reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

sorki za wtrącanie ale przeczytałam że używacie vanischa....a wiecie ze nie wolno go używać dla ciuszek dla dzieci? Ma tyle chemii w sobie i wszystko wchłania sie przez skóre maluszka..także uważajcie.
pa

reklama
Masz racje dobry plan.
on moze sobie mowic ja tylko przytakuje glowa ha ha a kto tam wie moze za kilka........ lat ha ha
Nigdy nie mow nigdy
no nigdy niewiadomo ;-)
sorki za wtrącanie ale przeczytałam że używacie vanischa....a wiecie ze nie wolno go używać dla ciuszek dla dzieci? Ma tyle chemii w sobie i wszystko wchłania sie przez skóre maluszka..także uważajcie.
pa

tak parwde mowiac to teraz we wszystkim jest chemia nieuchroni sie dzici calkowicie przed nia jest wszedzie w jedzeniu w picu w zabawkach ubraniach , w powietrzu a ja najpierw traktuje plamy waniszem a potem piore normalnie bez wanisza wiec pewnie sie wypiera a prawde mowiac to po tych kupnych obiadkach to normalnie nieda sie od marchewki doprac ciuszkow ciekawa jestem co oni za marchewke daja ze sie doprac nieda bo jak sama ugotuje obiadek to jakos po marchewce sie da doprac bez problemu

ale dzieki ze wyrazilas swoje zdanie :-)

witam panie niedzielnie goscina i po goscinie narobila a moze polowa tylko zostala zjedzona :zawstydzona/y: teraz bedziemy to wcinac pare dni :sorry2: chcialam dzis isc do mojego taty z zyczeniami na dzien dziadka i zaniesc po troszke wszystkiego ale maly pol nocy nam kaszlal i niegdzie niewychodzimy :-( jutro rano zarejestruje go do lekarza niech go zbada i powie czy w srode moge z nim isc na szepienie milego dnia kobietki

ehhh podejście nr 2

... wcześniej napisałam i mi wcięło posta :wściekła/y:

Kinia może to dobry znak co ??? &&&&&&&& ja pamiętam że czułam jakby kulkę w lewym jajniku :tak: coś mnie tam uwierało, a to był mój mały Klusiaczek :-D:-D:-D

a my walczymy z temp :( od piątku i nie wiem skąd

batonik zdróweczka!!! :(

no nie wiem co sie dzieje u mnie..za wczesnie na cokolwiek musze czekać. dziekuje :)

miłego wieczorku wszystkim

ehhh podejście nr 2

... wcześniej napisałam i mi wcięło posta :wściekła/y:

Kinia może to dobry znak co ??? &&&&&&&& ja pamiętam że czułam jakby kulkę w lewym jajniku :tak: coś mnie tam uwierało, a to był mój mały Klusiaczek :-D:-D:-D

a my walczymy z temp :( od piątku i nie wiem skąd

u blani temperaturka? moze kolejne zebolki ida ?
kinga czekamy z toba ja codziennie lukam na twoj wykresik i czekam na 2 krechy na koncu ;-)

miło że czekacie ze mną.. :)
jeszcze troszke...ciekawe jak tempka bedzie skakała.. to mój pierwszy cykl z castagnusem.

ide poleżeć
czekam na męża.

widzę że pierwsza dziś.. :)

cóż u mnie tempka zaznaczona jako zakłócona bo wstawałam wnocy :/
czekam na jakiś skoczek znowu heh

dziś mam wolne
zadowolona jestem.
:blink:

MIŁEGO DNIA
piszcie co u was

widzę że pierwsza dziś.. :)

cóż u mnie tempka zaznaczona jako zakłócona bo wstawałam wnocy :/
czekam na jakiś skoczek znowu heh

dziś mam wolne
zadowolona jestem.
:blink:

MIŁEGO DNIA
piszcie co u was

... Hej Kinia fajnie że masz wolne, naładujesz akumulatorki ;-)

a u nas ... noc koszmarna, Blanka płakusiała, b.mało spała, jedyny pozytyw, że nie miała od wieczora temp :-( na 13:10 idę z nią do pediatry bo coś czuję że to gardełko,ehhh taka byłam szczęśliwa, że Blania przez cały pierwszy rok nam nie chorowała ani razu, a tu masz, nowy rok i od razu cos się przypałętało :zawstydzona/y::-(zaraz muszę jechać do ZUS-u po jakiś druk ZCNA ehhh namieszali że hej tylko utrudniają wszystko człowiekowi

Pzdr

Miłego dzionka - odezwę się po wizycie :*

reklama
helolll

Blaniu zdrówka !

Lopciu kurcze ;( moze ta laleczke wuduu czy jakos tak , zrobimy i jej w koncu pokazemy

Wiecie co wywachałam , pamietacie POk jest w ciazy :)

A my od wczoraj raczkujemyyyyyy :) smigamy ze ho ho no i pierwsze kuku zaliczone

Do miłego

Do góry