oj tam kochana najwyzej szymulek bedzie mial rodzenstwo ;-) no ja jeszcze mysle choc dzis szwagierka zawitala i oznajmila ze najbardziej by sie cieszyli z kasy bo i tak na szczepionki pojdzie kasa ale ja mysle hmmm jakie szczepionki przeciez pneumo i rota juz zrobili malej ale ok niewcinam sie powiedzialam ze napewno dostanie obrazek a co do tego to jeszcze niewiemyI ja się witam w NOWYM ROKU - życzę aby był dla Was najlepszy!!!
Jak już wiadomo wróciliśmy do domku...było cudnie!
Blanulka jest świetna i taka grzeczniutka że ja drugiego takiego dzieciątka nie znam. Choć jak Szymek dokuczał to też umiała mu pokazać pazurki. Imprezowiczka mała :-)
Ciocia i Wujek R - Wy wiecie... że Was uwielbiamy! I jeszcze raz dziękujemy.
Żabko jak to na urodziny to może kup jakiś ciuszek. Tego nigdy nie jest za dużo.
Lopciu dawaj tą wredną małpę do mnie, bo coś się ociaga i jeszcze pare dni a zacznę się denerwować.
Kinga widzę że u Ciebie znowu czas staranek...trzymam &&&
Suzi co u Was ???
Miłego popołudnia życzę!!!
trzymamy kciuki ;-)yes of course! tylko że mój to już facecik a ja chce takiego maleństwa))) znowu tulić w ramionach, całować te malutki stupki i rączki, czekać na pierwszy ząbek pierwsze kroczki.. słowa... i wogóle
) Filip chce koniecznie brata! nie ma innej opcji dla niego hehehehe
![]()
bede miała niezły sajgon jak sie pojawi drugie dziecko ale wiem z czym to sie wiąże i chcę tego własnie! :-)
Szwagierka nie garnie się do robienia dzieci... a już koło 30jest. Teściowa bardzo chce jeszcze wnusie... Filipek miałby się z kim kłócić hahaha bo teraz to ze mną czasami pyskawke strzeli
ach dużo bym mogła tak pisać... :]
oby sie udało!![]()
... helloł ...
pozwole sobie zakłócić tę ciszę z uwagi na fakt, że znalazłyśmy się na 2 stronie![]()
...u nas coś się mega pozmieniało, moje super grzeczniutkie dziecko chyba ma skok rozwojowy, bo od sylwestra śpi po 4h w nocya za dnia max 1h, to pewnie z tęsknoty za Krakowiakami ;-) hi hi hi
Pzdr
kochana to i tak masz dobrze moja szwagierka to ma jazdy w nocy od urodzenia co 1 godzine pobudka w nocy a teraz co 2 godziny i czasem dluzsze przerwy miedzy niespaniem w nocy a w lutym mala skonczy rok
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
pozdrawiam kobietki wlecialam na momencik bo maz w domku
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)