reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mama2010;4087889 Ja po czesci doskonale je rozumiem, ale trzeba barc po uwage fakt ze to jest forum otwrte...ja tak szczerze zaleczlam sie czuc troche nie mile tu widziana....no ale coz ale to tylko moje subiektywne odczucia, kazdy ma prawo sie wypowadac..
ok to spadam i zycze milej dyskucji

Mamo2010 ja tez sie tak poczulam:-( nie mile widziana tzn pewnie moje posty sa nie na miejscu i zasmiecaja rzeczy wazne co dla niektorych no ale trudno skoro znalazlam sie o nie odpowiednim czasie dlatego napisalam wczoraj ze sie nie wtracam jezeli dziewczyny zaloza sobie zamkniety watek:tak:

reklama
Mamo2010 ja tez sie tak poczulam:-( nie mile widziana tzn pewnie moje posty sa nie na miejscu i zasmiecaja rzeczy wazne co dla niektorych no ale trudno skoro znalazlam sie o nie odpowiednim czasie dlatego napisalam wczoraj ze sie nie wtracam jezeli dziewczyny zaloza sobie zamkniety watek:tak:

O Matko, czy to oznacza, ze czas sie zwijać???:nerd:

hej kobitki, wpadlam tylko na chwilke, dzis rano zrobilam jeszcze jednego tesciora - niestety negatywny :-( no ale cuz tego sie spodziewalam, teraz czekam juz na @ i oby jak najszybciej przylazla, za chwilke uciekam na miasto jeszcze kilka rzeczy przed wakacjami kupic, przynjamniej sobie humor poprawie troszke :tak:

Oj ale widze, ze tu ostro wczoraj bylo, nie wiem tylko kilka postow widze tu pod odpowiedzia, nie wchodzilam nawte wczoraj wieczorem i nie wiem, co sie narobilo dziewczyny ????

Laseczki co to sie porobilo wczoraj, bo nie bardzo mam czas teraz czytac :baffled: a cos mi tam przemknelo tylko, ze ktos na jakies inne forum odchodzi?? czy co?? chyba sie nie poobrazaly jedna na druga :baffled: ?? tak w skrocie poprosze

O Matko, czy to oznacza, ze czas sie zwijać???:nerd:

Nie Marzi jest duzo wyjsc z tej sytuacji:tak: moga dziewczyny zalozyc sobie watek zamkniety moga omijac posty ktore ich nie interesuja wydaje mi sie ze to ich indywidualna sprawa:tak: przyznam szczerze ze byloby mi smutno jakby sie od nas odlaczyly bo bardzo wiele pomogly mi swoja wiedza nie mialam az tak duzego pojecia o tych tempkach:-D a naprawde kazdego dnia sie od nich czego ucze wydaje mi sie ze musi sie wiecej dziewczyn wypowiedzic na ten temat bo nie chce zeby byla tu taka atmosfera chce zebysmy sobie wzajemnie pomagaly wspieraly sie a nie ciagle wyliczaly kto jest stary a kto nowy:-D

No nic nie zasmiecam juz:tak: ide z malym na rehabilitacje a pozniej na basen, wpadne wieczorkeim zobaczyc co i jak postanowily dziewczyny wszystkim zycze milego dnia i tych cudnych kochanych fasolek:tak:

Oki moja wina tez jest za duzo pisalam o sobie, wiec chyba nie bede wam zawracac gitary rzeczami, ktore nie sa zwiazane z ciaza. Tak bedzie lep[iej, albo poprostu napisze dopiero jak zajde juz kiedys. Tyle, ale wam zycze powodzenia.papapapa;-)

ej, chwila, chwila....ja się nie zgadzam na żadne inne wątki..ja założyłąm ten wątek, wszystkie jesteście na nim mile wiedziane..mi się podoba to, że rozmowy dotyczą nie tylko staranek, bo byśmy wszystki zwariowały!!!!!!!nigdzie nie odchodżcie, dziewczyny, rozmawiajmy dalej, ta, jak to było wcześniej..ja np. wieczorkiem nie czytam wszystkich postów, bo po co???jakby któraś byłą tak bardzo zainteresowana, to zawsze można jej streścić, co się dzuało w ciągu dnia!!!!!!!!!!!!NIKT Z TĄD NIE ODCHODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZABRANIAM, JAKO TWÓRCA SZCZĘŚLIWEGO WĄTECZKU- BO TAKI MIAŁ BYĆ W ZAŁOŻENIU!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry