reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Helloł BB-ciotki :-p witam się w końcu z Wami w 2012 roku po dłuższej nieobecności ;-)

Lopciu,Kinga zaciskami &&&&&& za staranka w nowym roku ;-):tak:

Żabko ... co do prezentu to ja osobiście uważam, że srebro nie jest odpowiednie na chrzest, choć to pewnie rzecz gustu, Blania dostała na chrzest od ojca chrzestnego piękny złoty łańcuszek z krzyżykiem, ale jest to zamrożony prezent ponieważ i tak nie będzie go nosiła, pewnie pierwszy raz założy na I Komunię Świętą :sorry: więc równie dobrze mogła dostać taki na Komunię :eek: choć pamiątka jest piękna :-) a może coś takiego PAMIĄTKA NA CHRZEST, Anioł, Aniołek +GRAWER (2023410819) - Aukcje internetowe Allegro cena też dosyc przystępna ;-)

... a u nas wszystko gra ;-) Blanka na widok gości z KRK zaczęła stawiać pierwsze kroczki i dziś już odważnie puszcza się i robi nawet 10-15 kroków potem bęc na dupkę :-D Szymulek przesłodki aniołek błekitnooki z kręconymi włoskami - boski zięciu :-p przez pierwsze dwa dni bąble dogadywały się, że aż miło było patrzeć, potem hmm... Blania była nieco kapryśna:zawstydzona/y: zwalam wszystko na zębolki bo idą nam dolne dwójki, dziś już było kiepsko z jedzeniem i piciem mleczka:-( Szymonek przespał pięknie Sylwestrową Noc, choć hałasu było co nie miara za oknem, a Blania imprezowiczka podziwiała fajerwerki z parapetu :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ogólnie czas zleciał bardzo szybko :-( powiedziałabym nawet, że za szybko :-:)-( jutro mielismy iść na szczepienie, ale Blania załapała katarek więc muszę przełożyć, a dodzwonić się dziś nie mogłam oczywiście :angry:

... pozdrawiamy serdecznie :* ...
to ma byc prezent na roczek a nie na chrzest ;-):-D na chrzest dostala stolik muzyczny ogrodek i kase do tego a teraz na roczek chce kupic obrazek z aniolem strozem i cos ladnego do tego :tak:

brawo dla blanki za 1 kroczki antos narazie jest zbyt ostrozny by sam chodzic ale czasem sie pusci i chwile stoi i nic po za tym na wiecej sie nieodwaza :-D
elołłłłłłłłłłl

Żabciu mysle ze obrazek z Aniołkiem super rzecz , pamiątka na całe zycie :) i wierszyki piękne łzy same leciały
I gosciu moze dopisac ze to z okazji roczku od chrzestnego

Batonik no helołłłłłłłłłłłł

Kinia Lopciu mocno zaciśnięte

U nas wsio ok :) spimy do 10 -11 :szok: lofrujemy na całego bo piękna wiosna tej zimy :laugh2:Dziś młodemu dałam parówkę z indyka oczywiscie Instytut Matki i... przybija piatke wcinał ze hoho i nawet nie mial odruchu dlawienia , wie co dobre
Jutro ide na rehab wiec ewnie znowu bede 2 dni do bani
Pozdrawiam Was cieplutko buziaczki

hej kochana dasz rade z ta rehabilitacja a kto wie moze jeszcze kiedys bedziesz lekarzowi wdzieczna ze cia na nia poslal

herj kobietki a ja juz dzis zrobilam zdjecie zeba i korzenie niesa poplatane z innymi ani niesa poskrecane wiec zwykly dentysta moze je wyrwac ale za to ze wszystkich zebow maja najdluzsze korzenie a kobietka musiala mi robic fote 2 razy bo za 1 razem za blisko dala aparat i niesiegnal 8 niemyslala ze mam je az tak daleko wysuniete w szczece
IMG00235-20120104-1923.jpg
a oto moje perelki 1 z prawej to 8 mam nadzieje ze sie zadna kobietka niebrzydzi takich fotek

