reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

idę sobie...dosyć mam tłumaczenia, jakie były założenia tego wątku...trudno, widocznie któaś tego nie zrozumiała, albo udawała, że rozumie do pewnego czasu...może zaglądnę do was wieczorem..jest mi przykro, że na moim wątku, "Szczęśliwym wątku" jakakolwiek starająca się dziewczyna poczuła się niechciana...nie tego chciałam dla ns wszystkich...:-:)-:)no::no:
Kurde posypalo sie troche moze ktoras poczula sie urazona, ja tylko stwierdzilam ze moze moje problemy sa blache w porownaniu do dziewczyn ktore bardzo sie staraja, ale nie idz, ja nie odchodze, za duzo mi pomoglas TY i reszta zeby was zostawiac:angry:

reklama
idę sobie...dosyć mam tłumaczenia, jakie były założenia tego wątku...trudno, widocznie któaś tego nie zrozumiała, albo udawała, że rozumie do pewnego czasu...może zaglądnę do was wieczorem..jest mi przykro, że na moim wątku, "Szczęśliwym wątku" jakakolwiek starająca się dziewczyna poczuła się niechciana...nie tego chciałam dla ns wszystkich...:-:)-:)no::no:

Kochana wiesz przeciez, ze chocbys chciala to nie dogodzisz kazdmeu :no: jednemu nie bedzie psowac bo nie ma co czytac, innemu bo ma za duzo do czytania, a jeszcze innemu znowu cos, a tak swoja droga ladne musi miec zdziwko ta babeczka ktora Cie ochrzanila na poczatku za zalozenie watku:-D:-D:-D hahaha pewnie nie sadzila, ze tak sie przyjmnie:-D

Zielona Ty tutaj zawsze bylas w porzadku bardzo cieplutko przyjmowalas nowe osoby i nie mam nic absolutnie do Ciebie:tak: pisze na innym watku juz dwa lata dlaczego bo to sa cieple kochane osobki i wlasnie takie slodzenie sobie nie jest zle pomaga bardzo duzo, my wlasnie tak dlugo juz jestesmy bo jedna druga zawsze wspiera co z tego ze nie wiem tego czy tamtego czy to czyni mnie gorsza i mam nie pisac bo nie pisalam wczesniej ale czytalam Was jeszcze od kiedy bylyscie mamusie ktore chca zostac kwietnioweczkami:tak:

Moze zostawmy to juz:sorry2: i poprostu starania pogrubijamy na czerwono:tak:

Dobra ja tez uciekam, bo jeszcze mam kosmetyczne umowiona, jeszcze by tego brakowalo zebym sie spoznila :szok: wpadne po zakupkach :-)

takiej to dobrze...moja niania(moj brat) znalazl prace i jestem sama z maluchami tylko wieczorem jak maz wraza to moge wyjsc,dzis jade na solarke i przy okazji prawko robie

reklama
Do góry