reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jak bedziesz chciala przepis na chlopca to pisz ;-):-p sprawdzony nie tylko prze ze mnie hihihihih

no tego to nie znałam :-) u mnie cykle nieregularne więc ciężko trafić przed samą owu ;-) sok pomidorowy -mniam :tak:

no dziewczynki działam! płodne się zaczeły wiec teraz na maksa! :rofl2:3mać kciuki mocno&&za ten cykl
musi sie udać w końcu...

pozdrawiam was

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-D

Scully a drugie na kiedy zaplanowane ?
Może się uda tak wszystko zrobic i będziecie mieli parkę.

Dzisiaj już Szymek odmowił jedzenia i kwękoli pół dnia...taki wogóle jest dziwny.
Mam nadzieje że to co ma wyjść szybko wyjdzie i będzie znowu spokój na jakiś czas.

chciałabym zacząć w tym roku, ale boję się, że sobie nie dam rady sama z dwójką brzdąców :-p a z drugiej strony jak nie teraz to będzie coraz gorzej się zdecydować :-p

superowo :tak: u nas deszcz :-(

2 dni neta nie miałam i w końcu jest :-D

witam, witam :-D

Żabcia pocieszę cię, że przez to słuchanie o "8" to mnie coś chyba już pobolewa i muszę do dentysty :szok: i zdecydowałam, że też teraz usuwam dolne "8" (najgorsze jest to, że one są pod dziąsłem i nie wyjdą, bo już leżą na "7") :szok: trudno -zabieram się za nie, bo z wiekiem będzie coraz gorzej :confused2: a boję się strasznie :no:

elolllll

Myszko buziaki dla Szymcia bidulek

Batonik a Ty wylaź z tych krzaczorow

Żabciu to dziwne ze nic nie mowili zeby robic z ta raczką , dobrze by ja tak było masowac w tej wodzie a wiem co mowie bo ja mialam zlamana łapkę
Hmm co to jeszce miałam napisac ..:eek:

A ja siedze sobie z grzaneczką i szklanką pepsi ( oczywiscie jestem na diecie :laugh2:, jakoś nie moge sie zmobilizować :baffled:) mężu nad morzem na troci , cora w swoim swiecie młodziez spi Jaks dolina mnie dopada czy co , tez juz tesknie za wiosną ehhh A i pochwalimy sie ze coraz lepiej idzie nam gryzienie i połykanie , coraz pewiej sie chwytamy i wstajemy no i kombinujemy jakby tu raczkowac

Lopciu oczywiscie ze zaciskam Kinia i za Cb tez mocno dziewczyny &

Buziaki

Scully w szoku jestem że u Ciebie deszcze bo w tv pokazywali że na południu od Wrocławia do Bieszczad śnieg:eek:

u mnie sypie ciąg dalszy
Kinia działaj &&&& córci życzę co będzie po równo w domku:laugh2:
erbuś szybko się uczy Twój smyk niedługo poleci na nóżkach a na fb widziałam zdjęcia śliczny kawaler podobny do mamusi
chyba wpadnę do Ciebie na tę troć uwielbiam
dziewczyny teraz będę rzadziej na bb bo w pracy nowe obowiązki doszły :sorry: ale podołam

no tego to nie znałam :-) u mnie cykle nieregularne więc ciężko trafić przed samą owu ;-) sok pomidorowy -mniam :tak:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-D

chciałabym zacząć w tym roku, ale boję się, że sobie nie dam rady sama z dwójką brzdąców :-p a z drugiej strony jak nie teraz to będzie coraz gorzej się zdecydować :-p

