reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Zabko i jak tam u lekarza?

Buziam Was mocno:*

ehh szkoda gadac mam go juz serdecznie dosc on mnie juz chyba tez....weszlam dzis i mowie ze mam juz wyniki on ze ok daje mu i mowie ze morfologia bardzo ladnie sie poprawila a on ok to zaraz spiszemy do karty spisal wyniki i zagralam glupa ze niby niekumata i pytam a jak tam ta witamina D czy w normie jest bo ja sie nieznam :-p (a obok jest napisane jak byk normy) a on spojrzal i powiedzial tak tak tu jest wszystko w normie bardzo ladnie wszystko wporzadku dziekuje dowidzenia :szok: no to ja dowidzenia i poszlam w holere...i dzis zadzwonilam i zarejestrowalam malego d prywatnego pediatry w grudziadzu Cesarza bo polecila mi go pani pedagog ale na necie tez dobrze o nim pisza jadedo niego glownie po to zeby dostac skierowanie ktore mam nadzieje mi da bo jak nie to sie zalamie ale pokaze mu tez te wszystkie wyniki i wogole i przy okazji zapytam co on sadzi o nozkach malego i tych wynikach...a o naszym lekarzu szkoda gadac juz kiedys sie nanim zawiodlam jak klaudia miala pol roczku i miala biegunke a on ja antybiotykami leczyl mimo ze po 10 dniach biegunka byla nadal i wiedzial ze bylo bardzo duzo zachorowan na rotawirusy wtedy ale nic niepowiedzial i wkoncu jak po 10 dniach zaczela jej woda z pupci leciec zamiast kupki to sie wytraszylam i pobieglam na pogotowie jak ja polozylam spac i lekarz zlapal sie za glowe (ten dyzurny) i odrazu wypisywal skierowanie do szpitala potem dlugo nieufalam temu pediatrze potem znow jakos sie do niego przekonalam z malym do tej pory tez bylo ok ale znow zaczyna mi niepasowac a najgorsze jest to ze to jedyny pediatra u nas do dzieci :-( wiec trzeba isc albo do niego albo prywatnie..zmykam spac jutro i w sobote mnie niebedzie bo ide robic jedzenie na 18-tke mojego brata wiec bede miec troche roboty :sorry: cale szczescie to tylko raz ;-)

trzymajcie sie kochane udanego wekendu

reklama
helolll
Meldujemy sie
Żabciu cicho spokojnie bo upały i wakacje to sie lofruje A co do przekazu do raczej prywatny lekarz nie wypisze tylko moze ten na nfz niestety No niestety ciezko dzis znalesc dobrych lekarzy a jak sa to czeka sie miesiacamy na wizte , albo wyjechali lub maja pryw praktyki

miłego dzionka pozdr

helolll
Meldujemy sie
Żabciu cicho spokojnie bo upały i wakacje to sie lofruje A co do przekazu do raczej prywatny lekarz nie wypisze tylko moze ten na nfz niestety No niestety ciezko dzis znalesc dobrych lekarzy a jak sa to czeka sie miesiacamy na wizte , albo wyjechali lub maja pryw praktyki

miłego dzionka pozdr

no on na nfz to przyjmuje tylko w szpitalu na patologii noworodka a w domu popoludniami przyjmuje prywatnie a skierowanie mysle ze mi wypisze bo dzis rozmawialam z pania pedagog to mowila ze jej zwolnienia wypisywal wiec mi skierowanie tez powinien ale zobaczymy jak nieda to wtedy dalej bede sie marwic ;-)
a dzis nog nieczuje rano grudziadz potem do i obiad a zaraz po obiedzie do brata ale juz mam czesc porobiona jutro tylko miecho odpiec i salatki zrobic i ewentualnie ciasto pokroic a po urodzinach mamy z mezem zaproszenie do sasiadow na grila wiec cala sobote balowanie ;-)

pozdrawiam z upalnych Mazur :)

o to pewnie duzo nad woda siedzicie odpoczywajcie i odprezajcie sie bo czas pochwalic sie nowa fasolka na naszym watku ;-) wakacje sprzyjaja poczeciom ;-)

a ja juz po urodzinach brata goscie nawalili bo mieli byc na 17:30 wiec i tak pozno a zaczeli sie pojawiac o 19:00 i bylam zla bo o 19:30 juz musialam sie zwijac z dziecmi do domu bo to ich pora spac i antos byl juz zmeczony wiec nawet niezdazylam sobie z rodzina posiedziec a juz daaaawno niemialam okazji tak zobaczyc wszystkich na raz :-( a jak wrocilam do domu i polozylam dzieci spac to sama padlam jak mucha po upalnym dniu przy goracych garach :sorry: wiec ogolnie niezbyt bylam zadowolona z tych urodzin no ale trudno wazne ze zdazylam zrobic wszystko do jedzenia i gosciom smakowalo :-)

helloł
zapraszam na kawkę
ciąg dalszy upalnego dnia się szykuje

dzis juz niebylo tak zle dalo sie oddychac i wiatr byl przyjemnie chlodny...przynajmniej u nas wiec u was tez ale pocieszajace jest ze z dnia na dzien ma byc chlodniej byleby bylo cieplo ale niezagoroco i bedzie ok

kbietki poprosze o kciuki na jutro od 16:00 obym dostala to skierowanie od tego prywatnego lekarza bo na tym mi najbardziej zalezy podczas tej wizyty:sorry: bo jak juz zdobede skierowanie to dalej juz pojdzie zgroki i wszystko bede mogla juz dobrze zalatwic :tak:

zabko masz rację było dzisiaj przyjemnie:) wiał wiaterek
dla mnie moze byc lekko chłodniej byle nie padało tyle i nie było burz
zabko za jutro &&&&

erbuś Mąż do pracy chodzi więc jemy razem śniadanko, wypuszczam go do pracy a potem mam czas na bb
od następnego poniedziałku ma urlop
a potem już smigamy na wczasy
jak było nad morzem ????

reklama
erba ?????? where are you??? zajrzyj czasem
batonik, Myszka wyłazić z krzaczków raz na jakiś czas meldować się tu!!!!

Do góry