Ostatnia edycja:
reklama
helloł

... aha Żabko nie doczytałam :eek: a jeśli mogę jeszcze coś zaproponować to z ręką na sercu polecam stolik edukacyjny z Fisher Price superrrr sprawa Blanka dostała na roczek od dziadków i to jest na razie u nas hitem oraz gąsienica gawędziarka ...

helloł

... aha Żabko nie doczytałam :eek: a jeśli mogę jeszcze coś zaproponować to z ręką na sercu polecam stolik edukacyjny z Fisher Price superrrr sprawa Blanka dostała na roczek od dziadków i to jest na razie u nas hitem oraz gąsienica gawędziarka ...
no zabawek narazie niechce juz kupowac bo mala troche juz tego ma a oni niemaja zbyt wiele miejsca bo maja tylko maly pokoik i pokoj z kuchnia rezem a mala ma ten muzyczny ogrodek juz i maskotki,grzeschotki baczek domek co na gwiazdke jej kupilismy i gasienice grajaca i jeszcze pare innych puki co mam jeszcze czas ale wole predzej cos kupic

I ja się witam w NOWYM ROKU - życzę aby był dla Was najlepszy!!!

Jak już wiadomo wróciliśmy do domku...było cudnie!
Blanulka jest świetna i taka grzeczniutka że ja drugiego takiego dzieciątka nie znam. Choć jak Szymek dokuczał to też umiała mu pokazać pazurki. Imprezowiczka mała :-)
Ciocia i Wujek R - Wy wiecie... że Was uwielbiamy! I jeszcze raz dziękujemy.

Żabko jak to na urodziny to może kup jakiś ciuszek. Tego nigdy nie jest za dużo.

Lopciu dawaj tą wredną małpę do mnie, bo coś się ociaga i jeszcze pare dni a zacznę się denerwować.

Kinga widzę że u Ciebie znowu czas staranek...trzymam &&&

Suzi co u Was ???

Miłego popołudnia życzę!!!

hej...
.........jaka ja zmeczona jestem :/ za dużo nie napiszę wybaczcie. ciężki tydzień w pracy.

Mysza tak..zaczynamy od nowa ale tym razem z innym nastawieniem i wiarą że się musi udać! ;] oby jak najszybciej.

miło że kibicujecie... :) wy już macie swoje maluszki, a pamietam jak zaczynałam starania z wami :huh::rolleyes2:

Kinia Ty też już masz swojego "maluszka" pięcioletniego ;-):tak: hi hi hi, nastawienie to 90% sukcesu :rofl2:

yes of course! tylko że mój to już facecik a ja chce takiego maleństwa:)))) znowu tulić w ramionach, całować te malutki stupki i rączki, czekać na pierwszy ząbek pierwsze kroczki.. słowa... i wogóle:)) Filip chce koniecznie brata! nie ma innej opcji dla niego hehehehe :-D
bede miała niezły sajgon jak sie pojawi drugie dziecko ale wiem z czym to sie wiąże i chcę tego własnie! :-)
Szwagierka nie garnie się do robienia dzieci... a już koło 30jest. Teściowa bardzo chce jeszcze wnusie... Filipek miałby się z kim kłócić hahaha bo teraz to ze mną czasami pyskawke strzeli

ach dużo bym mogła tak pisać... :]
oby sie udało! :tak:

... helloł ...

pozwole sobie zakłócić tę ciszę z uwagi na fakt, że znalazłyśmy się na 2 stronie :-D:-D:-D

...u nas coś się mega pozmieniało, moje super grzeczniutkie dziecko chyba ma skok rozwojowy, bo od sylwestra śpi po 4h w nocy :szok: a za dnia max 1h, to pewnie z tęsknoty za Krakowiakami ;-) hi hi hi

Pzdr

reklama
... helloł ...

pozwole sobie zakłócić tę ciszę z uwagi na fakt, że znalazłyśmy się na 2 stronie :-D:-D:-D

...u nas coś się mega pozmieniało, moje super grzeczniutkie dziecko chyba ma skok rozwojowy, bo od sylwestra śpi po 4h w nocy :szok: a za dnia max 1h, to pewnie z tęsknoty za Krakowiakami ;-) hi hi hi

Pzdr

batonik zrozum córcię zakochana jest:-D tęsknota za Szymulką

Do góry