reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

chyba kazdy ma coraz wiecej pogardy dla tej dziewczyny za to co zrobila i ze tak klamala a to slyszalyscie?
Kilkutygodniowe bliźniaki zostawione przy otwartym oknie, rodzice byli kompletnie pijani - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości
tez szok odrazu bym tym rodzicom odebrala prawa do tych dzieci i oddala je osobom ktore sie nimi dobrze zajma i pokochaja mimo ze niejestem za zabieraniem dzieci od rodzicow i rodziny ale w takich przypadkach raczej niema innego wyjscia:no:

lopciu czytalam wczoraj w necie o tym chlopcu co jadl trociny a matka w ciazy z drugim dzieckiem chodzi po sekcji dziecko mialo zoladek wypchany trocnami zmarlo z glodu i wychlodzenia jak to znajde to wkleje linka
Co to za ludzie zyja na tum swiecie!
1,5 km od miejsca znalezli cialo. Pewnie ona cos malej zrobila à nie jej upadlo. Karetka by przyjechala i uratowala cos innego jej zrobila ze byla pewna ze niezyje

reklama
izus piekna kołyska :):)
teraz czekam / chociaż efekt będzie taki sam jak zawsze bo już pobolewa na @

zabko i svensonka izus bedzie miała córeczkę:):)

wiecie co normalnie zal ściska
mi sie też od razu wydawało że kłamała na tym spotkaniu z reporterami, a teraz to już brak słów
musiał jeszcze ktoś byc z nią w zmowie skoro zostawiła dziecko nad rzeką a znaleziono je w innym miejscu i do tego jeszcze przykryte gruzem
jeszcze jak się okaże przy sekcji że dziecko żyło a zmarło z głodu lub wychłodzenia to juz nie będę miała żadnego współczucia dla matki ( to znaczy mam go teraz tylko 1 %)

a też slyszałyście że znaleziono w środe tydzień temu dziecko około dwuletnie które na noc było chowane w stodole i się żywiło trocinami - moja mam słyszała w Polskim Radiu
wiecie co wydaje mi sie że my wszystkie staraczki oskubałybyśmy takie kobiety żywcem do kości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tak myslalam wszystko na rozowe haha
hejsylwia d

zabko mówię ci nóż w kieszeni się otwiera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kręci coś ta Kasia mogła nawet malutka udusić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

z drugiej strony przynajmniej teraz sąsiedzi będą bardziej wrażliwi na młode matki z dziećmi

Helloł

... no faktycznie Svensonka nie może dospać chyba i jaka aktywna ostatnio ;-) no i widziałam, że udzielasz się na wątku pora na trzecie, czyżbyś się zdecydowała :confused::confused::confused:

... Lopciu helloł jak samopoczucie???? opowiadaj ...

My mamy dziś dzień lenia i siedzimy w domku nosków nie wystawiamy nawet do auta:-p

Pzdr

Helloł

... no faktycznie Svensonka nie może dospać chyba i jaka aktywna ostatnio ;-) no i widziałam, że udzielasz się na wątku pora na trzecie, czyżbyś się zdecydowała :confused::confused::confused:

... Lopciu helloł jak samopoczucie???? opowiadaj ...

My mamy dziś dzień lenia i siedzimy w domku nosków nie wystawiamy nawet do auta:-p

Pzdr

samopoczucie nijakie, właściwie czuję że nic gdzieś tak krąży ta myśl w podświadomości

a po południu idę na lód i kanał bo zamarzł:)

reklama
Witam!
Ja to ostatnio z wami myślami, bo znów coś mnie męczy :dry:
wyniki krwi i moczu -ok :tak:
za to nie wiadomo skąd biegunki, stres, zawroty głowy... :dry:
eh... idę leżeć
Pozdrawiam:tak:

Do góry