Svensonka
Fanka BB :)
ale już jej dotknęła wiec ...
co do gina to dam sobie jeszcze czas do marca. potem sie wybiorę.
Nie poddawaj sie cale zycie babki o cos walcza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale już jej dotknęła wiec ...
co do gina to dam sobie jeszcze czas do marca. potem sie wybiorę.
u mnie tempka spadła dziś.. Obserwacja cyklu - enpr.pl
czekam już raczej na @.
Witam!
A co to ja ostatnia wczoraj i pierwsza dziś
Zapraszam na herbatkę ;-)
Zobacz załącznik 432715
faktycznie w dół poszła, ale niby nie za linię, więc... czekamyII fazę to jak długą masz? 12 dni? bo ona jest stała
Gabi rozrabia dziś od rana![]()
szuflady wysuwa (jeszcze w nich nie grzebie), paluszki do kontaktów wkłada (na szczęście przy remoncie myśleliśmy przyszłościowo i mają osłonki w dziurkach), kabelki wylizuje, koła od wózka próbuje do dziuba włożyć, buty chce obgryzać i z kwiatka ziemię wybierapowoli zaczyna się ganianie
![]()
no niezle moj mloody nauczyl sie wchodzic na luzka masakra ale ciesze sie ze nieodziedziczyl po siostrze apetytu na ziemie z doniczek
kinga a czemu nowy wykres jest???????gdzie stary?????
lopciu dzieki za rade z masowaniem dziaselka :-) wczoraj popoludniu po masazyku dziaselko peklo wkoncu i krew z krwiaczka wyszla :-) a dzis juz widac zabek :-)i opuchlizny tez juz niema jaka ulga :-)
Witam się i ja ;-)
Lopciu u mnie -15na spacer się nie szykujemy
ani wczoraj nie byłyśmy, bo Blani coś mi wymiotowała
nie wiem o co kaman, ani gorączki nie miała, ani luźnej kupki etc. tylko jeść nie chciała nic i 4x zwymiotowała
dziś już lepiej
jedzie do nas babcia więc troszkę rozrywki ;-)
Scully no to teraz się zacznie, Gabi musi poznać nowe rzeczy tj. szuflady, szafki etc.
Pzdr
mojej 4 zabki na raz wychodza takie ma spuchniete dziasla krzyczy strasznie po nocach ja nie wiem jak ona to przezyje oby szybko wyszly