... no to witam sie i ja ...
ostatnio mniej tu piszę bo czasu jakby za mało na wszystko
R na urlopie więc grafik napiety po uszy
bynajmniej się nie nudzimy ;-) Blania chodzi jak szalona ;-) póki co zdrowa i mam nadzieję że tak zostanie bo na 1 lutego mamy szczepienie przełożone z 4 stycznia
a R lekko pociągający nosem
w końcu (tfu,tfu) udało nam się przetransportować Blankę znowu do swojego łóżeczka i po dwóch głośnych nockach dziś ładnie spała całą noc u siebie, no i zasypia też sama, wprowadziłam zwyczaj kąpiel i butla w łóżeczku w swoim pokoju i potem z reguły mała zasypia
kwęknie tylko żeby dać smoka po butli i tyle
mam nadzieję, że tak już zostanie ;-) bo choć spanie we troje jest bardzo milutkie to troszkę mało komfortowe
dziś zamówiliśmy Blanulcowi sanki na all, mam nadzieję że jutro kurier je dostaczy i oddamy się zimowemu szaleństwu, póki śnieg ;-)
Pzdr
Scully ... fotelik fajny, wszystko zależy jaką kwotę chcecie przeznaczyć, ogólnie ja obstawiam maxi-cosi lub recaro, ale wiadomo koszta są troszkę większe
my chwilowo mamy fotelik "krzak" ale rozglądamy się za recaro
a maxi-cosi znamy i nam się podoba bo ciocia Anecia ma i razem je oglądałyśmy w sierpniu w KRK
Żabko ... no już możesz zacząć odliczanie hi,hi,hi za chwilę Antonio dołączy do grona roczniaków
ehhh ale czas leci co ??!!
Lopciu ... &&&&&&&& kiedy godzina zero???