reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

martwiłam sie a skok sie pojawił... nie wiem czy sie cieszyć? myslicie że faktycznie druga faza bedzie zbyt krótka aby fasolka sie ładnie zagniezdziła;/ ach... ja to mam pecha.

żabko dla SYNECZKA najlepsze życzonka z okazji roczku! :-) zleciało..... cudny jest!

pozdrawiam was wszystkie

lopciu działamy działamy masz racje i w końcu się i nam uda! :tak: trzeba cholerka wierzyć i nie poddawac sie

reklama
Witam wieczoranie :-p

po pierwsze ...

Antosiu

W Dniu Pierwszych Urodzin
życzę Ci dużo, dużo zdrówka,
radosnej twarzyczki, wspaniałych
zabaw i pięknych prezentów

kartka-4.jpg

po drugie ...

Kinga nie martw się na zapas, ja w cyklu w którym zaszłam w ciążę miałam też późno owulację, tzn. 17/30 :tak: także trzeba myśleć pozytywnie :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

po trzecie ...
Scully ta gorączka od Gabi przyszła dziś do Blanki :sorry2: mam nadzieję, że tak jak u Was u nas też jest to na zębolki :sorry2:

... hmmm ja dziś polatałam troszkę i pozałatwiałam kilka zaległych spraw, korzystając z okazji że R ma jeszcze urlop, wstyd się przyznać, ale od października miałam nieważny dowód :szok: :szok: ehhh padnięta jestem i nic mi się nie chce a prasowanie znowu mnie prosi żebym się za nie zabrała :sorry2: no i mam takie pytanie do Was, potrzębuję porady w kwestii plam :baffled: czy znacie jakiś dobry środek żeby pozbyć się plam z ciuszków :dry: czegoś używacie ????

Pzdr

:sorry2: no i mam takie pytanie do Was, potrzębuję porady w kwestii plam :baffled: czy znacie jakiś dobry środek żeby pozbyć się plam z ciuszków :dry: czegoś używacie ????

Pzdr
ja np. używam ariela i jest super
kiedyś używałam na dziecięce ubranka vanish w kartoniku też był dobry ale ariel lepszy

u mnie już sluz zabarwiony lekko na różowo a więc jutro @

martwiłam sie a skok sie pojawił... nie wiem czy sie cieszyć? myslicie że faktycznie druga faza bedzie zbyt krótka aby fasolka sie ładnie zagniezdziła;/ ach... ja to mam pecha.

żabko dla SYNECZKA najlepsze życzonka z okazji roczku! :-) zleciało..... cudny jest!

pozdrawiam was wszystkie

lopciu działamy działamy masz racje i w końcu się i nam uda! :tak: trzeba cholerka wierzyć i nie poddawac sie
spoko cykl moze sie wydluzyc poprostu
Witam wieczoranie :-p

po pierwsze ...

Antosiu

W Dniu Pierwszych Urodzin
życzę Ci dużo, dużo zdrówka,
radosnej twarzyczki, wspaniałych
zabaw i pięknych prezentów

Zobacz załącznik 427991

po drugie ...

Kinga nie martw się na zapas, ja w cyklu w którym zaszłam w ciążę miałam też późno owulację, tzn. 17/30 :tak: także trzeba myśleć pozytywnie :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

po trzecie ...
Scully ta gorączka od Gabi przyszła dziś do Blanki :sorry2: mam nadzieję, że tak jak u Was u nas też jest to na zębolki :sorry2:

... hmmm ja dziś polatałam troszkę i pozałatwiałam kilka zaległych spraw, korzystając z okazji że R ma jeszcze urlop, wstyd się przyznać, ale od października miałam nieważny dowód :szok: :szok: ehhh padnięta jestem i nic mi się nie chce a prasowanie znowu mnie prosi żebym się za nie zabrała :sorry2: no i mam takie pytanie do Was, potrzębuję porady w kwestii plam :baffled: czy znacie jakiś dobry środek żeby pozbyć się plam z ciuszków :dry: czegoś używacie ????

Pzdr
ja waniszem plamy traktuje i jest ok
ja np. używam ariela i jest super
kiedyś używałam na dziecięce ubranka vanish w kartoniku też był dobry ale ariel lepszy

u mnie już sluz zabarwiony lekko na różowo a więc jutro @

ehh lopciu szkoda slow niech cie to malpisko zostawi

witam wieczornie kochane dopiero skonczylam robic papu jeszcze jutro tylko tort i palki odpiec i jajka z majonezem zrobic i finito i najgorsze posprzatac i wszystkich przyszykowac na urodziny( mnie i dzieci wystroic)

wszystkim bbciociom dziekujemy za zyczonka i zmykam spac bo padnieta jestem :sorry2:

moze byc a moze byc tak ze masz owu pozno a druga faza jest za krotka i jajeczko wtedy niema czasu sie zagniezdzic ale jesli to 1 to polecam picie ziolek ja pilam i w 2 cyklu z ziolkami zaszlam :-) wiem ze wielu innym kobietkom tez pomomogly

u kazdego dziecka roznie u nas chyba 4 tygodnie trwalo zanim sie przebily :zawstydzona/y:

to mu powiedz ze moze za 2-3 lata i zyskasz troche na czasie ;-)

Masz racje dobry plan.
on moze sobie mowic ja tylko przytakuje glowa ha ha a kto tam wie moze za kilka........ lat ha ha
Nigdy nie mow nigdy

no ... pracujemy z Tośką i Kingą a sculy cichaczem pracuje:-D:-D

:-D:-D:-D:-D erbuś wiem jak to na dupce wyglada moja chrześniaczka tak się przemieszczała :-D:-D

u mnie juz po sniegu deszcz pada :(
svensonka milej nauki jak długo kurs trwa?? zobacz a u nas studiami męczą:szok:

zabko zdrówka

6 miesiecy kurs przedszkolanki a pozniej 2,5 roku studium pedagogiczne cos mi sie praca kuratora podoba zobaczymy

reklama
Do góry