Svensonka
Fanka BB :)
o korde szok dobrze ze sasiedzi jeszcze dobrzy sa i rozumni
no ja niewiem czy to od wieku zalezy ta dziewczyna tylko 2 lata mlodsza ode mnie jest a ja sama mialam skonczone 18 jak corke urodzilam a w moje 19 urodziny miala niecale pol roczku mnie sie wydaje ze to zalezy od osoby i psychiki monca lub slaba
no ona op[owiadala ze jak byla w ciazy to czesto ciazabyla zagrozona i malutka urodzila sie jako wczesniak bez akcji serca a pozniej zaskakiwala wszystkich swoim dobrym zdrowiem i sila , mi sie wydaje ze to nie to ze niekochala tego dziecka moze i je kochala ale jak zdarzylo sie co sie zdarzylo to cos widac w niej peklo i niewiedziala co robic ponoc tez bala sie reakcji tesciowej czy matki z ktora mieszkala i ktora jej ciagle wytykala ze wszystko przy malej robi zle ze ona (tesciowa czy matka tej dziewczyny) lepiej zajmowala sie swoimi dziecmi wiec tez przez to mogla miec zryta psyche ja sama doskonale wiem jak takie idealne mamuski potrafia czlowieka wykonczyc psychinawet do tego stopnia ze ma sie nieraz mysli samobojcze
z tego wszystkiego zapomnialam napisac ze wiyta ok malemu przechodzi i jest lepiej tylko dokonczyc mam syrop na kaszel a cora niby tez zdrowa wiec teraz niech tylko mroz sie skonczy co bedziemy na spacerki chodzic i sie hartowac :-)
Kochana ona jest i byla mama malej a nie jakas tam babcia wiec co inni mowia trzeba brac z dystansem jesli sobie nie radzila w polsce duzo poradni jest i mogla zasiegnac pomocy czy w kosciele czy poradni a nie wlozyc dziecko do podelka.
Dla mnie to psychiczna osoba i takie matki nie powinny rodzic dzieci takze alkoholiczki i narkomanki.
Kochane staraczki na calym swiecie chca miec dzieci i nie moga czemu tak jest niewiadomo....
trzymam kciuki za te nasze laski z pl co staraja sie latami za nie trzeba sie modlic.
niech bog ma w opiece dzieci krzywdzone przez doroslych i chorych psychicznie