reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam i się melduję

... podczytuję, myślę o Was i pamiętam, ale niestety weny brak:sorry:, mamy teraz troszkę kłopotów i nawet nie chce mi się o tym myśleć:-(, ale na szczęście Blanusia zdrowa i uśmiechnięta ;-) jesteśmy na etapie odsmoczkowania i odpieluchowania :tak: odsmoczkowanie super z tym drugim troszkę gorzej :sorry: ale to dopiero początek naszej nauki ;-) a to dla przypomnienia

slicznotka juz stracila swoj dzidziusiowy wyglad i wyglada juz jak prawdziwa panienka :-) jednym slowem jak starszak ;-) zycze powodzenia wze smoczkiem i pieluchami ;-) u nas DIDI narazie niema szans zeby zniknal bo do zasypiania jest niestety niezbedny a z pieluchami tez roznie maly zaczyna juz caly dzien wolac a-a ze juz sama niewiem kiedy chce a kiedy nie i chyba zaczynam wymiekac bo predzej jak zawolal tak zrobil a rteraz nonstop wola ale oby u was poszlo w miare szybko ;-) powodzenia

reklama
:)

Hejo po dłuższej przerwie:)

A więc we wtorek odebraliśmy wyniki Małej no i niestety jest chora :-:)-( pani doktor dała skierowania do lekarzy ,wytłumaczyła co i jak pochwaliła że juz chodzimy na rehabilitację ,stwierdziła że niunia może mieć niedosłuch :( 24 lipca jedziemy do poradni audiologicznej i mam nadzieję że będzie ok..
Mała rozwija sie jak na razie dobrze ,gaworzy , śmieje się, i nawet pełza , jest bardzo ruchliwa:)
Bardzo kochany jest ten nasz mały łobuziak ,noce prześpi całe zasypia około 23 a budzi sie przeważnie 9-10 za to w dzięń trzeba dużo uwagi jej poświęcać bo śpi po 15-20 minut takie drzemki ma w dzień, i nie mam nawet kiedy przy kompie posiedzieć nie raz w telefonie zobacze co tam u Was ale strasznie wolno chodzi mi net i nie da rady popisać
a to moja niunia P6150122.jpg

POzdrawim Was i w miarę możliwości będe częściej zaglądać pappa :)

:)

Hejo po dłuższej przerwie:)

A więc we wtorek odebraliśmy wyniki Małej no i niestety jest chora :-:)-( pani doktor dała skierowania do lekarzy ,wytłumaczyła co i jak pochwaliła że juz chodzimy na rehabilitację ,stwierdziła że niunia może mieć niedosłuch :( 24 lipca jedziemy do poradni audiologicznej i mam nadzieję że będzie ok..
Mała rozwija sie jak na razie dobrze ,gaworzy , śmieje się, i nawet pełza , jest bardzo ruchliwa:)
Bardzo kochany jest ten nasz mały łobuziak ,noce prześpi całe zasypia około 23 a budzi sie przeważnie 9-10 za to w dzięń trzeba dużo uwagi jej poświęcać bo śpi po 15-20 minut takie drzemki ma w dzień, i nie mam nawet kiedy przy kompie posiedzieć nie raz w telefonie zobacze co tam u Was ale strasznie wolno chodzi mi net i nie da rady popisać
a to moja niuniaZobacz załącznik 482507

POzdrawim Was i w miarę możliwości będe częściej zaglądać pappa :)

kochana tak mi przykro tak dlugo czekaliscie na swoja niunke a tu taka wiadomosc wiem dobrze ze zawsze taka wiadomosc jest szokiem i ciezko ja przyjac ale bedzie dobrze rehabilitacja odpowiedni lekarze i cwiczenia daja bardzo duzo , zagladaj do nas jak najczesciej :-)

a ja dzis odebralam wyniki malego mocz ok morfologia tez tylko neutrocytow ma za malo lub za duzo niepamietam teraz i czegos jeszcze ma za malo a wapn fosfor i alp wyszlo ok ale co mnie bardzo dziwi zelazo ma za niskie :-( a to wskazywaloby na anemie ale przeciez hemoglobina jest ok i przez 2 miesiace lykal zelazo wiec nierozumiem czemu ma niski jego wynik ale zobaczymy co we wtorek powie lekarz puki co wekend prze demna i mam zamiar na krok niewychodzic z domu wkoncu 2 dni bez jezdzenia :-p

