reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej kochane slyszalyscie juz?napewno tak...mi maz opowiedzial o 4 rano co uslyszal w nocy we wiadomosciach szok najgorsze ze nieznaleziono jeszcze cialka :-( ale przyznam wam szczerze ze ja sie kobiecie niedziwie bo jak ja bym zobaczyla ze w ciagu chili moje dziecko niezyje to tez bym chyba oszalala i niewiedzialabym co robie w takim momencie nikt niemysli racjonalnie , mi jak sie antos duzil i byl caly siny i wiotki to myslalam ze oszaleje i czlowiek w takim momencie zapomina o wszystkim i niewie co sie dzieje i wogole , fakt mogla zadzwonic po karetke i powiedziec co sie stalo ale jak widac zrobila inaczej tylko szkoda wszystkich ze byli oklamywani ze tyle internautow przesylalo zdjecia madzi z apelem i tyle ludzi rozwieszalo tw ogloszenia i teraz okazuje sie ze na darmo ehhhhh od rana juz spac niemoge i szukam wszystkich informacji na necie chyba za bardzo wszystko przezywam :zawstydzona/y: ale jak tu nieprzezywac skoro ma sie obok prawie takie same malenstwo :-(

reklama
Zabko no ja sie dowiedziałam od znajomej na bb i własnie włączyłam tv aby posłuchać... straszne!!!!! :no: jestem w szoku

Zabko no ja sie dowiedziałam od znajomej na bb i własnie włączyłam tv aby posłuchać... straszne!!!!! :no: jestem w szoku

no ja te jestem w szoku ale to nagranie rutkowskiego troche nieteges widac ze wlaczyl kamere i potem do niej podszedl i zaczal ja pytac jakby wymuszac odpowiedz (wypadla ci tak?wypadla?) czyli najpierw niezle musial ja maglowac a dopiero jak juz zaczela sie przyznawac to wlaczyl kamere pewnie niezla kase za to dostal na moje niepowinni tego zbyt pokazywac owszem niech poinformuja co i jak bo cala polska na to czeka bo caly tydzien przezywala wszystko z nimi ale robic sensacje i zarabiac na mekach tej dziewczyny to przesada nawet nieproboje sobie wyobrazic jakim klebkiem nerow byla przez te 10 dni i jest do teraz i napewno jej psychika siadla po tym wszystkim bo kto by takie cos wytrzymal te klamstwa ludziom i swiadomosc ze sie klamie a wie co sie stalo..... az brak slow :zawstydzona/y::-( a najgorsze jest to ze ta mala madzia mogla tylko stracic przytomnosc a ona ja wyniosla odrazu i zostawila na tym mrozie :no: wiem ze to zabrzmi okrutnie ale chyba lepiej jesli madzia juz naprawde niezyla kiedy ja matka zostawila bo inaczej niewyobrazam sobie takiego malenstwa na takim mrozie ze nawet pies niedal rady podjac tropu przez ten mroz :-:)hmm: normalnie ryczec mi sie chce jak o tym wszystkim mysle ...oby znalezli jej cialko co wkoncu ja zbadaja i wszystko sie wyjasni ....

helolllll

Kinia jeszce nic nie wiadomo
Scully Brawo dla Gabi , moj mlody tez tacie sprawil prezencki na urodzinki , no na dwa dni przed jak zaczal raczkowac A moze ktores @ zabrałaś &&&&
Batonik zdrowka dla Blani , a jakie piekne masz suwaczki ;)
Zabciu kcikaski za wizyte
Lopciu musimy sie umowic na klikanko ;)a moze to nie wirus
Myszko helollll buziole dla Szymulki

U nas rajdkowanie na calego , zabawki juz mlodziezy nie interesuja , teraz jest bieg i wspinanie sie przy wszystkim i stanie , puszczanie sie omg oczy do okołłłaaa no i wolanie mamuuu mamuuu -syneczek mamusi ;-):-D
do miłego kochane !
oby erbuś :):) stwierdziłam że tak 9 miesięcy bym mogła sie męczyć bo wtedy wiadomo po co i efekt widoczny jest:)
ale prawda taka jest że za szybko bo dopiero co płodne się skończyły:-p
hej kochane slyszalyscie juz?napewno tak...mi maz opowiedzial o 4 rano co uslyszal w nocy we wiadomosciach szok najgorsze ze nieznaleziono jeszcze cialka :-( ale przyznam wam szczerze ze ja sie kobiecie niedziwie bo jak ja bym zobaczyla ze w ciagu chili moje dziecko niezyje to tez bym chyba oszalala i niewiedzialabym co robie w takim momencie nikt niemysli racjonalnie , mi jak sie antos duzil i byl caly siny i wiotki to myslalam ze oszaleje i czlowiek w takim momencie zapomina o wszystkim i niewie co sie dzieje i wogole , fakt mogla zadzwonic po karetke i powiedziec co sie stalo ale jak widac zrobila inaczej tylko szkoda wszystkich ze byli oklamywani ze tyle internautow przesylalo zdjecia madzi z apelem i tyle ludzi rozwieszalo tw ogloszenia i teraz okazuje sie ze na darmo ehhhhh od rana juz spac niemoge i szukam wszystkich informacji na necie chyba za bardzo wszystko przezywam :zawstydzona/y: ale jak tu nieprzezywac skoro ma sie obok prawie takie same malenstwo :-(
i też szkoda że tyle niepotrzebnie ekipy sie pofatygowało zobacz jakie to koszta a potem jak naprawdę się tak zdarzy to nie będzie kasy na poszukiwania

