy to nie za wczesnie?

skoro bialy sluz to owu raczej byla.Poza tym testy juz nie powinny wyjsc ci pozytywne bo one wychodza wlasnie przed owu.na jakies 24-48 godzin.wtedy wzrasta poziom hormonu lh i one to wykrywaja.zazwyczaj oznacza to ze owulacja ma nastapic.nie pokaza ci czy wystapila.szkoda ze wczesniej nie robilas.no ale trudno.pozostaje czekac.a bete bedziesz robila?czy czekasz troche i zrobisz test.bo w sumie za jakies 10 dni to chyba mozesz nie?
kochana ja testy owu robiłam od 11dc pomijając ostatni weekend bo zapomniałam zabrać jak jechałam do mamy. i wszystkie wychodziły negatywne. no i dupa z dzisiejszego przytulanka, mąż właśnie poległ, co za człowiek zasypia o każdej (najmniej spodziewanej) porze , w każdej pozycji niemalże i w każdym miejscu , a najchętniej we wszelakich środkach lokomocji i bądź tu człowieku mądry i rób dzieci:angry:

Powiedzcie mi, jak mogę wstawiać rózne cytaty w jednej odpowiedzi?? Bo ja potrafię zacytować tylko wypowiedź jednej osoby...
tam gdzie masz opcje "cytuj" obok jest "+" zaznaczasz to w tych wypowiedziach które chcesz zacytować i w ostatniej klikasz na koniec również "cytuj" i gotowe:-D

reklama
halo halo :-)
Witam Was serdecznie,
pytanie do specjalistek od wykresów. Jak myślicie kiedy była owulacja?
28dni

Nadziejko juz pisalam sprawdz link bo nie dotyczy on Twojego wykresu:sorry2:

Marti moj tez potrafi spac wszedzie i zawsze:tak: wlasnie spi na kanapie:sorry2: a jak sie odwracam i zwracam uwage znowu spisz to tak fajnie sie tylko ocknie i do mnie nie nie tylko oczy na chwile zmruzylem:-D

Do góry