reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no ja mam zamiar wytrwac do roczku najwyzej na przeciwbolowych bede jechac jak antyk sie skonczy ale po roczku musze wziac sie w garsc i isc bo niechce sie znowu 2 tygodnie meczyc jak przez swieta i nowy rok jak sobie przypomne to :baffled: no ja sobie mysle pozytywnie ze wejde zrobi zastrzyk ze niebedzie przyjemny ale ze dam rade i ze potem chwyci te 8 poszarpie zeby sie poluzowala i wyciagnie ja calusienka za 1 razem :-p wiem naiwna jestem ze sie takim pieknym scenariuszem truje ale jakos musze sie zmobilizowac bo inaczej nigdy niepojde a niechce sie juz meczyc z bolem bo jak boli to wtedy i nerwowa i zmeczona chodze :zawstydzona/y: wiec widze ze z nas 2 pewnie ja pierwsza pojde do sadysty ;-) teraz na gwalt szukam dobrego:sorry:

pociesz się, że tobie dadzą zastrzyk i myk pójdzie szybko, a mi będą ciąć dziąsło :baffled: trudno, jak mus to mus :dry:

Cześć kochane nie wiem czy mnie pamiętacie:) jeszcze:) Ale ja kojarzę, zwłaszcza część z WAs:) otóż w tym roku na wakacje planuję rozpocząć starania po raz drugi:) i zobaczymy co z tego wyjdzie:) osobiście aktualnie jestem dosyć zapracowaną mamusią, ale mam nadzieję, że do wakacji wszystko się poukłada i będę mogła spokojnie planować drugiego dzidziolka:)
Za staraczki jak zwykle trzymam bardzo mocno kciukaski:)

ja pamiętam :-D zaglądaj częściej :tak: będę trzymać kciukaski ;-) napisz koniecznie jak bobasek rośnie i może jakieś foto wrzucisz? :-p

Poradźcie mi coś na temat fotelików samochodowych :tak:

podoba mi się ten:
FOTELIK GRACO 3W1 NAUTILUS 3 KOLORY (2041429205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co wy na to?? :confused:

reklama
pociesz się, że tobie dadzą zastrzyk i myk pójdzie szybko, a mi będą ciąć dziąsło :baffled: trudno, jak mus to mus :dry:

ja pamiętam :-D zaglądaj częściej :tak: będę trzymać kciukaski ;-) napisz koniecznie jak bobasek rośnie i może jakieś foto wrzucisz? :-p

Poradźcie mi coś na temat fotelików samochodowych :tak:

podoba mi się ten:
FOTELIK GRACO 3W1 NAUTILUS 3 KOLORY (2041429205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co wy na to?? :confused:

no oby poszlo myk szybko bo moje zeby najczesciej pekaja przy rwaniu i wtedy jest kopanie wiec niezla jazda no tobie niezazroszcze ale damy rade kochana kobiety zniosa wszystko ;-) chyba sama niewierze w to co mowie :-p;-)
a fotelik spoko fajny taki juz do konca ale cena uuu tez niczego sobie

FOTELIK dobry! ja bym na twoim miejscu brała ale wiem też że są tańsze i równie dobre jak te droższe :tak: Fiol do dziś ma tz teraz tylko siedzisko bo wyrósł ale służy mu od samego początku i daliśmy za niego około 180zł jakoś. :happy2:

helollll

wpadam sie przywitac :)

zapraszam na popoludniowa cofkę

dizewczyny co tu tak pustooo wywalilo nas na druga stronę Wiem wiem sama sie nie oddzywalam , ale nadrobie to

Miłego dzionka

No za chwilę Antonio 1 , ja Cę krece Zabko jak przygotowania?

helollll

wpadam sie przywitac :)

zapraszam na popoludniowa cofkę

dizewczyny co tu tak pustooo wywalilo nas na druga stronę Wiem wiem sama sie nie oddzywalam , ale nadrobie to

Miłego dzionka

No za chwilę Antonio 1 , ja Cę krece Zabko jak przygotowania?

a no spiewam sobie JUZ ZA PARE DNI ZA DNI PARE..... hhi zartuje oczywiscie no zakupy prawie juz skonczone dzis bylam w miescie kupic reszte ale oczywiscie niemieli wszystkiego i jutro musze isc jeszcze no i w piatek jak bede w grudziadzu musze skoczyc do lidla po paluszki krabowe bo ostatnio niemieli jak bylam :zawstydzona/y: no i odrazu jak wroce z grudziadza i odprowadze corke do zerowki to pedem do domu i zacznie sie robota placki , bigosik i salatki chyba ze sie z salatkami nieyrobie to w sobote zrobie jak maz mi dzieci popilnuje i paleczki w sobote beda sie piekly :-) no i najwazniejsze w sobote mezu zrobi tort :-) bo ja sie za to niebiore wkoncu jest cukiernikiem to niech robi a co ja niemusze wszystkiego sama robic niech tez sie wykarze ;-)
a co u was kobietki u nas sliczna pogoda bylam z malym na spacerku bo takie fajne powietrze i sloneczko ale ten moj bidulek chyba sie przeziebil bo taki jakis zmeczony i dzis juz kaszelek sie pojawil ehhh na same urodzinki ale od dzis dzialamy z syropkiem wiec mysle ze bedzie ok :tak:

