reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
LOPOP,TOSIA;SCULY luty musi byc wasz!!!! Trzymam kciukasy za cala trojke

ja to raczej przy ząbkowaniu już jestem :-)

witam wszystkie panny popoludniowo mlody sie rozchorowal kaszel ma brzydki :zawstydzona/y: ehh i to na sama impreze jak syropki nic niepoprawia to w piatek sie z nim do lekarza przejde i napewno da mu antybiotyk bo wszystkim daje na wszystko :baffled::dry: w sumie narazie tylko kaszel i czzzasem kichnie temperaturki niema ale marudny jest no i je normalnie pasibrzuch jak zawsze w przeciwienstwie do klaudi z nia to wieczne walki by zjadla cokolwiek :-(juz ostatnio zaczelam jej robic wszystkie badania bo juz rece opadaja :-(

zdrówka dla dzieciaczków :tak:

Poszlismy sie zwazyc- waga 10950 :-) no i mlody przemieszcza sie na pupie , rajdy robi ze szok nie wychodz mu jeszce raczkowanie wiec znalazl sobie wyjscie awaryjne :-Dno i te jego wspinaczki :laugh2:

fajowo :tak: moja nie chce cosik sama siedziec :-p

zabko uświadomiłam to sobie i ktoś mi nawet pomógł że to może być cykl bezowulacyjny ;/ niestety...

może, ale nie musi :sorry: zależy jak długie masz cykle :tak:
no i te plamienia brąz przed @... :-(

Gabi gorączkuje :no: chyba ząbki idą :sorry: bo ma 2 na dole tylko :sorry: długo wyrzynają się te górne?? :-p

helołłłłłłłłłł

Zabciu zdrówkadla Antonio !
Kinia bedzie si &&&&&
Sevensonka Lopciu Toska i reszta oki ale Scully no chyba ze juz drugie planuje :confused:;-)

U nas tez pogoda do duszy , sniegu niet tak jakos mokro brrr dzis zmarzlam na spacerku
Poszlismy sie zwazyc- waga 10950 :-) no i mlody przemieszcza sie na pupie , rajdy robi ze szok nie wychodz mu jeszce raczkowanie wiec znalazl sobie wyjscie awaryjne :-Dno i te jego wspinaczki :laugh2:

Pozdrawiam Was bardzo cieplutko

ja to jestem przekrecona a kto tam wie moze moze planuje drugie. U mnie maz dalej gada o 3 a ja nie zapisalam sie na kurs przedszkolanki tyle mam nauki ze mi glowa odpada.:crazy:

helollll z popoludniowa kawką

Sevensonka spoko :) ;-), fajnie ze m chce nastepne dzieciatko zadko ktory chce :tak:, moj juz nie chce słyszeć w sumie to szkoda
Kinia Zabciu smiesznie to wygląda skacze jak sprezynka i smiechu co nie miara :-D
Kinia mysl pozytywnie !&&&&&&&&&&&
Scully zobaczysz nawet sie nie bedziesz wiedziec jak a gabi bedzie siedziec ze spokojem , a z zebolkami nie pomoge bo u nas jak na razie bezobjawowo odpukac ptfu ptfuu
miłego dzionka pozdrawiam

zabko uświadomiłam to sobie i ktoś mi nawet pomógł że to może być cykl bezowulacyjny ;/ niestety...
moze byc a moze byc tak ze masz owu pozno a druga faza jest za krotka i jajeczko wtedy niema czasu sie zagniezdzic ale jesli to 1 to polecam picie ziolek ja pilam i w 2 cyklu z ziolkami zaszlam :-) wiem ze wielu innym kobietkom tez pomomogly
ja to raczej przy ząbkowaniu już jestem :-)

zdrówka dla dzieciaczków :tak:

fajowo :tak: moja nie chce cosik sama siedziec :-p

może, ale nie musi :sorry: zależy jak długie masz cykle :tak:
no i te plamienia brąz przed @... :-(

