K
Kinga85
Gość
Mysza ale ja z pracy piszę bo mam tu net. Jeżeli uważasz że mi nie zależy to źle myślisz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na szczęście nie musieli mnie tam oglądać bo sie udało hi hi hi hi![]()
poza tym to nie wiem co z Blanią bo niby lepiej ale nadal ma taką luźną wydzielinę w gardełku![]()
hej kobietki ja tak tylko na moment pozalic sie troszke;-) i napisac co u nas a wiec moj zabek sie buntuje i jutro jak bede z dziecmi u lekarza to poprosze go o antybiotyk zeby do wizyty dotrwac jak mi nieda to chyba umre a tak po za tym mlody nieciekawie trzy czworki mu ida 2 na dole i jedna lewa u gory i ta u gory to jakas masakra ma tak dziaselko napuchle ze taka pileczka sie zrobila a dzis w dodatku krwaik mu sie tam zrobil az sie przerazilam tej czarnej plamy i pojechalam do osrodka ale byl ten glupi lekarz co kiedys i jak wtedy kazal tylko malemu dawac syrop na goraczke bo od rana mu rosla i rosla i na te opuchniete dziaselko z plama niespojrzal i powiedzial ze sie nim niemam przejmowac bo to tylko krwiaczek, a biedaczek pol nocy mi przeplakal dopiero rano usnal ze mna w luzku u corki bo klaudia rano przyszla do tatusia na bajki a ja z mlodym poszlam tam do pokoju zeby miec spokoj bo sama od kilku nocy budze sie o 2-3 w nocy i juz do rana niemoge usnac a jak przysypiam to juz albo maz wraca z pracy albo maly sie budzi mam nadzieje ze dzis bedzie inaczej wiec zmyka spac dobranoc kobietki jutro wlee jak juz bede po wizycie u lekarza aha zapomnialam napisac ze wieczorem krwiczej jakby ciut zbledl wiec chyba sie wchlania dobranoc kobietki jutro nadrobie czytanie bo dzis juz padam
zabko dziekuje że mnie pocieszasz.. ale z tego co wiem to tempka może spadać nawet po terminie @.
Musi być wysoko minimum 18dni aby była mowa o ciąży.. narazie mija 12dpo. zobaczymy... ale jakoś tak już nie wierzę chyba aby coś z tego było.
pozdrawiam was
udanego popołudnia.
u mnie tempka spadła dziś.. Obserwacja cyklu - enpr.pli jak tempkabo nie ma już wykresiku
prawdą jest, że może być wysoka przy @, bo ja tak miałam, że była wysoka i spadała po @
a jak masz brązowe plamienia przed @ (ja miałam) to wiedziałam, że lipa (bo @ zawsze przyszła)
jedynie raz (przy Gabi) nie plamiłam na brąz i dlatego w dniu @ były II kreski![]()
![]()
kochana a gdzie wykresik? wiesz co ja na twoim miejscu bym zaczela odwiedzc gina i zrobila badania bo to moze byc blachostka ze niemozesz zajsc a ty sie niepotrzebnie denerwujesz i strasz tyle czasuno i tempka w dół wiec @ za chwile... czuję ją nawet.
Trudno. walczymy dalej.
Ja nie mam czasu na badania bo mamy z mężem firme i doba dla mnie za krótka a co dopiero jeszcze badania robić. To był mój 1cykl z castagnusem, jeszcze dwa... zobaczymy. Jeżeli to nie pomorze to pomyślę nad czymś innym. WitBcomplex też są podobno bardzo dobre i pomocne.
dzieki no maly zawsze jak zabkuje to lapie chorobska bo tak to nie nawet jesli domownicy sa chorzy to poza okresem zabkowania go nielapie aq ta tezyczka holipa niemam pojecia co to napewno w google cos o tym bedziezdrówka
jak Gabi była przeziębiona to też długo ją trzymało i Pani dr mi mówiła, że przy ząbkowaniu choroby się przeciągają i trzeba to przeczekaćna szczęście po prawie 3 tygodniach było ok
zdrówka dla dzieciaczków i dla ciebie (na ząbek)
i jak tempkabo nie ma już wykresiku :-( prawdą jest, że może być wysoka przy @, bo ja tak miałam, że była wysoka i spadała po @
a jak masz brązowe plamienia przed @ (ja miałam) to wiedziałam, że lipa (bo @ zawsze przyszła)
jedynie raz (przy Gabi) nie plamiłam na brąz i dlatego w dniu @ były II kreski
Dziękuję w imieniu męża za życzonka![]()
Gabi zrobiła mu największy prezent, bo zaczęła raczkować na jego urodzinkii on pierwszy zobaczył
A u mnie podejrzewają tężyczkę (czy któraś coś na ten temat wie). Muszę sobie badania zrobić
ta tężyczka to jakieś paskuda wstrętna -nie mam takich silnych objawów, ale lepiej się upewnić, że to nie ona
i oby to nie ona!!
ja właśnie po @ (przylazła sama w środę) -i w sumie mam nadzieję, że te zawroty głowy i złe samopoczucie to przez żelazo, a nie tężyczkęrano zrobiłam wyniki więc jutro zobaczymy co wyszło (robiłam magnez i żelazo oraz mocz)
no wiesz ale niespadla jeszcze ponizej kreski poczekamy zobaczymy ;-)u mnie tempka spadła dziś.. Obserwacja cyklu - enpr.pl
czekam już raczej na @.
ale już jej dotknęła wiec ...no wiesz ale niespadla jeszcze ponizej kreski poczekamy zobaczymy![]()