reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no jedna mu wypadła a reszta jeszcze się mocno trzymała i jak tylko widziałam że już lekko wypychaja młode to szłam wyrwac po co miał czekać :)
uff to my poczekamy az same wypadna
zabko dla dzieci na mleczaki u nas stosują znieczulenie w sprayu :):)

no u nas takich rarytasow niema nasza okropna dentystka to dzieciom rwie zeby bez znieczulenia tylko podchodzi lapie i trach ostatnio sama bylam nawet swiadkiem :baffled: masakra z corka niemam zamiaru wogole tam chodzic zeby mi sie niezrazila tak jak ja do dentystow :no:

witam wieczornie kobietki suzi dzis sie nieodzywala ale jak sie odezwie to napewn dam wam znac :-)
milego wieczorku kobietki

chyba wszystkie kobietki dzis siwetuja ze tak pusto :tak: ja rownierz zycze wam wszystkiego naj z okazji swieta :-)
a ja dzis bylam znow na wizycie u neurologopedy i dzis kazala mi zakupic sobie ksiazke ktora mi polecila i ja przestudiowac kazala wlaczyc do codziennego grafiku kolejne cwiczenia i mowila ze jak pojade do tej psyhiatry co jestem zarejetrowana na 28 marca to mam jej powiedziec ze ona mowila ze klaudia nawet u niej niejest w stanie usiedziec i nieda sie nad nia zapanowac (a ona z ta psyhiatra sie niby zna i tez jak reszta specow mi ja zachwalala) i mowila mi ze prawdopodobnie trzeba bedzie wlaczyc jej jakies leki ktore bedzie musiala brac w dni w ktorych chodzi do szkoly bo inaczej bedzie jej bardzo ciezko na lekcjach :-:)zawstydzona/y: troche mi sie dziwnie zrobilo bo niby bylam swiadoma ze kiedys trzeba bedzie wlaczyc do diety leki tym bardziej z uwagi na jej te zachowania opozycyjno-buntownicze ale niemyslalam ze to bedzie tak szybko co prawda o wszystkim zadecyduje pani psyhiatra ...a z drugiej strony czytalam duzo pozytywnych opini ze po lekach dzieci sa spokojniejsze i bardziej skupione ze dzieki nim latwiej jest w szkole skupic sie na lekcji i malo wiele wysiedziec ehh mam juz metlik w glowie teraz czekam do tego 28 co powie pani psyhiatra bo od wrzesnia klaudia idzie do 1 klasy i wiem ze niebedzie latwo ani jej ani mi bo dojdzie troche obowiazkow odrabianie lekcji mnie puki co najbardziej przeraza bo ja jestem typem ze jak sie za cos zabieram to od poczatku do konca a z nia trzeba bedzie robic przerwy w odrabianiu :baffled: a zobaczymy jeszcze pol roku ale damy rade

zabko bedzie dobrze znajoma ma syna z ADHD i też bierze leki i teraz jest ok chłopak ma już 19 lat

tylko my jestesmy zawsze na wątku???

no jeszcze ja od czasu do czasu na posterunku;-)teraz troszkę mniej bo moja słodka Księżniczka zmieniła się w małego rogatego diabełka :-p:-D poza tym skręca mnie od miesiąca myśl że muszę wrócić do pracy najprawdopodobniej od kwietnia :-(

scully nadrób zaległości w czytaniu książki lub gazetki
wracasz na pół etatu do pracy???

właśnie wciągam książki, że hej :-) zawsze czytałam horrory lub tillery, a teraz mucę po koleji komedie romantyczne i nawet bajki dla dzieci ;-) z bajek polecam "Mikołajka" -wszystkie części:-D gagatek jeden :-D a potem oglądnijcie sobie film pod tym samym tytułem :-D rewelka -hi, hi, hi :-D
co do pracy to miałam się przypomnieć szefowi i ma zadzwonić -a jeśli się zgodzi to od kwietnia ;-)

chyba wszystkie kobietki dzis siwetuja ze tak pusto :tak: ja rownierz zycze wam wszystkiego naj z okazji swieta :-)
a ja dzis bylam znow na wizycie u neurologopedy i dzis kazala mi zakupic sobie ksiazke ktora mi polecila i ja przestudiowac kazala wlaczyc do codziennego grafiku kolejne cwiczenia i mowila ze jak pojade do tej psyhiatry co jestem zarejetrowana na 28 marca to mam jej powiedziec ze ona mowila ze klaudia nawet u niej niejest w stanie usiedziec i nieda sie nad nia zapanowac (a ona z ta psyhiatra sie niby zna i tez jak reszta specow mi ja zachwalala) i mowila mi ze prawdopodobnie trzeba bedzie wlaczyc jej jakies leki ktore bedzie musiala brac w dni w ktorych chodzi do szkoly bo inaczej bedzie jej bardzo ciezko na lekcjach :-:)zawstydzona/y: troche mi sie dziwnie zrobilo bo niby bylam swiadoma ze kiedys trzeba bedzie wlaczyc do diety leki tym bardziej z uwagi na jej te zachowania opozycyjno-buntownicze ale niemyslalam ze to bedzie tak szybko co prawda o wszystkim zadecyduje pani psyhiatra ...a z drugiej strony czytalam duzo pozytywnych opini ze po lekach dzieci sa spokojniejsze i bardziej skupione ze dzieki nim latwiej jest w szkole skupic sie na lekcji i malo wiele wysiedziec ehh mam juz metlik w glowie teraz czekam do tego 28 co powie pani psyhiatra bo od wrzesnia klaudia idzie do 1 klasy i wiem ze niebedzie latwo ani jej ani mi bo dojdzie troche obowiazkow odrabianie lekcji mnie puki co najbardziej przeraza bo ja jestem typem ze jak sie za cos zabieram to od poczatku do konca a z nia trzeba bedzie robic przerwy w odrabianiu :baffled: a zobaczymy jeszcze pol roku ale damy rade

ty to masz siły, że hej :tak: ja nie wiem czy bym sobie dała radę jakby moja mała miała takie problemy :sorry: i oby nie miała ;-)

Od poniedziałku jestem przeziębiona -od tego basenu... i mąż też :cool2: a Gabi wyszedł 4 ząb w tygodniu, a dziś całą noc się męczyła, bo katar dostała i do tego 5 ząb wylazł :sorry: eh... myślałam, że teraz odeśpi, ale 1 godz i już na nogach, bo się jej nosek zatkał :-( bidulka :-(

Kliknijcie mi co myślicie na temat kaszek Nestle ???
Biorę udział w akcji Nestle o kaszeczkach i świadomości mam na temat ich produktów :tak: Może dzieciaczki mają jakiś ulubiony smak tej firmy, a może kupujecie inną firmę (dlaczego nie Nestle?)?
Raport muszę napisać i każda opinia będzie dla mnie cenna :-)

reklama
Do góry