Gabi gorączkuje :no: chyba ząbki idą :sorry: bo ma 2 na dole tylko :sorry: długo wyrzynają się te górne?? :-p
u kazdego dziecka roznie u nas chyba 4 tygodnie trwalo zanim sie przebily :zawstydzona/y:
ja to jestem przekrecona a kto tam wie moze moze planuje drugie. U mnie maz dalej gada o 3 a ja nie zapisalam sie na kurs przedszkolanki tyle mam nauki ze mi glowa odpada.:crazy:

to mu powiedz ze moze za 2-3 lata i zyskasz troche na czasie ;-)

I ja się witam,

Erbuś nieźle taki rajd na dupce musi wyglądać :-D

Scully ciezko to przewidziec...bo u każdego dziecka chyba inaczej. Szymonkowi górne wychodzą tak jak pisałam bezobjawowo...natomiast dolne z bólami.

Kinga może owu jeszcze przed Tobą. &&&

Pajkaa jak się czujesz ?

LOPOP,TOSIA;SCULY luty musi byc wasz!!!! Trzymam kciukasy za cala trojke
no ... pracujemy z Tośką i Kingą a sculy cichaczem pracuje:-D:-D

:-D:-D:-D:-D erbuś wiem jak to na dupce wyglada moja chrześniaczka tak się przemieszczała :-D:-D

u mnie juz po sniegu deszcz pada :(
svensonka milej nauki jak długo kurs trwa?? zobacz a u nas studiami męczą:szok:

zabko zdrówka

hej kobietki jutro pewnie niezdaze wleciec chyba ze moze wieczorem ale teraz pare slowek wkleje i fotek :tak: bo wlasnie przegladalam i az wierzyc sie niechcce ze rok temu byl taki maciupki :sorry: wydaje mi sie jakby to bylo tydzien temu

a gteraz???? chlop jak sie patrzy i juz prawie sam biega a wtedy byl taki bezradny i bezbronny a teraz juz coraz bradziej samodzielny :sorry:

jak zwykle buzia umazana bo moj pasibrzuch ciagle cos wcina ;-):tak: tak tak jutro o 8:15 minie nam roczek :-) eh do dzis pamietam jak mi pielegniarka pokazala na sali operacyjnej ta mala zawinieta mordeczke taka zaspaną :sorry::laugh2: kocham takie wspomnienia bo sa tylko moje nikt mi ich nieodbierze i sa najcenniejsze na swiecie ok zmykam spac bo jutro czeka mnie robota i jazda do grudziadza z rana z klaudia jak co piatek a maly zostaje z tatusiem bo ma kaszelek :-)

Hej

Zabko ja właśnie wpadam złożyć zyczonka dla Antonio , az sie nie chce wierzyc jak to przeleciało zdjęcia pięne 9 az łezka sie pokulała ehh )
Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!! Antosiu wszystko co piękne i upragnione niech w Twoim życiu będzie spełnione !

reklama

ucz się ucz :tak: trzymam kciuki :tak:

no ... pracujemy z Tośką i Kingą a sculy cichaczem pracuje:-D:-D

:-D:-D:-D:-D erbuś wiem jak to na dupce wyglada moja chrześniaczka tak się przemieszczała :-D:-D

spokojnie, jak zaczniemy staranka to dam znać :tak: planujemy zaczynać po wakacjach ;-) póki co @ sama nie chce przyjść :dry: i jeszcze ta nadżerka :dry:

hej kobietki jutro pewnie niezdaze wleciec chyba ze moze wieczorem ale teraz pare slowek wkleje i fotek :tak: bo wlasnie przegladalam i az wierzyc sie niechcce ze rok temu byl taki maciupki :sorry:
tak tak jutro o 8:15 minie nam roczek :-)

zdrówka dla córci, a fotuńki cudo...
MNÓSTWA SŁODKOŚCI DLA ANTOSIA :-D:-D:-D

Dziś bez gorączki ;-) a ząbka widać pod dziąsełkiem :-) oby już lepiej było :tak:

Do góry