reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hejka:)
witam i miłego dnia wamżyczę
ja zaraz do pracy mykam.

dziewczynki kiedy ja bede miała ten skok? doczekam się tej owulki czy nie..w tym tygodniu to już na 100%musi być, a może nie bedzie :-(

reklama
tak juz 13 rok w tym zawodzie od ucznia siedzi u tego samego pracodawcy prywaciarza :confused2: ktory placi marnie i mysli ze wszystko moze ale polskie realia sa takie ze u nas niema zadnej inne j pracy wiec trzyma sie tej pracy tym bardziej ze ma umowe na czas nieokreslony co sie juz niezdarza , fakt to niejest praca jego marzen ale puki co innej niema :zawstydzona/y:

mój też z zawodu cukiernik, ale skończył średnią z maturą i zanim ślub wzieiśmy to zmienił pracę na lepszą :tak: w cukierni i piekarni strasznie wykorzystują i grosze płacą :dry: dziady jedne :dry:

szalejcie i zdrówka :-D

ja zaraz do pracy mykam.

dziewczynki kiedy ja bede miała ten skok? doczekam się tej owulki czy nie..w tym tygodniu to już na 100%musi być, a może nie bedzie :-(

z wykresiku wygląda jakby lada dzień :tak: nie myśl o tym i samo skoczy ;-)

Pozdrawiam cieplutko :-)
u nas wczoraj śnieg nasypał -taki mokry z deszczę, a dziś już go nie ma :nerd:

mój też z zawodu cukiernik, ale skończył średnią z maturą i zanim ślub wzieiśmy to zmienił pracę na lepszą :tak: w cukierni i piekarni strasznie wykorzystują i grosze płacą :dry: dziady jedne :dry:

LOPOP,TOSIA;SCULY luty musi byc wasz!!!! Trzymam kciukasy za cala trojke

... no to witam sie i ja ...

ostatnio mniej tu piszę bo czasu jakby za mało na wszystko:zawstydzona/y: R na urlopie więc grafik napiety po uszy :-p bynajmniej się nie nudzimy ;-) Blania chodzi jak szalona ;-) póki co zdrowa i mam nadzieję że tak zostanie bo na 1 lutego mamy szczepienie przełożone z 4 stycznia :tak: a R lekko pociągający nosem :sorry: w końcu (tfu,tfu) udało nam się przetransportować Blankę znowu do swojego łóżeczka i po dwóch głośnych nockach dziś ładnie spała całą noc u siebie, no i zasypia też sama, wprowadziłam zwyczaj kąpiel i butla w łóżeczku w swoim pokoju i potem z reguły mała zasypia :-p kwęknie tylko żeby dać smoka po butli i tyle :tak: mam nadzieję, że tak już zostanie ;-) bo choć spanie we troje jest bardzo milutkie to troszkę mało komfortowe :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: dziś zamówiliśmy Blanulcowi sanki na all, mam nadzieję że jutro kurier je dostaczy i oddamy się zimowemu szaleństwu, póki śnieg ;-):tak::laugh2:

Pzdr

Scully ... fotelik fajny, wszystko zależy jaką kwotę chcecie przeznaczyć, ogólnie ja obstawiam maxi-cosi lub recaro, ale wiadomo koszta są troszkę większe :baffled: my chwilowo mamy fotelik "krzak" ale rozglądamy się za recaro :tak: a maxi-cosi znamy i nam się podoba bo ciocia Anecia ma i razem je oglądałyśmy w sierpniu w KRK :-p

Żabko ... no już możesz zacząć odliczanie hi,hi,hi za chwilę Antonio dołączy do grona roczniaków :tak: ehhh ale czas leci co ??!!

Lopciu ... &&&&&&&& kiedy godzina zero???
oj leci leci jak na niego patrze to az wierzyc sie niechce ze juz roczniakiem bedzie :tak: a cora boze drogi juz 6 lat bedzie miec i juz do 1 klasy od wrzesnia pojdzie albo ja sie starzeje albo te dzieci jakos zbyt szybko rosna :baffled::zawstydzona/y::-p
ja zaraz do pracy mykam.

skoczy skoczy spokojnie musi skoczyc

no moj ostatnio coraz czesciej mysli o zmianie ale puki co u nas niema roboty a on zaczyna miec juz dosc tak niskiej wyplaty i ciaglego kombinowania od wyplaty do wyplaty
LOPOP,TOSIA;SCULY luty musi byc wasz!!!! Trzymam kciukasy za cala trojke
hejka co tam u was planujecie 3 czy tylko maz ciagle chce? ;-)

witam wszystkie panny popoludniowo mlody sie rozchorowal kaszel ma brzydki :zawstydzona/y: ehh i to na sama impreze jak syropki nic niepoprawia to w piatek sie z nim do lekarza przejde i napewno da mu antybiotyk bo wszystkim daje na wszystko :baffled::dry: w sumie narazie tylko kaszel i czzzasem kichnie temperaturki niema ale marudny jest no i je normalnie pasibrzuch jak zawsze w przeciwienstwie do klaudi z nia to wieczne walki by zjadla cokolwiek :-(juz ostatnio zaczelam jej robic wszystkie badania bo juz rece opadaja :-(

witam popoludniowo...

