reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabka fajnie wam:) farie zaczynacie u nas już po feriach! ale my i tak za dużo nie skorzystaliśmy a raczej Filip bo niestety my cały czas pracujemy i musiał chodzić do zerówki nawet w ferie.

reklama
och scully :-(
a moze ty wrażliwa na pogodę jesteś stąd te zmiany
meopatka jesteśmy podobno niektórzy taj mają

meteopatka to raczej nie -za dużo obawów mam :confused2:
póki nie ma @ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-p

eh kobietko niemasz lekko z tym twoim organizmem czyby po ciazy sie tak porozregulowalo:confused:

na właśnie przed ciążą było ok :sorry: a po ciąży to ciągle coś mi jest :eek:

dziewczynki jeszcze tydzień i mrozy mają nas opuszczać powoli wiec bedzie teraz juz lepiej.. a wyobraźcie sobie jakby to był dopiero grudzień teraz :confused2: beznadziejnie.
no ale idzie wiosna marzec tuż tuż ibedzie coraz fajniej wtedy...! :tak:
takim pozytywnym akcentem was żegnam

lece po Fiolka i potem dalej biore sie za robote bo mam w domu.

miłego!;)

z utęsknieniem czekam na wiosnę i lato :tak:

Witam!
O Madzi nie komentuję :-(, bo się serducho kraja :-(
Muszę jechać po poradę do gastroenterolologa :confused2: zobaczyy co on powie i jakie badania będę musiała zrobić :confused2: eh...:confused2:
Pozdrawiam
P.S. Położyłam Gabi lulu, ledwo weszłam na BB, poczytałam i już zaraz muszę ją budzić :eek: bo u mnie 30 min drzemki jak w zegarku -jak za długo śpi to wieczorem nie chce iść i bryka nawet do 1:00 :rofl2: a mamusia woli spać, a nie chasać :rofl2:

macie jakieś dobre sposoby usypiania???

Gabi jak się przeoczy porę spania to bryka, potem marudzi (chce spać ale nie może zasnąć) :eek: już 3 razy w nocy do auta ją pakowaliśmy (bo w aucie przy 1 zakręcie zasypia) -a jak już w aucie zaśnie to do rana śpi elegancko :sorry:

scully ne pomogę mój spał ładnie bez takich numerków

a wietrzycie pokój ???? może to pomoże???
ale wyjść na balkonik pooddycha świeżym powietrzem i padnie sama- tak robiła koleżanka

lopop myśl słońce pozytywnie może co???? &&&&&&&&&&&&&&&& to też ma wpływ. I na spokojnie:)

dziewczynki pozdraawiam~!

Witam wieczornie

... Lopciu ... póki @ nie ma myśl pozytywnie;-):-( a my będziemy zaciskać &&&&&&&&&&&&

u mnie chwilowy brak weny, ale czytam regularnie ;-)

Scully, polecam książki dr Eduarda Estivilla dot. zasypiania dzieci :tak: dr Eduard Estivill

Pzdr resztę babolków ;)

meteopatka to raczej nie -za dużo obawów mam :confused2:
póki nie ma @ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-p

na właśnie przed ciążą było ok :sorry: a po ciąży to ciągle coś mi jest :eek:

z utęsknieniem czekam na wiosnę i lato :tak:

Witam!
O Madzi nie komentuję :-(, bo się serducho kraja :-(
Muszę jechać po poradę do gastroenterolologa :confused2: zobaczyy co on powie i jakie badania będę musiała zrobić :confused2: eh...:confused2:
Pozdrawiam
P.S. Położyłam Gabi lulu, ledwo weszłam na BB, poczytałam i już zaraz muszę ją budzić :eek: bo u mnie 30 min drzemki jak w zegarku -jak za długo śpi to wieczorem nie chce iść i bryka nawet do 1:00 :rofl2: a mamusia woli spać, a nie chasać :rofl2:

macie jakieś dobre sposoby usypiania???

Gabi jak się przeoczy porę spania to bryka, potem marudzi (chce spać ale nie może zasnąć) :eek: już 3 razy w nocy do auta ją pakowaliśmy (bo w aucie przy 1 zakręcie zasypia) -a jak już w aucie zaśnie to do rana śpi elegancko :sorry:
to macie przeboje hihihiih usypiac dziecko w aucie tego jeszcze nieslyszalam hihhi ja oboje moich dzieci kladlam tak: kladlam je do luzeczka mowilam dobranoc i wychodzilamz pokoju i tak robie do dzis z corka to musialam tydzien przebolec zanim sie przyzwyczaila ale jak juz znalam jej pory spania to nieodpuuszczalam i niewchodzilam do pokoju dopuki nieusnela, a malego od mlenkosci tak przyzwyczailam i zawsze zasypia sam wiem ze moze pomyslicie ze wredna matka do placzcego dzieckaniewchodzila ale wytrwalam i do dzis mam spokoj nigdy nibujalam niechodzila i niecudowalam z usypianiem
wiecie dziewczyny jak to jest jak już mnie lekko zaboli to mnie nerw bierze!!!:wściekła/y::wściekła/y:
no cóż taki mój urok

kochana spokojnie zlosc pieknosci szkodzi :-)

a my dzis juz po szczepieniu lekarz osluchal malego i mogl byc szczepiony a tak dlugo czekalismy na lekarza ze maly sie przytulil i zasnal mi na rekach bo minela jego pora spania i sie przebudzil jak go podaszilam do zastzryku i o dziwo jask pani mu igle wkula i zastrzyk wstrzyknela to on tylko patrzal zero reakcji jakby wogole nic nieczol :eek: w szoku bylam myslalam ze bedzie plakal ale dobrze ze tak poszlo :-) a w domu juz poszedl spac spokojnie do swojego luzeczka :-)

witam

żabko to dobrze że synek po szczepionce okej i nie płakał ci. Mój Filip też był twardziel w tych sprawach :)

Udanego dnia życzę

ja śmigam do pracy..

reklama
Do góry