reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no niestety nie uszczęśliwiłam dziś nikogo...
szkoda..
dziekuje za to że jestescie.

Miłego dnia
zbieram sie do pracy
nie żartuj :no::no::no:
może jutro powtórz test jak nie przyjdzie @

zabko żeby krwiaczek zniknął a ząbek szybciej się przebił trzeba delikatnie masować dziąsełko:):):)
pytałm znajomej co jest pomocą dentystyczną wypróbuj :)

reklama
no niestety nie uszczęśliwiłam dziś nikogo...
szkoda..
dziekuje za to że jestescie.

Miłego dnia
zbieram sie do pracy
a moze poprostu bedzie synus i sie ukrywa i test wyjdzie pozytywny pare dni po terminie tak jak u mnie i pajki :-) mi dopiero tydzien po terminie @ wyszedl porzadny pozytywny a predzej nic a 3 dni po baaaardzo blada druga ze nikt procz mnie jej niewidzial hihihi czekamy na kolejny test moze za 2 dni bo tempka wysoko i niespada wiec to musi cos chyba znaczyc ;-):tak:
nie żartuj :no::no::no:
może jutro powtórz test jak nie przyjdzie @

zabko żeby krwiaczek zniknął a ząbek szybciej się przebił trzeba delikatnie masować dziąsełko:):):)
pytałm znajomej co jest pomocą dentystyczną wypróbuj :)

dzieki napewno sproboje podczas smarowania zelem mu pomasuje ale za dlugo i tak niedaje sobie tam gmerac hihihih

kochane a ja dzis jestem szczesliwa ba mega szczesliwa :-D 1 raz od okolo tygodnia przespalam caaaaaaaala noc i wstalam z mlodym dopiero o 7:30 :szok: jaki czlowiek budzi sie szczesliwy po takiej nocy i w dodatku budzi sie bez zadnego bolu och jak mi dobrze dzis :-) gory bym mogla przenosic
a co do antosia to o 22 byl bardzo rozpalony az sie martwilam bo ciezko oddychal a serduszko mu tak szybko bilo i az sie trzas mimo ze byl ubrany i w spiworku i przykryty kolderka ale dalam mu syrop i robilam zimne oklady i po jakiejs godzine sie polepszylo oj jak ja bym chciala zeby ten zabek mu juz sie przebil bo to najorzej wychodzacy zab jak do tej pory :zawstydzona/y:
no nic zycze wam milego dnia wskocze do was wieczorem a teraz zmykam cos posprzatac i porobic bo ostatnio niemialam na nic sil wiec chce dzis nadrobic wszystko :-):-D:rofl2::laugh2:

zabko dziekuje że mnie pocieszasz.. ale z tego co wiem to tempka może spadać nawet po terminie @.
Musi być wysoko minimum 18dni aby była mowa o ciąży.. narazie mija 12dpo. zobaczymy... ale jakoś tak już nie wierzę chyba aby coś z tego było.

pozdrawiam was
udanego popołudnia.

zabko dziekuje że mnie pocieszasz.. ale z tego co wiem to tempka może spadać nawet po terminie @.
Musi być wysoko minimum 18dni aby była mowa o ciąży.. narazie mija 12dpo. zobaczymy... ale jakoś tak już nie wierzę chyba aby coś z tego było.

pozdrawiam was
udanego popołudnia.

oj bo przez kolano przeloze dopuki @ niema myslimy pozytywnie :tak:

ryba ja już ponad 2 lata staram się tak myśleć za każdym razem gdy sie nie udaje sama wiesz jak długo walczę o to moje szczescie..

ryba ja już ponad 2 lata staram się tak myśleć za każdym razem gdy sie nie udaje sama wiesz jak długo walczę o to moje szczescie..

a wspomagalas sie czyms?gin nic ci niemowil przeciez po roku nieudanych staran zabieraja sie za badanie i leczenie tak zwanej nieplodnosci wtornej oczywiscie to dotyczy tych pan ktore maja juz dziecko :-) a ty masz a ziolka probowalas? ja tam wierze ze bedzie ok :-)

no i tempka w dół wiec @ za chwile... czuję ją nawet.
Trudno. walczymy dalej.

Ja nie mam czasu na badania bo mamy z mężem firme i doba dla mnie za krótka a co dopiero jeszcze badania robić. To był mój 1cykl z castagnusem, jeszcze dwa... zobaczymy. Jeżeli to nie pomorze to pomyślę nad czymś innym. WitBcomplex też są podobno bardzo dobre i pomocne.

I ja się witam z cofką!

Lopciu pytałaś o Szymka - super z niego facet. Każdego dnia nas zaskakuje czymś a my z dumy pękamy. Wszędzie go pełno, trzeba niezwykle uważać...no i włączył mu się syndrom mama co akurat średnio mi się podba bo w nocy zamiast spać w łóżeczku spałby najchętniej na mnie, a że mu nie pozwalam to usypianie trochę czasu zajmuje.

Żabko zleci do tego marca i sie pozbędziesz tego zęba.

Kinga no szkoda bo w sumie tak fajnie ten wykres już wyglądał.
Wydaje mi się że jakby Ci zależało to czas na badania byś znalazla, bo to przeciez nie zajmuje dni ani tygodni, tylko co najwyżej pare godzin.
Oczywiście to Twoja sprawa, ale tłumaczenie że nie masz czasu bo firma trochę jak dla mnie dziwne... zobacz ile Ci czasu siedzenie na BB zajmuje.

Miłego dnia Wam życzę!

reklama
Lopciu czasami to fajne, jak się taka przytulanka przykleja i tuli tuli, ale normalnie wieczorem to już jest takie cudowanie, bo już go znam na tyle że wiem kiedy coś mu dolega a kiedy po prostu wymusza cos krzykiem.

Do góry