Scully fajny ten fotelik, ale ja osobiście nie widzę sensu kupowania takiego do 36kg...to już za duże dziecko.
Ja mam MC Priori i jestem bardzo zadowolona. Polecam.

Żabko zdrówka dla synka. Jak ma brzydki kaszel to może idź z nim wcześniej do lekarza, bo jak ma dostać coś mocniejszego to lepiej szybciej zadziałać.
A co ten lekarz taki na antybiotyk nastawiony ? Może zasugeruj mu coś pośredniego...np Bactrim, bo to jeszcze nie antybiotyk, ale taki ostatni ratunek po syropach a przed antybiotykiem. Szymkowi jak dawałam to mu w momencie pomagało.

Kinga wkońcu skoczy...czekaj cierpliwie.

zabka zdróweczka dla synusia.. biedactwo. teraz taki paskudny okres chorob u dzieci..

a ja wam powiem że jestem dumna z mojego synka, zrobił dziś piekne laurki dla babci i dziadka :tak: troszke mu pomogłam z wycinankami.. :) fajnie wyszły.
w piątek mają uroczystość w przedszkolu:happy: babcia i dziadziuś beda zachwyceni, zaproszenie juz dostali heh

witam popoludniowo...

Scully fajny ten fotelik, ale ja osobiście nie widzę sensu kupowania takiego do 36kg...to już za duże dziecko.
Ja mam MC Priori i jestem bardzo zadowolona. Polecam.

Żabko zdrówka dla synka. Jak ma brzydki kaszel to może idź z nim wcześniej do lekarza, bo jak ma dostać coś mocniejszego to lepiej szybciej zadziałać.
A co ten lekarz taki na antybiotyk nastawiony ? Może zasugeruj mu coś pośredniego...np Bactrim, bo to jeszcze nie antybiotyk, ale taki ostatni ratunek po syropach a przed antybiotykiem. Szymkowi jak dawałam to mu w momencie pomagało.

Kinga wkońcu skoczy...czekaj cierpliwie.

no z takich lepszych to mam fosidal chyba od jutra bede mu go dawac bo dzis i wczoraj na flawamedzie jechalismy ale moze od tego sie tak wszystko odrywac zaczyna sama juz niewiem :zawstydzona/y: zobaczymy jak bedzie jutro bo w nocy spi dobrze kaszel go niemeczy ani niebudzi tylko w dzien a ten nasz lekarz to jak ma dzien to hurtowo jedzie i wszystkim to samo przepisuje chyba zezarla go juz rutyna a do innego lekarza z dzieckiem tu niemozna isc bo od dzieci jest tylko ten i jest w dodatku dyrektorem calego osrodka wiec zaden inny lekarz dziecka mi nieprzyjmie popaprane to wszystko

helołłłłłłłłłł

Zabciu zdrówkadla Antonio !
Kinia bedzie si &&&&&
Sevensonka Lopciu Toska i reszta oki ale Scully no chyba ze juz drugie planuje :confused:;-)

U nas tez pogoda do duszy , sniegu niet tak jakos mokro brrr dzis zmarzlam na spacerku
Poszlismy sie zwazyc- waga 10950 :-) no i mlody przemieszcza sie na pupie , rajdy robi ze szok nie wychodz mu jeszce raczkowanie wiec znalazl sobie wyjscie awaryjne :-Dno i te jego wspinaczki :laugh2:

Pozdrawiam Was bardzo cieplutko

reklama
helołłłłłłłłłł

Zabciu zdrówkadla Antonio !
Kinia bedzie si &&&&&
Sevensonka Lopciu Toska i reszta oki ale Scully no chyba ze juz drugie planuje :confused:;-)

U nas tez pogoda do duszy , sniegu niet tak jakos mokro brrr dzis zmarzlam na spacerku
Poszlismy sie zwazyc- waga 10950 :-) no i mlody przemieszcza sie na pupie , rajdy robi ze szok nie wychodz mu jeszce raczkowanie wiec znalazl sobie wyjscie awaryjne :-Dno i te jego wspinaczki :laugh2:

Pozdrawiam Was bardzo cieplutko
bobre hihihi ciekawa jestem jak to wyglada :-D
miłego dnia girls BUZIOLKI

erba to macie wesołow domku :)

hejo co ta twoja tempka sobie mysli ociaga sie z tym skokiem albo na raty rosnie hmm najwazniejsze zeby na koncu byly 2 kreseczki ;-)
witam z rana mlody chyba ciut lepiej z tym kaszlem slychac ze sie zmienil i troszke rzadziej kaszle wiec puki co sprobojemy dalej nasyropku a po niedzieli pojdziemy na kontrol czy w srode bedziemy mogli isc na szczepienie

Do góry