reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Żabko to macie fajnie z tą skazą, że przeszła, ja średnio co 3 miesiące robię prowokację i u nas bez zmian :sorry:

Wam również miłego dzionka :-p

to nieciekawie macie z ta skaza :no:
a ja wlasnie dodzwonilam sie do tej dentystki z grudziadza i chcialam zapytac w jakich godzinach przyjmuje w czwartrk bo bym chciala osobiscie podejsc i sie zarejestrowac a ona mnie odrazu zapisala ale termin na nfz mam odlegly :zawstydzona/y: bo az na 5 marca mnie zapisala na 12:30 (6 tygodni czekania) i zapisala ze przeznacza na mnie pol godzinki :sorry: ehh myslalam ze szybciej bedzie ale dobre i to zdaze sie nastawic pozytywnie bo jakbym chciala prywatnie to w czwartek o 17 bym juz mogla byc ale narazie niemam kasy na zeby bo zbieram na prawo jazdy :-p tylko najgorsze bedzie jak ja sie nastawie pozytywnie a ona mi powie ze sie niepodejmie tego wyrwania mojej 8 :baffled: ehhh trzeba byc dobrej mysli bedzie si :tak:;-)oczywiscie mezu bedzie musial jechac ze man bo sama niedam rady :sorry:

helolllll

Batonik supcio ze Blania juz lepiej :) A z tymi reformami to niech ich trafiii :wściekła/y: matko co to za kraj Ale lekarka mysle ze wypisuje recepty , czy tez jakas dziwna

Żabciu ja cie krece mnie tez czeka ta ..... osemka , kiedy ja sie zbiore

Kinia &&&&&&

U nas wsio ok , mlodziez co raz to smielej urzeduje raz na czworaka, raz na pupci , ale najbardziej interesuja go wspinaczki , i caly w skowronkach jak mamita trzyma za raczki a on sobie kroczki stawia :)

Myszko a Ty gdzie ?

Zabko a co tam u Suzi ?

helolllll

Batonik supcio ze Blania juz lepiej :) A z tymi reformami to niech ich trafiii :wściekła/y: matko co to za kraj Ale lekarka mysle ze wypisuje recepty , czy tez jakas dziwna

Żabciu ja cie krece mnie tez czeka ta ..... osemka , kiedy ja sie zbiore

Kinia &&&&&&

U nas wsio ok , mlodziez co raz to smielej urzeduje raz na czworaka, raz na pupci , ale najbardziej interesuja go wspinaczki , i caly w skowronkach jak mamita trzyma za raczki a on sobie kroczki stawia :)

Myszko a Ty gdzie ?

Zabko a co tam u Suzi ?
no ja sie zarejestrowalam i niech sie dzieje co che i wczoraj poinformowalam meza ze 5 marca moze sie walic i palic a on jedzie ze mna i zeby sobie niewymyslal zadnych innych zajec :-p
hejka girls

dziś juz do pracy mykam
starczy tego dobrego heh
Miłego dnia!!!:happy:

ladny ten twoj wykresik wyglada obiecujaco ;-)

Hej Laseczki witam wieczornie

... dziś po kontroli pediatry Blania osłuchowo czysta, ale ma mega chrypkę, do tego stopnia, że rano nawet nie umiała zapłakać tylko tak skrzeczała, biedna, dostała nebulizacje na 3 - 5 dni, ale to jest po prostu jakiś koszmar, mała nie chce trzymać maski na buźce, wyrywa się i płacze :baffled: żal mi jej :zawstydzona/y::-( pediatra mówiła, że może to być od zębolków a na pewno idą dolne dwójki, na szczęście mamy już zaklepaną wizytkę u alergologa ;-) no i szczepienie znowu przełożone :dry: na 22.02., to by było na tyle co u nas :-p

... Kinia ... wykresik obiecujący, mocno zaciśnięte &&&&&&&&, odliczam razem z Tobą, zresztą jak z każdą z Was staraczek co m-c;-):-p

... Erbuś ... jeszcze troszke i Roruś ruszy na nóżki a wtedy lekki luzzzzz dla kręgosłupa ;-):tak:

... Lopciu ... pozytywnie zazdroszczę tego okresu w sypialni ;-) tylko potem troszkę nerwówki :zawstydzona/y:

Pzdr

wiesz że mi też się on zaczyna podobać... ;-)
aby do niedzieli i pewnie się wyjaśni już co nieco:tak:
oj to czekamy w testy jestes zaopatrzona??? ;-)
Kinia pięknie wygląda ale ciiii żeby nie zapeszyć
zabko cóż wytrzymasz &&&
u mnie po @ więc dobry czas się zaczyna:-p
musze niema innego wyjscia mimo ze narazie laicik to wiem ze jak siade na ten fotem to wymiekne ale co tam :-p narazie zgrywam twardziela hihihihi troche ci zazdoszcze ja po tych zastrzykach chyba mam libido masakrycznie niskie prawie zero checi :-( az mi nieraz glupio w marcu chyba zmienie metode anty mimo ze ta mi bardzo odpowiadala
Hej Laseczki witam wieczornie

... dziś po kontroli pediatry Blania osłuchowo czysta, ale ma mega chrypkę, do tego stopnia, że rano nawet nie umiała zapłakać tylko tak skrzeczała, biedna, dostała nebulizacje na 3 - 5 dni, ale to jest po prostu jakiś koszmar, mała nie chce trzymać maski na buźce, wyrywa się i płacze :baffled: żal mi jej :zawstydzona/y::-( pediatra mówiła, że może to być od zębolków a na pewno idą dolne dwójki, na szczęście mamy już zaklepaną wizytkę u alergologa ;-) no i szczepienie znowu przełożone :dry: na 22.02., to by było na tyle co u nas :-p

... Kinia ... wykresik obiecujący, mocno zaciśnięte &&&&&&&&, odliczam razem z Tobą, zresztą jak z każdą z Was staraczek co m-c;-):-p

... Erbuś ... jeszcze troszke i Roruś ruszy na nóżki a wtedy lekki luzzzzz dla kręgosłupa ;-):tak:

... Lopciu ... pozytywnie zazdroszczę tego okresu w sypialni ;-) tylko potem troszkę nerwówki :zawstydzona/y:

Pzdr

bidulka a probowalas ta koncowke z ustnikiem moze to by wziela do buzki...
ja dzis kupilam moim brzdacom tantum verde w spraju bo corke od rana tak kaszel meczyl ze szok ani minuty przerwy a gardlo az bordowe miala a wczoraj lekarz nic niewidzial i psikam im 2 razy dziennie bo w aptece pani powiedziala ze bardzo dobre rownierz na kaszel a mojej kolezance precej jakas doktorka zalecila tantum verde dla jej coreczki (jest mlodsza o 3 miesiace od antosia) wiec wyprobowalam i musze przyznac ze w szoku jestem cale popoludnie byl spokoj z kaszlem tylko sporadycznie czasem zakaszlala ale wieczorem gardlo juz troche bledsze ja sama zawsze lubilam brac tantum verde na gardlo bo zawsze pomagalo nawet w ciazy to bralam ale predzej tylko do ssania i niewiedzialam ze w spreju jest tez tak dobre :-)
a dzis pisalam do suzi co u niej ale jakos sie nieodzywa :confused:

reklama
Do góry