reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam!
Ja to ostatnio z wami myślami, bo znów coś mnie męczy :dry:
wyniki krwi i moczu -ok :tak:
za to nie wiadomo skąd biegunki, stres, zawroty głowy... :dry:
eh... idę leżeć
Pozdrawiam:tak:
och scully :-(
a moze ty wrażliwa na pogodę jesteś stąd te zmiany
meopatka jesteśmy podobno niektórzy taj mają

reklama
zabko mówię ci nóż w kieszeni się otwiera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kręci coś ta Kasia mogła nawet malutka udusić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

z drugiej strony przynajmniej teraz sąsiedzi będą bardziej wrażliwi na młode matki z dziećmi
napewno tak juz widac po akcji z blizniakami
Córeczka będzie- Nadia :) :)

Lopop &&&&&&&&&&&&&&&&

A ja oczywiście spać nie mogę :) ajak zasnę przed 2 to będzie dobrze straszne kłopoty ze spaniem mam -trening przed karmieniami :) i wstawaniem do maluszka :)

dobrej nocki
a moze filizanka melisy codzien wieczorem by pomogla
Witam!
Ja to ostatnio z wami myślami, bo znów coś mnie męczy :dry:
wyniki krwi i moczu -ok :tak:
za to nie wiadomo skąd biegunki, stres, zawroty głowy... :dry:
eh... idę leżeć
Pozdrawiam:tak:

eh kobietko niemasz lekko z tym twoim organizmem czyby po ciazy sie tak porozregulowalo:confused:

witam niedzielnie a dzis w rmf fm o moim miatseczku zabitym dechami slychac wczoraj strazacy szukali jakis gosci co niby jeden wpadl pod lud albo niby na krze plyna i chelikopter nawet latal , a jesli sie to okaze glupim zartem to oby szybko znalezli i ukarali tego zartownisia bo przez niego ktorys ze starazakow lub policjantow szukajacych ich mogl sam wpasc pod lud i zginac :wściekła/y::no: jak mnie tacy ludzie wpieniaja albo ten kolo co zrobil ewakuacje szpitala ze niby bomba jest i 1 dziadek w ttrakcie drugiej ewakuacji zmral normalnie leb takiemu ukrecicprzy samej du...ie :wściekła/y:
Telefon o mężczyznach uwięzionych na krze na Wiśle mógł być fałszywym alarmem - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości

widzialyscie t?boze no mnie rozwalil i dobil ten jej tekst ze madzi jest dobrze tam gdzie jest i to gdzie ja schowala niema zadnego znaczenia szlag mnie trafil jak moze byc malej nawet martwej istotce dobrze w mrozie pod streta gruzu kamieni i lisci i sniegu.....
http://www.youtube.com/watch?v=Ikz9GHxCtPk&feature=relmfu

Ostatnia edycja:
Hej
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]
widzialyscie t?boze no mnie rozwalil i dobil ten jej tekst ze madzi jest dobrze tam gdzie jest i to gdzie ja schowala niema zadnego znaczenia szlag mnie trafil jak moze byc malej nawet martwej istotce dobrze w mrozie pod streta gruzu kamieni i lisci i sniegu.....
http://www.youtube.com/watch?v=Ikz9GHxCtPk&feature=relmfu
[/FONT]

tez to dzisiaj na youtube wylukalam i to samo pomyslalam co ona gada ze w takim miejscu jest jej dobrze, choc moj mąż stwierdził, że moze chodzilo jej o to ze mala jest juz aniolkiem w niebie, ja to odebralam zupelnie z innej strony. Ale jest jeszcze jedna rzecz ktora mnie zaciekawila, jeszcze zanim wyjawila ze to fikcja byla, jak dziennikarz w uwadze zapytal ją jak zareagowala na pusty wozek, to ona cos mowila ze nawet jak znajda Madzię i pokażą twarz porywarza, to ona sobie tego nigdy nie zapomni. Takze od razu bylo widac ze ona czula sie i jest winna tylko musiala to ukrywac.