Cześć kochane nie wiem czy mnie pamiętacie:) jeszcze:) Ale ja kojarzę, zwłaszcza część z WAs:) otóż w tym roku na wakacje planuję rozpocząć starania po raz drugi:) i zobaczymy co z tego wyjdzie:) osobiście aktualnie jestem dosyć zapracowaną mamusią, ale mam nadzieję, że do wakacji wszystko się poukłada i będę mogła spokojnie planować drugiego dzidziolka:)
Za staraczki jak zwykle trzymam bardzo mocno kciukaski:)
milusia witaj :) telepatia bo ostatnio sobie o Tobie myślałam :):)
zaglądaj częściej :)

:-) no i najwazniejsze w sobote mezu zrobi tort :-) bo ja sie za to niebiore wkoncu jest cukiernikiem to niech robi a co ja niemusze wszystkiego sama robic niech tez sie wykarze ;-)

cukiernik ? :-p a pracuje w zawodzie? :-p
Cena fotelika mi się wydaje nie duża jak na testy zderzeniowe jakie ma :tak: zresztą Gabi na chrzciny dostała pieniążki i za nie kupujemy :tak:

Pozdrawiam wszystkie kobitki ;-)

Dziękuję za opinie o foteliku i mam nadzieję, że jeszcze inne dziewczynki się wypowiedzą ;-)

cukiernik ? :-p a pracuje w zawodzie? :-p
Cena fotelika mi się wydaje nie duża jak na testy zderzeniowe jakie ma :tak: zresztą Gabi na chrzciny dostała pieniążki i za nie kupujemy :tak:

Pozdrawiam wszystkie kobitki ;-)

Dziękuję za opinie o foteliku i mam nadzieję, że jeszcze inne dziewczynki się wypowiedzą ;-)

tak juz 13 rok w tym zawodzie od ucznia siedzi u tego samego pracodawcy prywaciarza :confused2: ktory placi marnie i mysli ze wszystko moze ale polskie realia sa takie ze u nas niema zadnej inne j pracy wiec trzyma sie tej pracy tym bardziej ze ma umowe na czas nieokreslony co sie juz niezdarza , fakt to niejest praca jego marzen ale puki co innej niema :zawstydzona/y:

... no to witam sie i ja ...

ostatnio mniej tu piszę bo czasu jakby za mało na wszystko:zawstydzona/y: R na urlopie więc grafik napiety po uszy :-p bynajmniej się nie nudzimy ;-) Blania chodzi jak szalona ;-) póki co zdrowa i mam nadzieję że tak zostanie bo na 1 lutego mamy szczepienie przełożone z 4 stycznia :tak: a R lekko pociągający nosem :sorry: w końcu (tfu,tfu) udało nam się przetransportować Blankę znowu do swojego łóżeczka i po dwóch głośnych nockach dziś ładnie spała całą noc u siebie, no i zasypia też sama, wprowadziłam zwyczaj kąpiel i butla w łóżeczku w swoim pokoju i potem z reguły mała zasypia :-p kwęknie tylko żeby dać smoka po butli i tyle :tak: mam nadzieję, że tak już zostanie ;-) bo choć spanie we troje jest bardzo milutkie to troszkę mało komfortowe :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: dziś zamówiliśmy Blanulcowi sanki na all, mam nadzieję że jutro kurier je dostaczy i oddamy się zimowemu szaleństwu, póki śnieg ;-):tak::laugh2:

Pzdr

Scully ... fotelik fajny, wszystko zależy jaką kwotę chcecie przeznaczyć, ogólnie ja obstawiam maxi-cosi lub recaro, ale wiadomo koszta są troszkę większe :baffled: my chwilowo mamy fotelik "krzak" ale rozglądamy się za recaro :tak: a maxi-cosi znamy i nam się podoba bo ciocia Anecia ma i razem je oglądałyśmy w sierpniu w KRK :-p

Żabko ... no już możesz zacząć odliczanie hi,hi,hi za chwilę Antonio dołączy do grona roczniaków :tak: ehhh ale czas leci co ??!!

Lopciu ... &&&&&&&& kiedy godzina zero???

reklama
Do góry