superowo :tak: u nas deszcz :-(

2 dni neta nie miałam i w końcu jest :-D

witam, witam :-D

Żabcia pocieszę cię, że przez to słuchanie o "8" to mnie coś chyba już pobolewa i muszę do dentysty :szok: i zdecydowałam, że też teraz usuwam dolne "8" (najgorsze jest to, że one są pod dziąsłem i nie wyjdą, bo już leżą na "7") :szok: trudno -zabieram się za nie, bo z wiekiem będzie coraz gorzej :confused2: a boję się strasznie :no:
ojej kochana no ja ci sie przyznam ze znowu mnie zaczyna bolec ta 8 i juz sie mobilizuje zeby z nia isc ale szukam dobrego dentysty zeby sie znow niezrazic ale musowo musze isc i sie jej pozbyc niema rady tylko troche mam cykora isc przed tym roczkiem bo jakby sie po wyrwaniu cos packalo to niebede wstanie nic na ten roczek zrobic ale po roczku to juz obowiazkowo :zawstydzona/y::-( boje sie jak diabli po moich wszystkich przezyciach z dentystami ale zbieram sie w sobie i motywoje zeby isc ale pewnie jak pojde to przed gabinetem bede spietrana na maksa a jak siade na fotel to chyba sie poplacze :-( wiem panikara ze mnie ale bardzo chcialabym miec to juz za soba chyba do roczku bede lykac jeszcze ten antybiotyk co predzej bo mam troche i po roczku z marszu do rwania :baffled:
elolllll

Myszko buziaki dla Szymcia bidulek

Batonik a Ty wylaź z tych krzaczorow

Żabciu to dziwne ze nic nie mowili zeby robic z ta raczką , dobrze by ja tak było masowac w tej wodzie a wiem co mowie bo ja mialam zlamana łapkę
Hmm co to jeszce miałam napisac ..:eek:

A ja siedze sobie z grzaneczką i szklanką pepsi ( oczywiscie jestem na diecie :laugh2:, jakoś nie moge sie zmobilizować :baffled:) mężu nad morzem na troci , cora w swoim swiecie młodziez spi Jaks dolina mnie dopada czy co , tez juz tesknie za wiosną ehhh A i pochwalimy sie ze coraz lepiej idzie nam gryzienie i połykanie , coraz pewiej sie chwytamy i wstajemy no i kombinujemy jakby tu raczkowac

Lopciu oczywiscie ze zaciskam Kinia i za Cb tez mocno dziewczyny &

Buziaki

no mloda juz coraz lepiej sobie radzi z ta reka a ja tylko jej smaruje mleczkiem nawilzajacym z nivea co malego smaruje bo ta skura taka sucha z wypryskami po gipsie byla ale tez juz coraz lepiej a w jakiej wodzie moczylas reke?

wirtam niedzielnie nareszcie snieg sanki z dziecmi juz zaliczone ale na szczecie z mezem bo sama niewiem jakbym dala rade :-p pewnie jak maly sam bedzie chodzil to bedzie latwiej ale puki co to jeszcze ciezkie sa nieraz wyjscia z dwojka :sorry:

dziewczyny a tak codziennie to nie przesada?:zawstydzona/y::rofl2: bo my bardzo lubimy ale może to nie dobrze takczęsto... jestem tuż przed owulacją. to moj wykresik
jak myslicie?

wogóle to jajniki mi buzują,zaczyna sie.. :>

mniam... :-p grzaneczka z pepsi :-p pijcie pepsi będziecie lepsi :-D
syncio cwaniakuje ;-) to ciesz się siedzeniem póki co, bo jak ruszy to się zacznie ganianie ;-)

ojej kochana no ja ci sie przyznam ze znowu mnie zaczyna bolec ta 8 i juz sie mobilizuje zeby z nia isc ale szukam dobrego dentysty zeby sie znow niezrazic ale musowo musze isc i sie jej pozbyc niema rady tylko troche mam cykora isc przed tym roczkiem bo jakby sie po wyrwaniu cos packalo to niebede wstanie nic na ten roczek zrobic ale po roczku to juz obowiazkowo :zawstydzona/y::-( boje sie jak diabli po moich wszystkich przezyciach z dentystami ale zbieram sie w sobie i motywoje zeby isc ale pewnie jak pojde to przed gabinetem bede spietrana na maksa a jak siade na fotel to chyba sie poplacze :-( wiem panikara ze mnie ale bardzo chcialabym miec to juz za soba chyba do roczku bede lykac jeszcze ten antybiotyk co predzej bo mam troche i po roczku z marszu do rwania :baffled:

mój mąż ma urodziny 30-stkę 29.01. i też czekam, żeby do rwania iść nie wcześniej jak po urodzinkach ;-) damy radę :sorry: póki co nie myślę o tym, bo to za duży stres :baffled:

dziewczyny a tak codziennie to nie przesada?:zawstydzona/y::rofl2: bo my bardzo lubimy ale może to nie dobrze takczęsto... jestem tuż przed owulacją. to moj wykresik
jak myslicie?

