reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:)

Pajka gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lopop kciuki cały czas mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& no i dla Kini również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja cały czas cos do załatwiania mam i tak ciągle wszędzie biegam.Dzis byłam znowu na USG z dzidziulkiem wso ok waży prawie 600g i na 100% córeczka :-):-) Teraz najfajniejszy czas bo trzeba zacząć wyprawkę kupować więc szał zakupów przede mną :-):-):-)

A to My na zabawie Sylwestrowej :)

Zobacz załącznik 424166

MIłej nocki buziaki :)

reklama
izus ale się zleciało już 24 tc:)
pięknie wyglądasz widać że ciąża służy:)
ach pozytywnie zazdroszczę zakupków

Myszka pewnie niepisata jesteś przez te pogodę:)

:) A to My na zabawie Sylwestrowej :)

Gratuluję córci!!! :-D dużo dziewczynek się rodzi -wojny niet ;-)
ślicznie wyglądasz, a i dzidzia ładnie prezentuje brzusio ;-)

Siostra mojego męża ma termin na maj (tak jak Gabi będzie majówka) :tak: i już wiadomo, że to syn :-)
ciekawe czy moje drugie dzieciątko (w planach) to też synek będzie :-p bardzo bym chciała :tak:

A my dziś na chałupkach (u chrzestnej Gabi) i już brzdąc śpi :tak: padła jak kafka o 18:30 ;-)

hm dziwne że nie zalecili rehabilitacji

izus pokaż się wreszcie???
no powiedzial ze przy takim zlamaniu to nawet niewskazana bylaby rechabilitacja :confused: ale ja sie tam nieznam niekazali to niechodze
fajne prezenciki :tak:moja Gab
i od chrzestnej na chrzciny dostała srebrnego aniołka z dydykacją z tyłu -fajny pomysł :tak:

fajowo, że ząbi mają ładne korzenie :tak: szybciej pójdzie -tylko dobrego dentystę znajdź :tak:i jak córcia po zdjęciu gipsu -lepiej?? ;-)

trzymam kciukaski za... &&& :tak: wykresik ładnie się zaczyna :tak: ale widzę, że przed miałaś plamienie brąz... u mnie też tak było i to jest niby jakiś problem z progesteronem :sorry: ja dostałam na II fazę luteinę (3 m-ce brałam) i odstawiłam :tak: a potem w końcu się udało i Gabi jest na świecie :-D
zdrówka dla synka :-)

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! :-D po 5 cyklach to ślicznie :tak: a widzę, że na wykresiku opisy, że hej -a teścik uparcie II kreski :-D super :-D

:-) bardzo dobrze, że wyniki ok :tak: ja też muszę iść na cytologię, ale jak zwykle trzeba @ wywołać, bo franca jedna nie chce przyjść sama :dry:i do tego nadrzerka nie chce ustąpić -chyba czeka mnie wymrażanie :shocked2:

U mnie różnie. Raz lepiej, raz gorzej -ale uśmiech Gabi jest bezcenny :-D W końcu znalazłam chwilę i laptopka zresetowałam -jest jak nowy :-D

Pozdrawiam babeczki :-p
no szukam dobrego co moze podlecze zaufanie do dentystow i jak dobrze pojdzie z 8 to moze odwaze sie wkoncu pozostale zreperowac dlatego szukam dobrego zeby dobrze poszlo ale chcialabym jak najszybciej zeby znow niezaczela mnie bolec :baffled:
Helloł

... ja też jestem chwilami, tylko też jakaś bez weny no i dalam się w końcu do prasowania uff Blankowa kupka opanowana :-p jutro muszę jeszcze naszą wyprasować i z głowy na jakieś 4 dni :sorry2: ... Blania dziś była na służbie u babci (czyt:mojej mamity):-p mają z dziadkiem teraz cały styczeń urlopu więc muszę im go troszkę zorganizować co by się nie nudzili hi hi hi, a ja polofrowałam po sklepach, chciałam pokupować kilka rzeczy dla Klusi na wiosnę no i w ogóle, ale totalna klapa .. nic prawie nie kupiłam bo mimo że przeceny to i tak ceny zabójcze, chyba jeszcze trzeba poczekać :sorry2: ... nakręciłam się znowu na nowy wózek hmm to byłby czwarty :zawstydzona/y: na szczęście R nic nie mówi hi hi hi :-D a no i nie pisałam Wam nic (chyba), że mój brat i bratowa spodziewają się dzidziusia :tak: po 6 latach małżeństwa :cool2:a dodam tylko że mam starszego o 6 lat brata :-p także w lipcu planowo zawita do nas nowy członek rodziny, szkoda tylko, że mieszkają tak daleko :-(

... Żabko nie panikuj bo jeszcze za wcześnie, na pewno ręka potrzebuje co najmniej tyle samo czasu co była w gipsie żeby wrócić do pełnej sprawności :tak: wiem coś o tym bo miałam 3x na nodze :-p i to po 6 tyg :zawstydzona/y: ...

... Lopciu bardzo fajnie, że wyniki w normie, teraz już nie ma odwrotu &&&&&&&&&&&&

Zmykam do łóżeczka ... byle do końca tyg bo od piątku R idzie na urlop :cool2:

Pzdr
no narazie czekamy najwazniejsze ze rusza ta reka bo myslalam ze przez minimum 1 dzien wogole niebedzie nia ruszac , ale jestem dobrej mysli :tak:
:)

Pajka gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lopop kciuki cały czas mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& no i dla Kini również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja cały czas cos do załatwiania mam i tak ciągle wszędzie biegam.Dzis byłam znowu na USG z dzidziulkiem wso ok waży prawie 600g i na 100% córeczka :-):-) Teraz najfajniejszy czas bo trzeba zacząć wyprawkę kupować więc szał zakupów przede mną :-):-):-)

A to My na zabawie Sylwestrowej :)

Zobacz załącznik 424166

MIłej nocki buziaki :)
gratki coreczki polmetek juz za toba byle do terminu ;-)
Gratuluję córci!!! :-D dużo dziewczynek się rodzi -wojny niet ;-)
ślicznie wyglądasz, a i dzidzia ładnie prezentuje brzusio ;-)

Siostra mojego męża ma termin na maj (tak jak Gabi będzie majówka) :tak: i już wiadomo, że to syn :-)
ciekawe czy moje drugie dzieciątko (w planach) to też synek będzie :-p bardzo bym chciała :tak:

A my dziś na chałupkach (u chrzestnej Gabi) i już brzdąc śpi :tak: padła jak kafka o 18:30 ;-)

jak bedziesz chciala przepis na chlopca to pisz ;-):-p sprawdzony nie tylko prze ze mnie hihihihih

witam wieczornie po paskudnym dniu mloda wkoncu poszla do zerowki ale przez ta popaprana pogode to ja dzis bylam zmarnowana i mlody marudny jak nigdy ja juz chce wiosne co bede duzo na spacery chodzic i humor bedzie inny jak pogoda bedzie ladna :tak:

SVENSONKA wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :tak::-)

Ostatnia edycja:
hi

Pajka Grtaki !
Izus sliczny brzusio zazdraszczam pozytywnie
Lopciu to tera TY &&&&&&&&&&&&& tak wiesz z zaskoczenia ;-)
Żabciu rob corce masaz w misce z woda i mydlinami i chyba mloda powinna nosic raczke w teblaku tak to sie nazywa
Scully no helołłłłłłł
Sevensonka sto lat spoznione ale szczere
U nas wsio git , pogoda do d...y wic dzis w domu , mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
Buzioleeee babolllee
Pozdrowka rowniezdla krzaczorków

no dziewczynki działam! płodne się zaczeły wiec teraz na maksa! :rofl2:3mać kciuki mocno&&za ten cykl
musi sie udać w końcu...

pozdrawiam was

reklama
hi

Pajka Grtaki !
Izus sliczny brzusio zazdraszczam pozytywnie
Lopciu to tera TY &&&&&&&&&&&&& tak wiesz z zaskoczenia ;-)
Żabciu rob corce masaz w misce z woda i mydlinami i chyba mloda powinna nosic raczke w teblaku tak to sie nazywa
Scully no helołłłłłłł
Sevensonka sto lat spoznione ale szczere
U nas wsio git , pogoda do d...y wic dzis w domu , mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
Buzioleeee babolllee
Pozdrowka rowniezdla krzaczorków
no wlasnie nic niekazali i chodzi juz normalnie z ta reka ale jak dzis bylam u neurologopedy to powiedziala ze przez kilka tygodni trzeba uwazac bo kosc jest oslabiona i podatna na kolejne zlamanie :eek:
no dziewczynki działam! płodne się zaczeły wiec teraz na maksa! :rofl2:3mać kciuki mocno&&za ten cykl
musi sie udać w końcu...

pozdrawiam was

to dzialaj a my tzrymamy kciuki ;-)
witam tak na szybko wieczorem wpadne i cos naskrobie :tak:

Do góry