reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
reklama
Postanowiłam,ze wypowiem sie na ten temat który wypłynął.Bo to głownie Zielona i ja zapoczątkowałyśmy ten wątek.I od samego poczatku była mowa,ze to będzie wątek taki bardziej na luzie,takie by sie odstresować ,razem cieszyć z sukcesów itp.Dlatego też nie pisałyśmy na głownym wątku dla staraczek,by się aż tak nie stresować.Zresztą przeczytajcie sobie pierwsze strony.Na początku była nas garsteczka nie mówię,ze było nam lepiej .Ale na pewno byłyśmy bardziej zżyte.Teraz przyszło do nas wiele nowych staraczek,nie wiem dlaczego akurat wybrały nasz wątek zamiast np głównego ale poprosrtu nie możemy ich za to ganić i stąd wyrzucać,ALBO PPISAĆ ,ZE TO ICH WINA,ZE MAMY TAKI BAŁAGAN.Ja mam kilka pomysłów jak można usprawnić nasz wątek.Tak aby było mnie tych stron.

PO PIERWSZE DZIEWCZYNY EDYTUJMY POSTY!!!!! NIE PISZMY PO 1 ZDANIU W POŚCIE.PISZMY ODRAZU DO WIĘKSZEJ ILOŚCI OSÓB.A NIE DO KAZDEJ OSOBNY POST.BO NA PRAWDE MOŻNA SIĘ POGUBIĆ

PO DRUGIE WYTŁUSZCZAJMY NICKI JEZELI DO KOGOŚ PISZEMY,TAK ABY ODRAZU KAŻDA MOGŁA ZNALEŹĆ WIADOMOŚĆ DO SIEBIE.

PO 2 USTAWCIE SOBIE SUWACZKI Z DNIAMI CYKLU,TAK BY NIE ZADAWAĆ NIE POTRZEBNYCH PYTAŃ.MOŻNA TEŻ ODRAZU DODAĆ KIEDY KIEDY TESTUJEMY.

WYTŁUSZCZAJMY I PISZMY NA KOLOROWO TO CO NAJISTOTNIEJSZE.NP
ZROBIŁAM TEST II KRESECZKI

Do góry