K
Kinga85
Gość
suzi i ja jestem myślami z Tobą. 3mam mocno kciuki za ciebie i maleństwo. Bądz dzielna. bedzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uff to my poczekamy az same wypadnano jedna mu wypadła a reszta jeszcze się mocno trzymała i jak tylko widziałam że już lekko wypychaja młode to szłam wyrwac po co miał czekać![]()
zabko dla dzieci na mleczaki u nas stosują znieczulenie w sprayu![]()
zabko bedzie dobrze znajoma ma syna z ADHD i też bierze leki i teraz jest ok chłopak ma już 19 lat
tylko my jestesmy zawsze na wątku???
scully nadrób zaległości w czytaniu książki lub gazetki
wracasz na pół etatu do pracy???
chyba wszystkie kobietki dzis siwetuja ze tak pustoja rownierz zycze wam wszystkiego naj z okazji swieta :-)
a ja dzis bylam znow na wizycie u neurologopedy i dzis kazala mi zakupic sobie ksiazke ktora mi polecila i ja przestudiowac kazala wlaczyc do codziennego grafiku kolejne cwiczenia i mowila ze jak pojade do tej psyhiatry co jestem zarejetrowana na 28 marca to mam jej powiedziec ze ona mowila ze klaudia nawet u niej niejest w stanie usiedziec i nieda sie nad nia zapanowac (a ona z ta psyhiatra sie niby zna i tez jak reszta specow mi ja zachwalala) i mowila mi ze prawdopodobnie trzeba bedzie wlaczyc jej jakies leki ktore bedzie musiala brac w dni w ktorych chodzi do szkoly bo inaczej bedzie jej bardzo ciezko na lekcjach :-zawstydzona/y: troche mi sie dziwnie zrobilo bo niby bylam swiadoma ze kiedys trzeba bedzie wlaczyc do diety leki tym bardziej z uwagi na jej te zachowania opozycyjno-buntownicze ale niemyslalam ze to bedzie tak szybko co prawda o wszystkim zadecyduje pani psyhiatra ...a z drugiej strony czytalam duzo pozytywnych opini ze po lekach dzieci sa spokojniejsze i bardziej skupione ze dzieki nim latwiej jest w szkole skupic sie na lekcji i malo wiele wysiedziec ehh mam juz metlik w glowie teraz czekam do tego 28 co powie pani psyhiatra bo od wrzesnia klaudia idzie do 1 klasy i wiem ze niebedzie latwo ani jej ani mi bo dojdzie troche obowiazkow odrabianie lekcji mnie puki co najbardziej przeraza bo ja jestem typem ze jak sie za cos zabieram to od poczatku do konca a z nia trzeba bedzie robic przerwy w odrabianiu
a zobaczymy jeszcze pol roku ale damy rade