reklama
K
Kinga85
Gość
witam Was...
dawno nie pisałam tu..
Pamietam Was. Jestem tuż po stracie wiec mało mnie na forum. zaszłam w ciazę po hsg.
pozdrawiam ciepło
dawno nie pisałam tu..
Pamietam Was. Jestem tuż po stracie wiec mało mnie na forum. zaszłam w ciazę po hsg.
pozdrawiam ciepło
Hi
I ja sie melduje po wakacjach
Izus bedzie dobrze &&&&&&&&&&& Malusia slicznusia
Kinia
Lopciu jak było opowiadaj
Żabciu dobrze ze dobrze trafiłaś
Ogolnie to sie ogarniam czyli pranko, prasowanko brrrr i konca nie widac Na wakacjach bylo cudnie kocham to miejsce spokuj cisza ehhh CAluje Was mocno wszyskieeee :-*
Kinia
Ogolnie to sie ogarniam czyli pranko, prasowanko brrrr i konca nie widac Na wakacjach bylo cudnie kocham to miejsce spokuj cisza ehhh CAluje Was mocno wszyskieeee :-*
erbuś cudnie u nas na pomorzu upały przeszło 30 stopni a tam tylko do 25 więc można było chodzić po szlakach bez męczenia się, na Węgrzej pogoda tez super była bo się baliśmy ze będzie tez przeszło 30stopni a było do 27,na Słowacji tez super, jaskinie zaliczonei i nowe szlaki zdobyteHi
Kinia
wracaliśmy wieczorem z piąteku na sobotę do domku no i jak w radiu usłyszeliśmy że 4 turystów z warszawy zginęła to wiecie od pioruna to bardzo nieprzyjemne uczucie bo my w ten dzień tez chodziliśmy nie w Pieninach no ale ....:-( jakoś smutno nam się zrobiło
Myszko i batonik kiedy nad morze śmigacie ???
K
Kinga85
Gość
..ja Cie rozumiemwracaliśmy wieczorem z piąteku na sobotę do domku no i jak w radiu usłyszeliśmy że 4 turystów z warszawy zginęła to wiecie od pioruna to bardzo nieprzyjemne uczucie bo my w ten dzień tez chodziliśmy nie w Pieninach no ale ....jakoś smutno nam się zrobiło
Svensonka
Fanka BB :)
Tulam :-(..ja Cie rozumiem
my 16 sierpnia do grecji lecimy na tydzien
:-) pogoda u mnie w kratke raz wieje raz slonko.
6 moich kolezanek w ciazy wszystkie termin grudzien styczen
Svensonka
Fanka BB :)
Ale zlecialo synek Juz 4miesiace ma hohoWitam Was kochane
U nas ok, teraz maly spi ale pewnie zaraz bedzie budzil sie na flaszeczke;-)
Na weekend jedziemy w dawne kieleckie do rodzinki wiec troszke odpoczniemy:-)
Zabciu super ze trafilas na tak fajnego lekarza
Lopciu jak gardełko?
Erbuś, Myszko, Izuś, sevensonka :*:*:*
reklama
Podziel się: