reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

I ja się witam w NOWYM ROKU - życzę aby był dla Was najlepszy!!!

Jak już wiadomo wróciliśmy do domku...było cudnie!
Blanulka jest świetna i taka grzeczniutka że ja drugiego takiego dzieciątka nie znam. Choć jak Szymek dokuczał to też umiała mu pokazać pazurki. Imprezowiczka mała :-)
Ciocia i Wujek R - Wy wiecie... że Was uwielbiamy! I jeszcze raz dziękujemy.

Żabko jak to na urodziny to może kup jakiś ciuszek. Tego nigdy nie jest za dużo.

Lopciu dawaj tą wredną małpę do mnie, bo coś się ociaga i jeszcze pare dni a zacznę się denerwować.

Kinga widzę że u Ciebie znowu czas staranek...trzymam &&&

Suzi co u Was ???

Miłego popołudnia życzę!!!
oj tam kochana najwyzej szymulek bedzie mial rodzenstwo ;-) no ja jeszcze mysle choc dzis szwagierka zawitala i oznajmila ze najbardziej by sie cieszyli z kasy bo i tak na szczepionki pojdzie kasa ale ja mysle hmmm jakie szczepionki przeciez pneumo i rota juz zrobili malej ale ok niewcinam sie powiedzialam ze napewno dostanie obrazek a co do tego to jeszcze niewiemy
yes of course! tylko że mój to już facecik a ja chce takiego maleństwa:)))) znowu tulić w ramionach, całować te malutki stupki i rączki, czekać na pierwszy ząbek pierwsze kroczki.. słowa... i wogóle:)) Filip chce koniecznie brata! nie ma innej opcji dla niego hehehehe :-D
bede miała niezły sajgon jak sie pojawi drugie dziecko ale wiem z czym to sie wiąże i chcę tego własnie! :-)
Szwagierka nie garnie się do robienia dzieci... a już koło 30jest. Teściowa bardzo chce jeszcze wnusie... Filipek miałby się z kim kłócić hahaha bo teraz to ze mną czasami pyskawke strzeli

ach dużo bym mogła tak pisać... :]
oby sie udało! :tak:
trzymamy kciuki ;-)
... helloł ...

pozwole sobie zakłócić tę ciszę z uwagi na fakt, że znalazłyśmy się na 2 stronie :-D:-D:-D

...u nas coś się mega pozmieniało, moje super grzeczniutkie dziecko chyba ma skok rozwojowy, bo od sylwestra śpi po 4h w nocy :szok: a za dnia max 1h, to pewnie z tęsknoty za Krakowiakami ;-) hi hi hi

Pzdr

kochana to i tak masz dobrze moja szwagierka to ma jazdy w nocy od urodzenia co 1 godzine pobudka w nocy a teraz co 2 godziny i czasem dluzsze przerwy miedzy niespaniem w nocy a w lutym mala skonczy rok :confused:

pozdrawiam kobietki wlecialam na momencik bo maz w domku :-p

reklama
Żabko nie wiem czy dobrze :dry: bo Blania odkąd skończyła 4 m-ce spała całą noc, a ostatnio od 20 do 9 :cool2: więc mam za czym tęsknić hi hi hi :cool2: dziś R mówił, że mu dupka w nocy zmarzła bo zabrałysmy mu kołdrę a poza tym Blania spała w poprzek łóżka :dry:

Żabko nie wiem czy dobrze :dry: bo Blania odkąd skończyła 4 m-ce spała całą noc, a ostatnio od 20 do 9 :cool2: więc mam za czym tęsknić hi hi hi :cool2: dziś R mówił, że mu dupka w nocy zmarzła bo zabrałysmy mu kołdrę a poza tym Blania spała w poprzek łóżka :dry:
no ja o takim spaniu moge tylko pomazyc :-p ale moze to na zabki bo przez nie lasnie najczesciej sa rewelacje ze spaniem :sorry: u nas narazie cisza z zebami ale jakos niewypatruje namietnie nastepnych wiec pewnie niezauwaze jak zaczna wychodzic
hejka

u mnie średnio..syn mi się rozchorował :/// angina

nie zazdroszcze u mnie w rodzinie co prawda nigdy anginy nikt niemial ale sasiadki dzieci mialy i ponoc paskudztwo dzieci sie namecza :-( ponoc najgorzej z jedzeniem bo przelykac ciezko przez bol :zawstydzona/y:

witam kobietki u nas puki co spokojnie w tym tygodniu mam troche jezdzenia bo we wtroek na zdjecie gipsu Klaudii a w piatek i na zajecia i do neurologopedy i musze wkoncu sie wziac za liste jedzenia jakie mam zrobic na roczek bo narazie mam wszystko tylko w glowie a nic nierozpisane co zrobic co kupic itd :zawstydzona/y: wogole ostatnio jakos mi sie wszystko roztroilo cala organizacja dnia i wogole :-( niech juz mezu wraca do pracy a corka do zerowki co mi wszystko wroci do normy

I ja się witam sobotnio!

Kinga zdrówka dla Filipka. Mam nadzieje że szybko minie choróbsko.

Żabko po roku robi się przypominające pneumokoki (Czyli ok 300zł) plus jak ktoś chce można szczepic dodatkowo odplatnie na ospę ( nie wiem jaka cena), więc jak oni szczepili na pneumokoki wczesniej to teraz też muszę dać kolejna dawkę.

Lopciu przesylka chyba priorytetem nadana...i to z jakąć opcją dostarczenia w święta, bo w momencie przylazała.
Bardzo bym chciala żeby już do Ciebie nie wracała.

Batonik a coś Ty myslala...oczywiscie ze Blania za nami tęskni. Chyba się jej nie dziwisz ?!? :-D

Koniec tego siedzenia, muszę wykorzystać czas że Szymek śpi i też trochę poleniuchować z książką.

Milego dnia!

Lopciu nie ma co się poddawać!!!
Ale faktycznie z reguł tak jest że coś się przytarabani w naj mniej odpowiednim momencie.

z tą anginą fatalnie... Filip zwrócił mi obiad chociaż zjadł malutko. szkoda dzieciaka.. ale gorączka zwalczona. zobaczymy jak nocka.

lopciu trzymaj się rybka, tulę

Witam Was kochane

długo mnie nie było, ale już Svensonka mnie wyniuchala na staraczkach po raz drugi:) no i po 5 cyklach nam się udało

także kochane nie traćcie nadziei :)
zaciskam za Was kciuki:)

reklama
Do góry