Witam i się melduję

... podczytuję, myślę o Was i pamiętam, ale niestety weny brak:sorry:, mamy teraz troszkę kłopotów i nawet nie chce mi się o tym myśleć:-(, ale na szczęście Blanusia zdrowa i uśmiechnięta ;-) jesteśmy na etapie odsmoczkowania i odpieluchowania :tak: odsmoczkowanie super z tym drugim troszkę gorzej :sorry: ale to dopiero początek naszej nauki ;-) a to dla przypomnienia
Sliczna

Witam Was kochane moje:*
Izuś piękna masz córcie, zobaczysz ćwiczenia duza dadza! :*:*:*

Kurcze ja sie sklerozy nabawiłam;/ tak to jest jak sie nie zaznacza postów:wściekła/y:

Najważniejsze to to że pamietamy o Was i mocno ściskamy:*:*:*

Witam Was kochane moje:*
Izuś piękna masz córcie, zobaczysz ćwiczenia duza dadza! :*:*:*

Kurcze ja sie sklerozy nabawiłam;/ tak to jest jak sie nie zaznacza postów:wściekła/y:

Najważniejsze to to że pamietamy o Was i mocno ściskamy:*:*:*
hej co tam u was jak alanek?jeszcze troche i zaczniecie rozszerzac menu fajna sprawa musisz zagladac czesciej ;-)

a ja dzis kobietki kolejne zdziwienie bylam u lekarza z corka bo wysypka mimo podawania lekow przeciwhistaminowych nieustepowa;a a nawet sie pogorszyla i okazalo sie ze to nie zadne uczulenie tylko rumien zakazny :baffled::confused:na szczescie nieszkodliwa choroba i nieleczy sie jej jakos specjalnie dostala tylko jakis syrop na wysypke i rutinoskorbin na wzmocnienie oorganizmu, ciekawe czy maly zalapie to od niej a najgorsze ze w osrodku w poczekalni byla 2 dzieci z ospa mam nadzieje ze moje bable sie niezarazily...a jutro jade z wynikami malego do lekarza ciekawa jestem co powie

Witam Was kochane:)
U nas ok, teraz maly spi ale pewnie zaraz bedzie budzil sie na flaszeczke;-)
Na weekend jedziemy w dawne kieleckie do rodzinki wiec troszke odpoczniemy:-)

Zabciu super ze trafilas na tak fajnego lekarza:tak:
Lopciu jak gardełko?
Erbuś, Myszko, Izuś, sevensonka :*:*:*

hej kobietki dlugo sie nieodzywalam ale mialam kryzys z moim M ogolnie jakies 2 tyg bylo neciekawie...ale mam juz za soba wizyte z antosiem i ma zalecona rehabilitacje 2 razy w tygodniu i butki z aurelki mam nagrac filmik jak chodzi i za kilka miesiecy 4-6 miesiecy zrobic kolejny filmik zeby miec porownanie jak jest teraz a jak potem narazie rtg nierobimy bo pani dr powiedziala ze z rtg moze wyjsc jedynie skrzywienie czegostam ale to rzadko bywa a po za tym nawet gdyby maly to mial to to sie tylko operuje a tak malego dziecka nikt by mi niezoperowal na to ale pani dr jest dobrej mysli i mowi ze narazie rehabilitacja i butki i to powinno pomoc a jak za pare miesiecy niebedzie poprawy to bedziemy wtedy robic jakies dodatkowe badania , i co mnie zdziwilo zauwazyla u klaudi ze prawa stpe stawia do srodka podczas chodzenia co ja nigdy tego niezauwazylam ani nawet niezwrocilam uwagi :szok: i klaudia do swoich zajec ma dopisane pol godziny rehabilitacji tygodniowo, czyli od tego lub nastepnego tygodnia(bo teraz sa urlopy) zaczniemy jezdzic nie raz w tygodniu jak do tej pory ale 2 razy w tygodniu a jak we wrzesniu dojdzie szkola i basen klaudi 2 razy w tygodniu to niewiem jak ja sie ze wszystkim wyrobie :baffled: ehh ale zobaczymy jakos to bedzie...

babolki wylazic gdzie sie pochowalscie wszystkie?
a slyszalyscie o tej trabie powietrznej w smetowie granicznym?to jest zaraz obok mnie kilka kilometrow...dobrze ze do nas niedoszlo a w ten dzien wialo fest...

reklama
Do góry