o korcze mysza ty tez z dzidziusiem fasolki sie sypia nam wkoncuHi
Lopciu, dziękuję...Szymek jest świetny.
Jak się czujesz ? Kiedy masz kolejną wizytę ?
Erbuś a młody to nie za młody na przedszkole jeszcze ?
Żabko jak tam Twój dukan ?
Pozdrawiam!
... uderz w stół a .... siema Mysza dawno Cię nie było ja też się opuściłam strasznie nie mam czasu, weny, etc. siedzę często na FB, ostatnio zapylam w pracy i po powrocie nie mam już generalnie na nic ani siły ani ochoty
... umówiłam się do ginka i wiecie kiedy mi kazał przyjść ??!! ... 14 lutego o 16:30 ależ sobie atrakcję walentynkową zafundowałam
Erbuś ... a Ty do kiedy w domku z Roro siedzisz??? dziewczyny mają rację, poślij Go za rok do przedszkola, choć ja miałam 2,5 roku jak poszłam i nie mam z tego powodu jakiejś traumy
... właśnie Żabko jak Dukan ???
... a u nas po staremu, Blanka rośnie, broi, mądruje za pięciu, ale przy tym jest rozkoszna ;-) nasza Kluska na pewno pójdzie w tym roku do przedszkola, oczywiście jak się dostanie w niedzielę mamy chrzciny, jestem chrzestną u mojego Braciaka, małej Lary jutro mają nas odwiedzić i w końcu zobaczę moją chrześnicę na live, która skończyła już 6 miesięcy
Pozdrawiam ;-)
to czekamy razem kobietko ja tez 14 lutego mam bombowe walentynki od 7 rana bede w szpitalu az do popoludnia na wypalaniu nadzerki pod nakroza, moja mama sie smieje ze mnie ze sobie wymyslilam atrakcje w walentynki ze spedze je z ginem i ze bedzie mnie piescic pradem a maz bedzie stal za drzwiami i czekal az mnie mu oddadza
co do dukana narazie waga stoi w miejscu niestety ze wzgledow zdrowotnych i finansowych narazie zrobilam przerwe wroce do dukania po wypalance na spokojnie jak juz bede miala wkoncu te wszystkie lekarskie wizyty za soba i fundusze sie podreperuja po tym felernym styczniu ale waga stoi na 78 kg czyli tylko 1 kg wiecej niz najnizszy moj dukanowy wynik wiec jest git a od kiedy zaczelam lykac tabsy tarczycowe zniknal moj wilczy apetyt wkoncu jem troche jestem najedzona i niechce mi sie wiecej a predzej to moglam jesc mimo ze czulam sie pelna i niemialam dosc
a ten watek zamkniety moglby byc czemu nie ale bysmy musialay sie wtedy zdecydowac na jeden watek zeby nieskakac po 2 ;-)
zmykam spac bo juz pozno a o 6 znow pobudka ehh ja juz chce wakacje