reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie kochane:zawstydzona/y: Nie odzywałam sie bo w domku bylam cale 5 dni i to nawet nie cale:crazy: Znow jestem w szpitalu... wczoraj wyladowalam na porodowce na dlugim zapisie, podjecli decyzje ze dostaje sterydy na plucka i czekamy dalej... Mlody malo sie ruszal/rusza i stad nie bardzo wiedza co sie dzieje... Zapisy nie sa zbyt dobre ale przeplywy ok i tu pojawia sie paradoks:eek:
Mlody ma prawie 2 kg
Bardzo Was prosze trzymacie kciuki :* Ja o Was mysle caly czas:tak:
i za Wszystkie razem oraz z osobna trzymam &&&&&&&&&&&&

Mocno mocno Was caluj i ściskam:*
Ps wklejam na watki te same posty i prosze o wybaczenie ale żebra mnie tak bola ze szok. mam nadziejej ze odezwe sie popołudniu:*

reklama
Witajcie kochane:zawstydzona/y: Nie odzywałam sie bo w domku bylam cale 5 dni i to nawet nie cale:crazy: Znow jestem w szpitalu... wczoraj wyladowalam na porodowce na dlugim zapisie, podjecli decyzje ze dostaje sterydy na plucka i czekamy dalej... Mlody malo sie ruszal/rusza i stad nie bardzo wiedza co sie dzieje... Zapisy nie sa zbyt dobre ale przeplywy ok i tu pojawia sie paradoks:eek:
Mlody ma prawie 2 kg

Ps wklejam na watki te same posty i prosze o wybaczenie ale żebra mnie tak bola ze szok. mam nadziejej ze odezwe sie popołudniu:*

:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

U mnie też słoneczko ładne jest :tak:
Gabi śpi :-D a ja mam wolne :-D
I nie za bardzo wiem co robić :-:)sorry::confused2::-p

Mlody ma prawie 2 kg

kochana trzymamy kciuki i czekam na jakiegos smska :tak: &&&&&&&

witam wieczornie ehhh wkoncu sie doczekalam i jutro wizyta :zawstydzona/y:ale jade sama bo mezowi wypadlo swiniobicie z tesciem i niezdazy wrocic zeby ze mna jechac a ja z nim to sie duzo mniej boje sama niewiem czemu , no ale trudno jutro musze sie zmierzyc z dentystka sama :-(
a mojej corci dzis wypadl trzeci i wychodza jej dwie 6 a mlodemu wkoncu ostatnia cziworka sie wybila ale nadal czerwone ale juz spokoj w nocy i wdzien juz tak niemarudzi wiec luzik

Witam wieczornie, ja na chwilkę ...

Żabko ale Antonio idzie jak burza z zębolkami ;-) u nas nadal tylko 6 :sorry:

Suzi &&&&&&&&&&&

Pozdrawiam wszystkie bb ciotki

widzę że temat ząbków :):) mojemu dużemu już chłopakowi wychodzą piątki stałe :szok:

suzi helloł
wyprawka już w połowie chociaż skompletowana????

Witam wieczornie, ja na chwilkę ...

Żabko ale Antonio idzie jak burza z zębolkami ;-) u nas nadal tylko 6 :sorry:

Suzi &&&&&&&&&&&

Pozdrawiam wszystkie bb ciotki
poczekaj jak zaczna to wszystkie na raz ;-) a ponoc im pozniej dziecku wyjda zabki tym mocniejsze sa
widzę że temat ząbków :):) mojemu dużemu już chłopakowi wychodzą piątki stałe :szok:

suzi helloł
wyprawka już w połowie chociaż skompletowana????

mleczne mu juz wypadly?a kiedy zaczal wymiane pierwszych bo klaudia w zeszlym roku stracila dolne jedynki wczoraj dolna dwojka wypadla i czekamy dalej i dwie 6 wychodza jej i pytalam dzis pani dentystki i mowila ze jak tylko sie pojawia to przyjechac zalakowac :tak:
a wlasnie ja dzis bylam na 1 wizycie i 8 mam nadal bo pani miala nadwyrezona reke i niechciala dzis rwac ale za to zrobila mi 1 i 2 u gory bo miedzy nimi prochnica weszla jakos dalam rade przy podawniu znieczulenia a potem bylo ok bo niewiele czulam ciekawe czy reszte tez bedzie blombowac ze znieczuleniem :confused: tak wiec leczenie zebow rozpoczete od przednich :-)
aha i przed poludniem suzi pisala ze czeka na rozmowe z lekarzem badania i usg i nic wiecej niewie i ze zapis niebyl dobry ale o jaki zapis chodzilo to niewiem pewnie ktg

zabko mojemu podobnie wypadały mleczaki też był w przedszkolu:):)
teraz byłam wyrwać mleczaki piątki bo już były malutkie a tak szóstki już ma :):)
zabko super że już zaczełaś chodzić i co nie było tak źle więc teraz już następne wizytki poleca jak spłatka

och suzi &&&&& denerwujemy się

zabko mojemu podobnie wypadały mleczaki też był w przedszkolu:):)
teraz byłam wyrwać mleczaki piątki bo już były malutkie a tak szóstki już ma :):)
zabko super że już zaczełaś chodzić i co nie było tak źle więc teraz już następne wizytki poleca jak spłatka

och suzi &&&&& denerwujemy się

a to 5 same niewypadaja?????o boziu ona sobie wyrwac nieda a zastrzyku znieczulajacego to juz wogole :baffled: narazie do 5 jeszcze daleko bo dopieo dwie 1 i jedna 2 wypadly
a co do mojej wizyty to jagorsze bylo znieczulenie bolalo wkuwanie az mi lzy polecialy a potem jak zaczelo dretwiec to mnie zeby zaczely bolec :baffled::eek: chyba od tego rozpierania tkanek ale potem podczar wiercenia niebolalo ale niebyzo przyjemnie nieoszukujmy sie :-p no ale musze wkoncu wyleczyc te zeby

a co do suzi to mam swieze wiadomosci dzis mi napisala ze dzis juz jest u nich lepiej wziela juz wszystkie dawki sterydow na plucka i przeplywy sa juz duzo lepsze i ma nadzieje ze alanek jeszcze posiedzi w brzuszku :-) jak bede miala jakies jeszcze wiadomosci to zawsze napisze :-)

reklama
a to 5 same niewypadaja?????o boziu ona sobie wyrwac nieda a zastrzyku znieczulajacego to juz wogole :baffled: narazie do 5 jeszcze daleko bo dopieo dwie 1 i jedna 2 wypadly
a co do mojej wizyty to jagorsze bylo znieczulenie bolalo wkuwanie az mi lzy polecialy a potem jak zaczelo dretwiec to mnie zeby zaczely bolec :baffled::eek: chyba od tego rozpierania tkanek ale potem podczar wiercenia niebolalo ale niebyzo przyjemnie nieoszukujmy sie :-p no ale musze wkoncu wyleczyc te zeby

a co do suzi to mam swieze wiadomosci dzis mi napisala ze dzis juz jest u nich lepiej wziela juz wszystkie dawki sterydow na plucka i przeplywy sa juz duzo lepsze i ma nadzieje ze alanek jeszcze posiedzi w brzuszku :-) jak bede miala jakies jeszcze wiadomosci to zawsze napisze :-)
no jedna mu wypadła a reszta jeszcze się mocno trzymała i jak tylko widziałam że już lekko wypychaja młode to szłam wyrwac po co miał czekać :)

Do góry