reklama
zabko ciąża
ojej ojej mamy fasolke :-) gratki gratki gratki oby tym razem wsio bylo ok a na usg juz bylas czy narazie tylko tescior?wklej koniecznie fote stesknilam sie za widokiem 2 kresek i foto z usg
Svensonka
Fanka BB :)
Gratulacjeeeeeehejka
dziewczyny ... udało się
ani mi sie waz no no no zadnego archiwum my tu jeszcze jestesmy i piszemy czasem a gdzie ja bym zagladala jak by nas zamkneli ;-) w dodatku mamy nowa fasolke to bedzie o czym pisac :-);-)Lopciu oficjalnie gratuluje
Dziewczyny chyba nasz watek czas przenies do archiwum
Hi
No Żabciu wlasnie od czasu do czasu
Lopciu piekny suwaczek , i co bedzie mala ksieżniczka i to chyba w taka piekna okraglutka rocznice slubu ;-)Super
Krzaczory wylazić !!!!!!!
A u nas oki , ja sie kuruje bo mnie dopadla , wciaz na wiecznej diecie Mlody szaleje gryzie , kopie takie glupawki mu sie zalaczaja czasami ze nie mam sily juz matkooo Mysle ze mu przejdzie cale szcescie ze ma takie chwilowki , znaczy mam nadzieje ze mu tak nie zostanieee A czasami to aniol , a jak juz gdzies wychodzimy to mowie Wam wszyscy zachwyceni i mowia ,, jaki on grzeczny "
Oki to tak na szybciutko a teraz lece nynkac
Buziaki
I pisac mi tu , pisac ...
A Pani Batonik tez sie odezwie od czasu do czasu tu , albo tam
Lopciu piekny suwaczek , i co bedzie mala ksieżniczka i to chyba w taka piekna okraglutka rocznice slubu ;-)Super
A u nas oki , ja sie kuruje bo mnie dopadla , wciaz na wiecznej diecie Mlody szaleje gryzie , kopie takie glupawki mu sie zalaczaja czasami ze nie mam sily juz matkooo Mysle ze mu przejdzie cale szcescie ze ma takie chwilowki , znaczy mam nadzieje ze mu tak nie zostanieee A czasami to aniol , a jak juz gdzies wychodzimy to mowie Wam wszyscy zachwyceni i mowia ,, jaki on grzeczny "
Buziaki
reklama
od czasu do czasu ale wazne zze wogole ;-)Hi
Buziaki
TANTUM VERDE w pastylkach i w spraju lopciu ty juz tak daleko prawie w polowie a dopiero teraz sie chwalisz toc za miesiac juz plec bedziesz znala o matulu ale polecialo ze ho ho zdrowka i rozowej ksiezniczkizycze ;-)jeszcze nie wiem kto mieszka
dziewczyny gardełko pobolewa dajcie jakiś sposób oprócz płukania w soli z wodą ( bo na to mam odruch wymiotny)
Lopciu gratuluję!!!
Na gardło tantum verde!
Pozdrawiam Was wszystkie!
no wlsnie tantum ;-) a co u was?
u na anaaaareszcie poprawa maly juz duzo mniej kaszle mi juz minela goraczka i wszystkie inne dolegliwosci jeszcze tylko czasem glowa poboli ale wkoncu sie czuje o niebo lepiej vicks mi pomogl w smaku jest niebardzo ale stawia na nogi :-)
Podziel się: