hej kochane slyszalyscie juz?napewno tak...mi maz opowiedzial o 4 rano co uslyszal w nocy we wiadomosciach szok najgorsze ze nieznaleziono jeszcze cialka :-( ale przyznam wam szczerze ze ja sie kobiecie niedziwie bo jak ja bym zobaczyla ze w ciagu chili moje dziecko niezyje to tez bym chyba oszalala i niewiedzialabym co robie w takim momencie nikt niemysli racjonalnie , mi jak sie antos duzil i byl caly siny i wiotki to myslalam ze oszaleje i czlowiek w takim momencie zapomina o wszystkim i niewie co sie dzieje i wogole , fakt mogla zadzwonic po karetke i powiedziec co sie stalo ale jak widac zrobila inaczej tylko szkoda wszystkich ze byli oklamywani ze tyle internautow przesylalo zdjecia madzi z apelem i tyle ludzi rozwieszalo tw ogloszenia i teraz okazuje sie ze na darmo ehhhhh od rana juz spac niemoge i szukam wszystkich informacji na necie chyba za bardzo wszystko przezywam
ale jak tu nieprzezywac skoro ma sie obok prawie takie same malenstwo :-(
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)