K
reklama
izus180584
Fanka BB :)
Żabka spóznione ale szczere i z serca życzonka dla Antosia!!!!!Wszystkiego Dobrego !!!!!!!!!!!!!!!!
Batonik dużo zdrówka Dla Blaneczki
Kinia &&&&&&&& i czekamy na teściora z II &&&&&&&
Lopop to teraz seks bez ograniczeń rano popołudniu i wieczór :-):-)
a ja cos ostatnie dni miałam doła cały czas myślę że mała wcześniej sie urodzi:--( brzuchol mi sie napinał że aż chodzic nie szło nospę 5 razy dziennie łykam i dużo odpoczywam i już jest lepiej ale ja głupol to juz w necie o wcześniakach czytam masakra , spać nie mogę i w ogóle jakos tak mi ciężko,chciałabym juz żeby był maj i malutką mieć przy sobie
miłej nocki buziaki
a o tym nieslyszalam :-)ja zamiast tantum verde stosuję hasco sept - tańszy, a skład identyczny ;-)
ale obiecaj ze jak beda 2 kreseczki to wkleisz focie bo az zatesknilam za widokiem 2 kresek ;-)
dziekujemy kochana pozytywne myslenie przedewszystkim bo wpadniesz w bledne kolo bedziesz sie denerwowac a potem bedziesz sobie wyrzucac ze nerwami mozesz zaszkodzic maluchowi i przyspieszyc wszystko trzeba byc dobrej mysli kochana byle do 30 tygodnia potem juz z gorki i tak najwzniejsza polowe masz jjuz za soba a nawet jakby cos poszlo szybciej to teraz jest taka technika ze wiekszosc wczesniakow ma sie super moja szwagierka 1 dziecko urodzila w 30 tyg a 2 w 28 i dzis corka ma 13 lat a syn 10 cali i zdrowi wiec glowa do gory czesciej do nas zagladaj to my cie juz tu postawimy na wlasciwy tor myslenia ;-)
Żabka spóznione ale szczere i z serca życzonka dla Antosia!!!!!Wszystkiego Dobrego !!!!!!!!!!!!!!!!
Batonik dużo zdrówka Dla Blaneczki
Kinia &&&&&&&& i czekamy na teściora z II &&&&&&&
Lopop to teraz seks bez ograniczeń rano popołudniu i wieczór :-):-)
a ja cos ostatnie dni miałam doła cały czas myślę że mała wcześniej sie urodzi:--( brzuchol mi sie napinał że aż chodzic nie szło nospę 5 razy dziennie łykam i dużo odpoczywam i już jest lepiej ale ja głupol to juz w necie o wcześniakach czytam masakra , spać nie mogę i w ogóle jakos tak mi ciężko,chciałabym juz żeby był maj i malutką mieć przy sobie
miłej nocki buziaki
kochane suzi sie odezwama nadal w szpitalu lezy miala tylko wychodne na swieta i sylwestra a tak ciagle lezy biedna i podejrzewa ze do konca tam bedzie :-( mam nadzieje ze nie..... ale pisze ze dzidzia najwazniejsza wiec sie trzyma a maly Alanek ma juz prawie kilogram :-) jak bedzie pisac cos wiecej to dam znac :-)
dbranc kobietki
K
Kinga85
Gość
żabka obiecuję!!! :-) kochana Ty....
suzi biedna że musi tak leżeć no ale dla dzidzi wszystko to zrozumiałe. pozdrów ją. całusy ***
suzi biedna że musi tak leżeć no ale dla dzidzi wszystko to zrozumiałe. pozdrów ją. całusy ***
gapa ze mnie zapomnialam napisac ze macie wszystkie pozdrowienia od suzi i alanka i ze mysli o bbciotkach i chcialaby wytrwac do marca a potem sie zobaczy gin boi sie ja wypuscic ze szpitala bo jak tylko wyszla do domu to cisnienie jej zaraz skakalo na 210/110 i musiala spowrotem wracac :-( dzis na sowaczku ma 26 tydzien i 1 dzien
K
Kinga85
Gość
melduje się
wykresik uzupełniony, mały spadeczek dziś..
Udanego dnia
ja w pracy wiec biore sie za robotę!
miłego...
Udanego dnia
miłego...
melduje się
Udanego dnia
miłego...
byleby tylko niespadla ponizej kreski :-)
Scully
mamusia :)
sculyy hehe teraz czekam na jakiś zaskoczek na wykresie czy to w dół czy w góre nie ważne chociaż wiem że też nie musi być go wcale słyszałam i o takich wykresach
piękny wykresik
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Witam wieczornie i melduję ...