piękny :tak: jak często to dobrze, a co... :tak: ...większa szansa, że któryś dobiegnie do mety ;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Ale dziś pogoda :sorry: jak nie deszcz to silne mroźne wiatry :sorry: Mąż miał dyrzur nocny przy dzidzi, a ja pociągłam do 11:30 :szok::-D pewnie dlatego taka wypluta jestem :-p

jak myslicie?

no ja czytalam kiedys ze najlepiej co 2 dni bo wojsko wartosciowsze wtedy czy jakos tak ze jak za czesto to niema czasu sie dobre naprodukowac ale niewsystkim sie to sprawdza a wykresik ok niech teraz tempka ladnie sie pnie do gory i trzyma sie dluuuuugo ;-)
mniam... :-p grzaneczka z pepsi :-p pijcie pepsi będziecie lepsi :-D
syncio cwaniakuje ;-) to ciesz się siedzeniem póki co, bo jak ruszy to się zacznie ganianie ;-)

mój mąż ma urodziny 30-stkę 29.01. i też czekam, żeby do rwania iść nie wcześniej jak po urodzinkach ;-) damy radę :sorry: póki co nie myślę o tym, bo to za duży stres :baffled:

piękny :tak: jak często to dobrze, a co... :tak: ...większa szansa, że któryś dobiegnie do mety ;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Ale dziś pogoda :sorry: jak nie deszcz to silne mroźne wiatry :sorry: Mąż miał dyrzur nocny przy dzidzi, a ja pociągłam do 11:30 :szok::-D pewnie dlatego taka wypluta jestem :-p

no ja mam zamiar wytrwac do roczku najwyzej na przeciwbolowych bede jechac jak antyk sie skonczy ale po roczku musze wziac sie w garsc i isc bo niechce sie znowu 2 tygodnie meczyc jak przez swieta i nowy rok jak sobie przypomne to :baffled: no ja sobie mysle pozytywnie ze wejde zrobi zastrzyk ze niebedzie przyjemny ale ze dam rade i ze potem chwyci te 8 poszarpie zeby sie poluzowala i wyciagnie ja calusienka za 1 razem :-p wiem naiwna jestem ze sie takim pieknym scenariuszem truje ale jakos musze sie zmobilizowac bo inaczej nigdy niepojde a niechce sie juz meczyc z bolem bo jak boli to wtedy i nerwowa i zmeczona chodze :zawstydzona/y: wiec widze ze z nas 2 pewnie ja pierwsza pojde do sadysty ;-) teraz na gwalt szukam dobrego:sorry:

Cześć kochane nie wiem czy mnie pamiętacie:) jeszcze:) Ale ja kojarzę, zwłaszcza część z WAs:) otóż w tym roku na wakacje planuję rozpocząć starania po raz drugi:) i zobaczymy co z tego wyjdzie:) osobiście aktualnie jestem dosyć zapracowaną mamusią, ale mam nadzieję, że do wakacji wszystko się poukłada i będę mogła spokojnie planować drugiego dzidziolka:)
Za staraczki jak zwykle trzymam bardzo mocno kciukaski:)

reklama
witam, z pracki piszę
od 9 tu siedze i pewnie do 14 spokojnie mi zejdzie.
mój mąż do 16 i mama zamiar dzis spedzić z nim popołudnie, nie pozwole mu tyle pracować dzis

milusia ja cie pamietam:) powodzenia bede kciuki 3mała! pozdrawiam

dziewczynki dziekuje za wasze zdanie..doceniam to.

Do góry