moja mama słyszała tydzień temu że w jakieś wiosce też znaleziono dziecko około 2 letnie matka tego dziecka zamykała je w stodole i dziecko z głodu jadło trociny, oczywiście zmarło z głodu i z zimna a z następnym już chodzi w ciąży
zaalarmował sasiąd bo to było po tym jak ta dziewczynka w Sosnowcu zaginęła

wiesz wydaje mi się że jednak psychika tutaj działała - ja słyszałam że ona była nawet w psychiatryku, tylko czy to prawda czy już pomówienie:crazy::crazy::crazy: aż nerw bierze na takie coś

oby erbuś :):) stwierdziłam że tak 9 miesięcy bym mogła sie męczyć bo wtedy wiadomo po co i efekt widoczny jest:)

i też szkoda że tyle niepotrzebnie ekipy sie pofatygowało zobacz jakie to koszta a potem jak naprawdę się tak zdarzy to nie będzie kasy na poszukiwania

moja mama słyszała tydzień temu że w jakieś wiosce też znaleziono dziecko około 2 letnie matka tego dziecka zamykała je w stodole i dziecko z głodu jadło trociny, oczywiście zmarło z głodu i z zimna a z następnym już chodzi w ciąży

wiesz wydaje mi się że jednak psychika tutaj działała - ja słyszałam że ona była nawet w psychiatryku, tylko czy to prawda czy już pomówienie:crazy::crazy::crazy: aż nerw bierze na takie coś
Ja Sobie nie wyobrazam mogla na pogotowie zadzwonic! Same tragedie w pl masakra

svensonka świat niestety schodzi na psy
tylko czy to mozna ciągle zwalać na biedę ??????:wściekła/y:
svensonka też u was tak zimno????

dochodzi do -20 rano czy to pogoda czy ludzie jak mowisz siat wariuje
u mnie temp. -26 do -28 nad ranem
może ta młodzież jakaś mało wytrzymała psychicznie, nie wiedzą czego chcą i potem stąd się to bierze
szkoda tylko tej malutkiej
zobacz inni chuchają, dmuchają a inni tacy bezmyślni

reklama

o korde szok dobrze ze sasiedzi jeszcze dobrzy sa i rozumni
u mnie temp. -26 do -28 nad ranem
może ta młodzież jakaś mało wytrzymała psychicznie, nie wiedzą czego chcą i potem stąd się to bierze
szkoda tylko tej malutkiej
zobacz inni chuchają, dmuchają a inni tacy bezmyślni
no ja niewiem czy to od wieku zalezy ta dziewczyna tylko 2 lata mlodsza ode mnie jest a ja sama mialam skonczone 18 jak corke urodzilam a w moje 19 urodziny miala niecale pol roczku mnie sie wydaje ze to zalezy od osoby i psychiki monca lub slaba
no wlasnie tyle tu na forum staraczek po kilka lat a taka nie umie kochac tego co ma....

no ona op[owiadala ze jak byla w ciazy to czesto ciazabyla zagrozona i malutka urodzila sie jako wczesniak bez akcji serca a pozniej zaskakiwala wszystkich swoim dobrym zdrowiem i sila , mi sie wydaje ze to nie to ze niekochala tego dziecka moze i je kochala ale jak zdarzylo sie co sie zdarzylo to cos widac w niej peklo i niewiedziala co robic ponoc tez bala sie reakcji tesciowej czy matki z ktora mieszkala i ktora jej ciagle wytykala ze wszystko przy malej robi zle ze ona (tesciowa czy matka tej dziewczyny) lepiej zajmowala sie swoimi dziecmi wiec tez przez to mogla miec zryta psyche ja sama doskonale wiem jak takie idealne mamuski potrafia czlowieka wykonczyc psychinawet do tego stopnia ze ma sie nieraz mysli samobojcze

z tego wszystkiego zapomnialam napisac ze wiyta ok malemu przechodzi i jest lepiej tylko dokonczyc mam syrop na kaszel a cora niby tez zdrowa wiec teraz niech tylko mroz sie skonczy co bedziemy na spacerki chodzic i sie hartowac :-)

Do góry