reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

przyznam wam że jak mierzę teraz tempke to aż sie boje spojrzeć co bedzie za cyferka heh i byleby do wtorku.. tak mi się dłuży ten czas.szok.
dobrze że mamy plany na weekend:) zleci.

Dobrej nocy
pozdrawiam was i calusy dla dzieciaczków

dziekuje że mnie wspieracie

reklama
Ja również witam się przy porannej cofce :-p

... my nadal w domku siedzimy z Blanulcem :-( choć jest jej zdecydowanie lepiej to wydaje mi się, że za zimno żeby wyjść tak po dłuższej przerwie :sorry2: poza tym nic się nie dzieje :-( nuda :-p

Pzdr

sama jestem mile zaskoczona jeżeli chodzi o mój wykres. schody się zrbiły hehe, ciekawe jak przez weekend.

batonik dobrze że Blaneczka ma sie lepiej, mrozy są okrutne. z maluchami lepiej nie wychodzić.

udanego weekendu!:happy:

I ja się witam!

Kinga uuu...no fajnie się zapowiada. Na kiedy planujesz testowanie ? Tak ja w suwaczku ?

Faktycznie mrozy straszne, niby są dobre dla dzieciaków, ale ja tam wolę z Szymkiem na jakies dłuższe spacery się nie wybierać, bo on w wózku nie wysiedzi, chce gonic, a jak goni to się zaraz nałyka tego powietrza mroźnego i znowu będzie chore gardelko. Co najwyżej przespacerujemy się na pobliski plac i zaraz wracamy.

miłego dnia!

a ja witam wieczornie dzis mialysmy wizyte u tego pediatry w tym osrodku i dopisal nam logopede mimo ze jezdzimy do szpitala do logopedy wiec bedzie wiecej zajec i zapisal ze dobrze by bylo jakbysmy jezdzily do osrodka 2-3 razy w tygodniu :baffled: a ja tu dopiero co utargowalam zeby byl 1 dzien ale mu wytlumaczylam ze teraz jezdze 1 dzien bo z maluszkiem jezdze i powiedzial ze wsio roumie i ok ale tak wpisal w karte a dogadac z paniami sie zawsze moge i powiedzial ze gdzies niedaleko nas jest hipoterapia cwiczenia z konmi i ze on dokladnie niewie gdzie ale mam poszukac i tam tez moge z nia jezdzic hmmm tylko zastanawiam sie gdzie to moze byc bo w okolicy za wiele koni niemaja ale zaraz sie wezme za szukanie :tak:

zdrówcia dla dzieciaczków ;-) i jak znalazłaś koniki? ;-)

przyznam wam że jak mierzę teraz tempke to aż sie boje spojrzeć co bedzie za cyferka heh i byleby do wtorku.. tak mi się dłuży ten czas.szok.
dobrze że mamy plany na weekend:) zleci

:-)&&&&&&&&&&&&&&& spadeczek cudo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Jutro męża 30-tka ;-)
Imprezka urodzinowa gotowa :-) ale niespodziankę będzie miał :-D:-D:-D
Pozdrawiam cieplutko w te zimne dni ;-)

Ostatnia edycja:
heja
testować bede nie wcześniej jak we wtorek. Ale to zależy jeszcze od tempki.
dziś wypiłam dwa drinki bo impreze mieliśmy. wiec jutro pewnie zakłócona. nie biore jej pod uwage. czekam do pn.

buziole

udanej imprezy z okazji 30 męża! scully! :tak:

reklama
helloł z kawką
nie możliwe że jestem pierwsza
scully wszystkiego naj, naj, dla męża
Kingo &&&& :)
batonik jak Blancia wiem ciężko tak się kisić w domciu ale może dzisiaj wyfruniecie na spacerek:)
Myszko jak tam Szymonek pewnie wszędzie biega i ciekawy świata???
erbuś jak Roger ??? czemu się nie odzywasz???

Do góry