reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Helolllll poniedziałkowo , saneczki mamy juz zaliczone mlodziez sobie nyna a ja smigam troche po necie :)

Lopciu mam nadzieje ;-) ze mu przejdzie , teraz ostro sie zastanawiam czy malego zapisywac do przedszkola juzzzz rozum podpowiada ze:tak: a serce :no::cool2: Miłego dzionka babeczki :)

Helolllll poniedziałkowo , saneczki mamy juz zaliczone mlodziez sobie nyna a ja smigam troche po necie :)

Lopciu mam nadzieje ;-) ze mu przejdzie , teraz ostro sie zastanawiam czy malego zapisywac do przedszkola juzzzz rozum podpowiada ze:tak: a serce :no::cool2: Miłego dzionka babeczki :)
za rok jeszcze za malutki:)

Hi :)

Lopciu, dziękuję...Szymek jest świetny.
Jak się czujesz ? Kiedy masz kolejną wizytę ?

Erbuś a młody to nie za młody na przedszkole jeszcze ?

Żabko jak tam Twój dukan ?

Pozdrawiam!

... uderz w stół a .... :-D siema Mysza dawno Cię nie było :-D ja też się opuściłam strasznie :zawstydzona/y: nie mam czasu, weny, etc. siedzę często na FB, ostatnio zapylam w pracy i po powrocie nie mam już generalnie na nic ani siły ani ochoty :baffled:

... umówiłam się do ginka i wiecie kiedy mi kazał przyjść ??!! ... 14 lutego o 16:30 :-D ależ sobie atrakcję walentynkową zafundowałam :-D

Erbuś ... a Ty do kiedy w domku z Roro siedzisz??? dziewczyny mają rację, poślij Go za rok do przedszkola, choć ja miałam 2,5 roku jak poszłam i nie mam z tego powodu jakiejś traumy :-D

... właśnie Żabko jak Dukan ???

... a u nas po staremu, Blanka rośnie, broi, mądruje za pięciu, ale przy tym jest rozkoszna ;-) nasza Kluska na pewno pójdzie w tym roku do przedszkola, oczywiście jak się dostanie :sorry2: w niedzielę mamy chrzciny, jestem chrzestną u mojego Braciaka, małej Lary :-p jutro mają nas odwiedzić i w końcu zobaczę moją chrześnicę na live, która skończyła już 6 miesięcy :szok:

Pozdrawiam ;-)

Elolllll Babolki kochane
Jak cudniasto ze wpadłyscie

Kochane Rorus w pazdzierniku bedzie mial 2,5 ,dzis rozmawialam z m i mowi ze mam zpisac . Mloda szla w wieku 4 lat i zalaowalam ze wczesniej jej nie puscilam . Mysle ze mlody sie troche wyszaleje i miedzy dziecmi bedzie , nie bedzie az tak zle :zawstydzona/y:A mowicie ze za maly a 6 latki do pierwszej klasy jak pojda tez sa za male , jak sie nic nie zmieni to nasze bable pomaszeruja w weiku 6 lat do szkoly Wiem wiem ze pytalam a Wy odpowiadacie , ale troche chyba chce sie uspokoic , zreszta zobaczymy jak bedzie na razie mamy chwilke wniosek mozemy zlozyc Batonik urlop wych mam do wrzesnia jak na razie bo generalnie przysluguje mi do kwietnia 2015 :)w sumie to chcialabym na maxa w domu siedziec ale realia sa inne niestety

Dzis bylismy z mlodym u fryzjera i nie uwierzycie anioł :-p:szok::-D wszyscy w szoku a rodzice pozytywnie zaskoczeni i dumni
Pozdrawiamy Was goraco i przesylamy buziaki

erbuś wiem że cięzko się rozstać ze swoim skarbem i zapisać go do przedszkola
wiesz dla mnie 6-ściolatki są za małe do szkoły now iesz ale ja się nie znam bo pracuję z młodzieżą:-p
Myszka wizyta późno bo pod koniec lutego i mam nadzieję ze dowiem się kto u mnie mieszka:):)
Scully wychodź z krzaczków, bo pojawiła się i batonik , svensonka wpada jak po ogień ale jest

Łoo ale gwarno się zrobiło.

To i ja korzystając z zamieszania pochwalę się że Szymonek będzie miał rodzeństwo!
Dzisiaj byłam na usg i widziałam ślicznego dzidziusia z mocno bijącym serduszkiem.

Dziewczyny a może pomyślimy o jakiejś grupie zamkniętej ? Przecież i tak nikt z tego wątku już nie korzysta a jak chcemy sobie popisać o naszych sprawach to w grupie zawsze tak jakoś bardziej intymnie.

Buziaki!

Mysza ... diablico umieram z pozytywnej zazdrości i już przebieram nogami co by do 14 lutego do wizyty wytrzymać :-p rośnijcie zdrowo ;-) GRATULACJE !!!

reklama
Do góry