reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

helołłłłłll

Batonik do pracy ? A Blania jak zwykle wymiata ;)

Scully ja na poczatku dawalam bablowi kaszki nestle , ale teraz przeszłam na bobovite nie wiem dla mnie sa lepsze bardziej sie czuje smak np truskawki , malin a te z sokiem to juz wogle sa super jak dla mnie oczywiscie

Meldujemy ze u nas wsio ok , poza malym strajkiem na mlesio mamnadzieje ze szybkooooo minie
Pozdrowionka i buziole

reklama
witam wieczornie kobietki :-)
Batonik blaniusia przecudna jak zawsze :-)
Lopciu spoko oko juz niedlugo ja od ciebie zabiore ;-) we wtorek ide do gina zmienic metode antykoncepcji chce zmienic z zastrzykow antykoncepcyjnych na pierscienie NuvaRing :-) wiec juz niedlugo @ bedzie mnie znow odwiedzac regulanie a tak mi bylo bez niej dobrze w ciagu ostatnich 2 lat mialam ja max 2 razy :-)

Erbus a twoj maly juz ma trojki?:szok::confused: ciezko szly? ponoc trojki czyli kly ida najgorzej :baffled:

Ostatnia edycja:
helollll

Ja sie witam z wieczorna kawką ;-)
Lopciu :(:(:( trzeba ja do wody jak marzanne

Pustki pustki ja podczytuje ale tak jakos nie pisze Teraz m wybiera tacierzynski to wiecie jak to jest
Pozdrawiamy Was bardzo bardzo serdecznie
buziakiiiii

helollll

Ja sie witam z wieczorna kawką ;-)
Lopciu :(:(:( trzeba ja do wody jak marzanne

Pustki pustki ja podczytuje ale tak jakos nie pisze Teraz m wybiera tacierzynski to wiecie jak to jest
Pozdrawiamy Was bardzo bardzo serdecznie
buziakiiiii

kochana ale teraz marzanne sie pali :baffled:;-):-D juz niewolno topic od paru lat taki przepis jest :-p to jakby lopop ja podpalila jak marzanne to ohoho ;-)

witam wieczornie wczoraj niemialam sily nic pisac rano bylam na krwi wkoncu wybralam sie zbadac tarczyce bo nigdy niemialam badanej potem 3 godziny czekalam z dziecmi w kolejce do lekarza ale sie wkoncu doczekalam potem mialam robione ekg i rtg pluc ekg wyglada ok a wyniki przeswietlenia i tarczycy dopiero w piatek popoludniu wiec wczoraj przebadalam sie wzdluz i wszerz ;-) jeszcze tylko na usg chce isc ale to dopiero jak kase uzbieram
i bylam wczoraj jeszcze popoludniu u gina co prawda z mlodym bo niemialam go z kim zostawic ale szlam tylko po zmiane metody antykoncepcji wiec nieprzeszkadzal nawet sie ginek ucieszyl ze widzi swojego dawnego brzuszkowego pacjenta :-D:tak: a ja sie ciesze bo ginek zapisal mi krazek NuvaRing ktory tak chcialam sprobowac i mam go sobie zaaplikowac w n=dniu kiedy wypadaloby kolejne szczepienie antykoncepcyjne i dalej wedlug ulotki i mowil ze jak wyjme krazek po 3 tyg to powinien on wywolac @ a jesli sie @ niepojawi w ciagu 7 dni od wyjecia to mam sie znow do ginak zglosic zeby to wyjasnic , ale mam nadzieje ze bedzie ok i ze bede mogla ih uzywac bo jak dla mnie to wydaje sie najwygodniejsza forma antykoncepcji ,nietrzeba o tym pamietac codziennie jak o tabsach :-) co prawda gin proponowal wkladke ale ja niejestem do wkladek przekonana :baffled:

milego wieczoru kobietki a suzi cos sie nieodzywa pisalam do niej pare razy ale cisza :confused:

reklama
Żabko a dlaczego nie chcesz już tych zastrzyków kontynuować ?

Ciekawe co u Suzi ? Który to będzie już u niej tydzień.

Ja też przy wieczornej kawce, bo mam zamiar dzisiaj trochę wieczorem poczytać, bo tak od paru dni się zabieram i mnie sen ogarnia.

Erbuś Roro ma już trójki ?

Do góry