K
Kinga85
Gość
zabko uświadomiłam to sobie i ktoś mi nawet pomógł że to może być cykl bezowulacyjny ;/ niestety...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LOPOP,TOSIA;SCULY luty musi byc wasz!!!! Trzymam kciukasy za cala trojke
witam wszystkie panny popoludniowo mlody sie rozchorowal kaszel ma brzydkiehh i to na sama impreze jak syropki nic niepoprawia to w piatek sie z nim do lekarza przejde i napewno da mu antybiotyk bo wszystkim daje na wszystko
w sumie narazie tylko kaszel i czzzasem kichnie temperaturki niema ale marudny jest no i je normalnie pasibrzuch jak zawsze w przeciwienstwie do klaudi z nia to wieczne walki by zjadla cokolwiek :-(juz ostatnio zaczelam jej robic wszystkie badania bo juz rece opadaja :-(
Poszlismy sie zwazyc- waga 10950 :-) no i mlody przemieszcza sie na pupie , rajdy robi ze szok nie wychodz mu jeszce raczkowanie wiec znalazl sobie wyjscie awaryjneno i te jego wspinaczki
![]()
zabko uświadomiłam to sobie i ktoś mi nawet pomógł że to może być cykl bezowulacyjny ;/ niestety...
helołłłłłłłłłł
Zabciu zdrówkadla Antonio !
Kinia bedzie si &&&&&
Sevensonka Lopciu Toska i reszta oki ale Scully no chyba ze juz drugie planuje;-)
U nas tez pogoda do duszy , sniegu niet tak jakos mokro brrr dzis zmarzlam na spacerku
Poszlismy sie zwazyc- waga 10950 :-) no i mlody przemieszcza sie na pupie , rajdy robi ze szok nie wychodz mu jeszce raczkowanie wiec znalazl sobie wyjscie awaryjneno i te jego wspinaczki
Pozdrawiam Was bardzo cieplutko
moze byc a moze byc tak ze masz owu pozno a druga faza jest za krotka i jajeczko wtedy niema czasu sie zagniezdzic ale jesli to 1 to polecam picie ziolek ja pilam i w 2 cyklu z ziolkami zaszlam :-) wiem ze wielu innym kobietkom tez pomomoglyzabko uświadomiłam to sobie i ktoś mi nawet pomógł że to może być cykl bezowulacyjny ;/ niestety...
u kazdego dziecka roznie u nas chyba 4 tygodnie trwalo zanim sie przebilyja to raczej przy ząbkowaniu już jestem :-)
zdrówka dla dzieciaczków
fajowomoja nie chce cosik sama siedziec
może, ale nie musizależy jak długie masz cykle
no i te plamienia brąz przed @... :-(
Gabi gorączkujechyba ząbki idą
bo ma 2 na dole tylko
długo wyrzynają się te górne??
![]()
ja to jestem przekrecona a kto tam wie moze moze planuje drugie. U mnie maz dalej gada o 3 a ja nie zapisalam sie na kurs przedszkolanki tyle mam nauki ze mi glowa odpada.![]()
no ... pracujemy z Tośką i Kingą a sculy cichaczem pracujeLOPOP,TOSIA;SCULY luty musi byc wasz!!!! Trzymam kciukasy za cala trojke
ja to jestem przekrecona a kto tam wie moze moze planuje drugie. U mnie maz dalej gada o 3 a ja nie zapisalam sie na kurs przedszkolanki tyle mam nauki ze mi glowa odpada.![]()
no ... pracujemy z Tośką i Kingą a sculy cichaczem pracuje
erbuś wiem jak to na dupce wyglada moja chrześniaczka tak się przemieszczała
![]()
hej kobietki jutro pewnie niezdaze wleciec chyba ze moze wieczorem ale teraz pare slowek wkleje i fotekbo wlasnie przegladalam i az wierzyc sie niechcce ze rok temu byl taki maciupki
![]()
tak tak jutro o 8:15 minie nam roczek :-)