Ostatnia edycja:
Hej

tez to dzisiaj na youtube wylukalam i to samo pomyslalam co ona gada ze w takim miejscu jest jej dobrze, choc moj mąż stwierdził, że moze chodzilo jej o to ze mala jest juz aniolkiem w niebie, ja to odebralam zupelnie z innej strony. Ale jest jeszcze jedna rzecz ktora mnie zaciekawila, jeszcze zanim wyjawila ze to fikcja byla, jak dziennikarz w uwadze zapytal ją jak zareagowala na pusty wozek, to ona cos mowila ze nawet jak znajda Madzię i pokażą twarz porywarza, to ona sobie tego nigdy nie zapomni. Takze od razu bylo widac ze ona czula sie i jest winna tylko musiala to ukrywac.

witam no mowili tez ze im niepasowalo ze od poczatku mowila o madzi w czasie przeszlym :baffled: niewyobrazam sobie jak mozna miec swiadomosc co sie stalo a mowic cos zupelnie innego i to w dodatku przed kamerami a ja znalazlam jeszcze to ...widac ze tesciowa krotko ja trzymala...
"Wiem, że kłamiesz" - YouTube

w pytaniu na sniadaniu mówią że ona i mąż interesowali się wampirami i takie tam więc już wszystko wiadomo:-(

witam was

straszne to wszystko.... dzieciątka tak szkoda.. rodzice psychiczni jak widać. Ja jeszcze wiadomosci nie słuchałam bo w pracy od rana siedze. ale za każdym razem jak mowią o tym to mam łzy w oczach.

pozdr for all

witam was

straszne to wszystko.... dzieciątka tak szkoda.. rodzice psychiczni jak widać. Ja jeszcze wiadomosci nie słuchałam bo w pracy od rana siedze. ale za każdym razem jak mowią o tym to mam łzy w oczach.

pozdr for all
tak Kingo okropne to wszystko a rodzice ...ach szkoda mówić o tym

hiiii

Wiatm sie po malenkiej pauzieee , ale brak czasuuuu
mlodziez rajdkuje , przez dwa dni nabył nowe umiejetnosci pa pa , kosi kosi no i babuje i mamuje i staje chwyta sie wszystkiego czego moze, chodzic che a moj biedny stelaz ehh
Dziewczyny to co sie dzieje to normalnie szokkk brak słow
Kinia &&&&&&&&
Lopciu &&&&& mnie nawiedza @ chyba bo jakies plamienia no ale od lipca to juz chyba czas , takze zabieram ja od Cb a kyszzzzzzzzz FASOLINKO PRZYBYWAJ DO L !!!!!!!!!!!!
Scully zdrówka
Pozdrowionka dla Was

U nas rano o 7 -19 brrrr ja chce wiosne !!!!!!!!!

dziewczynki jeszcze tydzień i mrozy mają nas opuszczać powoli wiec bedzie teraz juz lepiej.. a wyobraźcie sobie jakby to był dopiero grudzień teraz :confused2: beznadziejnie.
no ale idzie wiosna marzec tuż tuż ibedzie coraz fajniej wtedy...! :tak:
takim pozytywnym akcentem was żegnam

lece po Fiolka i potem dalej biore sie za robote bo mam w domu.

miłego!;)

reklama
w pytaniu na sniadaniu mówią że ona i mąż interesowali się wampirami i takie tam więc już wszystko wiadomo:-(
jej maz sie interesowal wampirami likanami i wilkolakami i smiercia ona byla ministrantka
dziewczynki jeszcze tydzień i mrozy mają nas opuszczać powoli wiec bedzie teraz juz lepiej.. a wyobraźcie sobie jakby to był dopiero grudzień teraz :confused2: beznadziejnie.
no ale idzie wiosna marzec tuż tuż ibedzie coraz fajniej wtedy...! :tak:
takim pozytywnym akcentem was żegnam

lece po Fiolka i potem dalej biore sie za robote bo mam w domu.

miłego!;)

no ja mam nadzieje ze od niedzieli niebedzie juz mrozu bo mam zamiar aktywnie spedzic ferie z dziecmi bo beda u nas w zamku jakies zajecia, teatrzyki i bal przebierancow :-)
no i mamy nareszcie wstepna sekcje zwlok madzi i niewyklucza ona wersji tej dziewczyny ale mimo tego wszystkiego co zrobila po tym jak malutka zmarla troszeczke mi jej szkoda ale tylko dlatego ze do konca zycia to bedzie ja dreczyc te mysli ze moze jakby ja mocniej trzymala i wogole to ze niezyje malutka juz do konca zycia widzac malutkie dzieci bedzie widziala w nich swoja madzie i to napewno bedzie dla niej najgorsza kara gorsza od tego calego wiezienia ,ale z drugiej strony znow cisnie sie na usta pytannie czemu niewezwala pomocy...ehhh za duzo tego wszystkiego do ogarniecia jak na jeden ludzki umysl....:zawstydzona/y:
Madziu aniołeczku napewno pan Bóg zaopiekuje się Toba
[*]

Do góry