reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
cześć dziewczynki
pozdrawiam was cieplutko. Mało piszę teraz bo jakiegoś dołka mam i ciężko sie pozbierać. czekam na wiosne może odżyję.
u mnie nic ciekawego.ciąży brak.
czasami sił brak ale cóż...
miłego dnia

słoneczko wyjdzie i dołeczki pogonimy ;-) a póki co:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-D

Łyżwy -extra :-D
Polecam gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niestety na następny dzień było ciepło i lód stopił się :sorry: choć z drugiej strony ciepło było i był fantastyczny dzień :-D póki co deszcz u nas i już chyba nici z łyżw :sorry:
Narżereczka zagojona (mam nadzieję) więc zacznę znów uczęszczać na basen :-D

Helloł babolki :-p

... Lopciu tulam wirtualnie Kochana, no i za nowy cykl &&&&&&&&&, pamiętaj najważniejsze to mieć nadzieję i walczyć...pamiętasz jaki opis miała Tośka??!! - póki walczysz, jesteś zwycięzcą ;-):tak:

... Scully ... ja mam normalnie za kierowcą fotelik, ale jak jadę sama z Blanią to czasem zmieniam za pasażerem, tak żebym mogła np podać jej smoczusia :tak: ogólnie powinno się montować fotelik za kierowcą z uwagi na to że przy zderzeniu z przeszkodą odruchem bezwarunkowym kierowcy jest ratowanie samego siebie ;-)

Buziamy :*

PS. a tu mój Eskimosek wczoraj na spacerku

Zobacz załącznik 438184

Sliczne saneczki

Helloł :-p

... no żyjemy nocny marku;-)coś ostatnio się nie możemy spotkać na fb :baffled: ja idę po 23 już spać bo Kluska teraz wstaje ok 7 :sorry:se wymyśliła;-) kurcze wczoraj nam padł telewizor:wściekła/y::wściekła/y: jak nie urok to ... jakby mało było problemów i wydatków :wściekła/y::wściekła/y:

hej dziewczeta co tu tak pustawo ? co tam u was u nas sypie snieg wrrrrrrr a wczoraj bylo tak pieknie ze mye juz tak zostanie a tu kicha :confused2: trudna mezu zostanie z mlodjak bedzie spal a ja zaprowadze corke sama i chce dzis isc zaniesc jej papiery do podstawowki bo juz mam wypisane :-)

kurcze jeszcze 6 dni do 1 wizyty u pani dentystki oby byla fajna i poszlo wszystko gladko :-)

raczej ciąży u mnie nie ma
czekam na @

buziaki i miłego dnia dziewczynki macie racje bedzie wiosna bedzie lepiej, oby..

hej dziewczeta suzi od piatku znow lezy w szpitalu :-( znow cisnienie a juz myslala ze do dzisiejszej wizyty dotrwa w domu ale jednak nie a najgorsze jest to ze nieznaja przyczyny tego jej wysokiego cisnienia :-( jak jest w szpitalu to jest ok ale jak pojedzie do domu to po paru dniach wraca spowrotem szkoda mi jej :zawstydzona/y:
na jej sowaczku dzis pokazuje sie 31 tydzien a w szpitalu jest od 29 albo 30 listopada :-(

reklama
Do góry