... po wizycie pani doktor, wszystko jest OK, tzn. Blanka ma lekko zaczerwienione gardełko i chrypkę, ale osłuchowo oskrzela czyste i płucka też, mamy podawać ibum 2xdziennie (chyba, że będzie temperatura a od wczoraj nie ma póki co), syropek PROSPAN i psikać Hasco Septem gadełko a w środę pani doktor podjedzie skontrolować no i mamy do środy nie wychodzić na dwór, jeśli wszystko będzie OK to możemy iść na szczepienie 01.02., poza tym bardzo się zdziwiłam, że Blance już nie przysługuje refundowany Bebilon Pepti, bo niby ma lekką skazę
... dziewuszki a co to za mydełko ???? i jak je stosujecie ???? do namaczania ???? ....
zdrówka dla Blanki ah te reformy tylko kombinują i ograniczają, a sobie podwyżki dziady jedne
to mydełko do wywabiania plam ja kupuje na bazarze niemieckie lub w sklepie z chemią normalnie ręcznie pierzecz w nim ciuszek brudny i ładnie schodzi ;-)
kochana to moze poszukaj takiego co daje dormicum tak zwanego glupiego jasia to nawet jak troche potrwa ta robota to ty i tak bedziesz miala dzieki tabletce wszystko w nosie albo idz na robienie pod narkoza kasa spora ale po co sie denerwowac ja ide w czwartek sie zarejestrowac bo bede w grudziadzu to pojde zobaczymy jak pojdzie zmoimi zebolami
zdrówka dla dzieciaczków
dam radę ze zwykłym znieczuleniem, ale się strasznie boję dopłacę tylko by znieczuenie było lepsze i szwy rozpuszczalne
U nas wsio ok , mlodziez co raz to smielej urzeduje raz na czworaka, raz na pupci , ale najbardziej interesuja go wspinaczki , i caly w skowronkach jak mamita trzyma za raczki a on sobie kroczki stawia
Kinia pięknie wygląda ale ciiii żeby nie zapeszyć
zabko cóż wytrzymasz &&&
u mnie po @ więc dobry czas się zaczyna
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
miłej nocki buziaki
wypoczywaj ;-) i myśl pozytywnie
od suzi i alanka i ze mysli o bbciotkach i chcialaby wytrwac do marca a potem sie zobaczy gin boi sie ja wypuscic ze szpitala bo jak tylko wyszla do domu to cisnienie jej zaraz skakalo na 210/110 i musiala spowrotem wracac :-( dzis na sowaczku ma 26 tydzien i 1 dzien
zdrówka dla suzi :-)
byleby tylko niespadla ponizej kreski :-)
spoko, może spaść, byleby potem skoczyła do góry bo i takie przypadki zagnieżdzenia znam ;-)
Zdrówka i uciekam do dzidzi ;-)
Mysza84
Fanka BB :)
I ja się witam!
Wszystkiego nie doczytam teraz, ale...
Żabko ucałuj swojego synka od nas i przekaż najpiękniejsze życzenia urodzinowe! Niech wyrośnie na super fajnego faceta!
Przepraszam że dopiero teraz ale przez ostatnie dni nie włączałam kompa.
Całą resztę pozdrawiam! Doczytam wieczorem.
Wszystkiego nie doczytam teraz, ale...
Żabko ucałuj swojego synka od nas i przekaż najpiękniejsze życzenia urodzinowe! Niech wyrośnie na super fajnego faceta!
Przepraszam że dopiero teraz ale przez ostatnie dni nie włączałam kompa.
Całą resztę pozdrawiam! Doczytam wieczorem.
reklama
piękny wykresik
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zdrówka dla Blanki ah te reformy tylko kombinują i ograniczają, a sobie podwyżki dziady jedne
to mydełko do wywabiania plam ja kupuje na bazarze niemieckie lub w sklepie z chemią normalnie ręcznie pierzecz w nim ciuszek brudny i ładnie schodzi ;-)
zdrówka dla dzieciaczków
dam radę ze zwykłym znieczuleniem, ale się strasznie boję dopłacę tylko by znieczuenie było lepsze i szwy rozpuszczalne
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wypoczywaj ;-) i myśl pozytywnie
zdrówka dla suzi :-)
spoko, może spaść, byleby potem skoczyła do góry bo i takie przypadki zagnieżdzenia znam ;-)
Zdrówka i uciekam do dzidzi ;-)
szacun kochana normalnie respekt ihihihihihi ja zaczynam sie juz niemoc doczekac do tego piatego marca bo dzis osemka zaczyna mi sie dawac coraz bardziej we znaki i w dodatku przez wysuszone gardlo w nocy niemoge spac wiec jestem niewyspana marudna i nerwowa a jak zaczyna 8 dawac znac o sobie to bez kija lepiej niepodchodzic oj jak ja bym juz chciala byc po
a ja witam wieczornie dzis mialysmy wizyte u tego pediatry w tym osrodku i dopisal nam logopede mimo ze jezdzimy do szpitala do logopedy wiec bedzie wiecej zajec i zapisal ze dobrze by bylo jakbysmy jezdzily do osrodka 2-3 razy w tygodniu a ja tu dopiero co utargowalam zeby byl 1 dzien ale mu wytlumaczylam ze teraz jezdze 1 dzien bo z maluszkiem jezdze i powiedzial ze wsio roumie i ok ale tak wpisal w karte a dogadac z paniami sie zawsze moge i powiedzial ze gdzies niedaleko nas jest hipoterapia cwiczenia z konmi i ze on dokladnie niewie gdzie ale mam poszukac i tam tez moge z nia jezdzic hmmm tylko zastanawiam sie gdzie to moze byc bo w okolicy za wiele koni niemaja ale zaraz sie wezme za szukanie
Podziel się: