reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Żabko a dlaczego nie chcesz już tych zastrzyków kontynuować ?

Ciekawe co u Suzi ? Który to będzie już u niej tydzień.

Ja też przy wieczornej kawce, bo mam zamiar dzisiaj trochę wieczorem poczytać, bo tak od paru dni się zabieram i mnie sen ogarnia.

Erbuś Roro ma już trójki ?

dzis u suzi jest 33 tydzien i 1 dzien wiec juz pieknie przed chwila doczytalam na sms majowych ze 12 marca na usg ginek mowil ze maly jest tak duzy ze moze ze 2 tygodnie jej zostaly :-) nic wiecej niewiem
myszko ja rezygnuje z zastrzykow bo mialy duzo hormonu i jak tylko odstawilam malego od piersi to sporo przytylam po nich i moje libido po nich jest rowne zero :-( a pierscienie maja malo chormonow i omijaja zoladek i watrobe w przeciwienstwie do tabletek szczerze mowiac zastrzyki wychodzily tanio bo 49 zl raz na 3 miesiace i tylko co 3 miesiace trzeba bylo o nich apmietac ale ja juz za duzo waze chce schudnac wiec musialam je zmienic na cos innego duzo ostatnio czytalam i te pierscienie wydaja sie dla mnie najlepsze :-) no ale zobaczymy jak to bedzie w poniedzialek 1 krazek bede aplikowac zobaczymy jak sie bede czula :-)

reklama
dziewczynki helloł
nie spalę marzanny krewkiej bo się nie da jakoś:-(

zabko jak podczytuję te wszystkie metosy antykoncepcyjne to wiesz ja jednak jestem chodzącą antykoncepcją
bez uważania

dziewczynki helloł
nie spalę marzanny krewkiej bo się nie da jakoś:-(

zabko jak podczytuję te wszystkie metosy antykoncepcyjne to wiesz ja jednak jestem chodzącą antykoncepcją
bez uważania

oj lopciu dla chcacego nic trudnego ja bym spalila ;-)
a co do ciebie to juz kurcze niewiadomo co u ciebie kobietko ja caly czas mysle ze to jakis duperel przeszkadza ale ciezko wyczaic w czym rzecz :zawstydzona/y:

wiesz może tak musi być już:-(

musi to na rusi... nic niemusi kochana ja wierze ze sie dzidzia pojawi w najmniej oczekiwanym momencie mojego meza kuzynka 11 lat sie starali kilka invitro przeszli bezowocnie i co po 11 latach jak juz sie poddali i przestali sarac to poczeli druga corke :-D ale numer nie z taba tez bedzie z nienacka ale szybciej ;-)

myszka dzis kupilam moj 1 pierscien i zaplacilam za niego 41 zl wiec mniej niz myslalam :tak: teraz siedzi sobie w lodowce i czeka na poniedzialek na wielkie otwarcie :-D juz sie niemoge doczekac :-p

Witajcie kochane:zawstydzona/y: Nie odzywałam sie bo w domku bylam cale 5 dni i to nawet nie cale:crazy: Znow jestem w szpitalu... wczoraj wyladowalam na porodowce na dlugim zapisie, podjecli decyzje ze dostaje sterydy na plucka i czekamy dalej... Mlody malo sie ruszal/rusza i stad nie bardzo wiedza co sie dzieje... Zapisy nie sa zbyt dobre ale przeplywy ok i tu pojawia sie paradoks:eek:
Mlody ma prawie 2 kg
Bardzo Was prosze trzymacie kciuki :* Ja o Was mysle caly czas:tak:
i za Wszystkie razem oraz z osobna trzymam &&&&&&&&&&&&

Mocno mocno Was caluj i ściskam:*
Ps wklejam na watki te same posty i prosze o wybaczenie ale żebra mnie tak bola ze szok. mam nadziejej ze odezwe sie popołudniu:*
Trzymamy kciuki pozdrawiam

reklama
Do góry