reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Zieloneczko bardzo się zżyłam z Tobą i dziwczynami, nie było dnia żbym nie mówiła M co sie wydarzyło. ASle to co wczoraj przeczytałam zabolało mnie, przykro mi się zrobiło. Ja nie odchodzę, będę tu zaglądać, czasami specjalnie zmieniałam temat, aby nie myśleć ciagle o fasolce, nie chciałam żle, ale czuję ze namieszałam, za to Was przepraszam

robaczku, nie namieszałaś...jesteś po prostu sobą i to mi się w
tobie podoba...

reklama
ja też nie chce, żeby to był wąteczek tylko o tym, jak i kiedy się staramy, bo tak się nie da..wtedy ja sama sobie stąd pójdę, bo temat bedzie dla mnie zbyt stresujący...ja chce tu rozmawiać o obiedzie i takich sprawach, a rzeczy isotne dla wszystkich można przecież wytłuszczać...

a jezeli zalozymy kolejny watek to juz wogole bedzie zamieszanie chyba, ja sie np jeszcze na watku Staraczek na Wyspach udzielam i musze przyznac, ze juz i tak zadko do nich zagladam bo ciagle tu sie staram byc na bierzaco:zawstydzona/y: a jeszcze jedego watku to juz nie dam rady nadrabiac

wlasnie ja tez nie wiem, bo nie zagladalam wczoraj wieczorem na forum, prosilam o krotki streszczenie, ale nikt mi nie strescil, a tez nie bardzo mi sie chce szukac :baffled: Zielona jak sie dowiesz no napisz na czerwono, albo w jakims innym kolorze zebym sie doszukala pozniej bo za chwile na miasto uciekam :-D

idę sobie...dosyć mam tłumaczenia, jakie były założenia tego wątku...trudno, widocznie któaś tego nie zrozumiała, albo udawała, że rozumie do pewnego czasu...może zaglądnę do was wieczorem..jest mi przykro, że na moim wątku, "Szczęśliwym wątku" jakakolwiek starająca się dziewczyna poczuła się niechciana...nie tego chciałam dla ns wszystkich...:-:)-:)no::no:

reklama
Do góry