biedroneczka1980
Fanka BB :)
A ja za ciebie tez trzymam NoukieBiedroneczko trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja za ciebie tez trzymam NoukieBiedroneczko trzymam kciuki
masz rację, serce najważniejsze, tylko mi był akurat też papier potrzebny, dlatego robiłam. W sumie myślałam, że trochę więcej się dowiem na tych studiach dlatego piszę o poziomie nauczania z dziećmi z UU pracuję już od roku, w szkole i prowadzę zajęcia z WWRDEmilchen wiesz ze to i tak sie tylko milosc do tych dzieciakow liczy a szkola ta czy inna niewazne jak ktos ma do nich serce to reszta niewazna
kochana ja testy owu robiłam od 11dc pomijając ostatni weekend bo zapomniałam zabrać jak jechałam do mamy. i wszystkie wychodziły negatywne. no i dupa z dzisiejszego przytulanka, mąż właśnie poległ, co za człowiek zasypia o każdej (najmniej spodziewanej) porze , w każdej pozycji niemalże i w każdym miejscu , a najchętniej we wszelakich środkach lokomocji i bądź tu człowieku mądry i rób dzieciskoro bialy sluz to owu raczej byla.Poza tym testy juz nie powinny wyjsc ci pozytywne bo one wychodza wlasnie przed owu.na jakies 24-48 godzin.wtedy wzrasta poziom hormonu lh i one to wykrywaja.zazwyczaj oznacza to ze owulacja ma nastapic.nie pokaza ci czy wystapila.szkoda ze wczesniej nie robilas.no ale trudno.pozostaje czekac.a bete bedziesz robila?czy czekasz troche i zrobisz test.bo w sumie za jakies 10 dni to chyba mozesz nie?
tam gdzie masz opcje "cytuj" obok jest "+" zaznaczasz to w tych wypowiedziach które chcesz zacytować i w ostatniej klikasz na koniec również "cytuj" i gotowePowiedzcie mi, jak mogę wstawiać rózne cytaty w jednej odpowiedzi?? Bo ja potrafię zacytować tylko wypowiedź jednej osoby...
link nie działa, ale adres tej firmy to Baby Gender Mentor - Fast, Safe, Reliable Prenatal Gender Detection!
halo halo :-)
Witam Was serdecznie,
pytanie do specjalistek od wykresów. Jak myślicie kiedy była owulacja?
28dni