reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabko okłady chłodne też mu robię. inaczej nie dał by dzieciak rady.. u nas i czopki i syrop na jego mase.

czopki niby sa slabsze ale ostatnio czytalam w gazecie dziecko czy jakiejs innej ze jak jest uporczywa goraczka to mozna podawac leki na przemian zeby lepiej dzialalo np syrop z paracetamolem a za paregodzin syrop z ibuprofenem i tak na zmiane moze tak sprobojcie moze wkoncu mlody odpocznie i odetchnie po tych paru dniach goraczki :zawstydzona/y:

reklama
miło z twojej strony..
wiesz szkoda dziecka że tak sie meczy no nie. gorączka to paskudna udręka dla człowieka a co dopiero dla dziecka. No zobaczymy ja staram się jak tylko mogę aby mu ulżyć.
teraz ostatni raz dostał paracetamol w czopku300mg o 17 i gorączki do teraz niet. Oby jak najdłużej :-( na wieczór i w nocy najgorzej jest..

miło z twojej strony..
wiesz szkoda dziecka że tak sie meczy no nie. gorączka to paskudna udręka dla człowieka a co dopiero dla dziecka. No zobaczymy ja staram się jak tylko mogę aby mu ulżyć.
teraz ostatni raz dostał paracetamol w czopku300mg o 17 i gorączki do teraz niet. Oby jak najdłużej :-( na wieczór i w nocy najgorzej jest..

no bo nietety tak juz jest ze zawsze najgorsza goraczka wychodzi wieczorem a jak jej niema to tez pojawia sie dopiero na wieczor :-( eh zeby tak mozna wziac z dziecka na siebie te zle rzeczy :zawstydzona/y:

Pajka Gatulacjeeeeee !

Lopciu &&&&&&& daj znac

Kinia zdrówka dla Fiola

Zabciu kiedys gdzies obilo mi sie i uszy ze krzyzyka sie nie kupuje , moze lepszy medalik

Miłego dzionka !

no jestem już wyniki na tarczycę ok
TSH 1,94 przy normach 0,27-4,2
FT3 5,96 3,1-6,8
FT4 17,52 12-22

TPO 6,3 <34

globulki na stan zapalny , cytologia pobrana za 4 tygodnie wyniki

Pajka Gatulacjeeeeee !

Lopciu &&&&&&& daj znac

Kinia zdrówka dla Fiola

Zabciu kiedys gdzies obilo mi sie i uszy ze krzyzyka sie nie kupuje , moze lepszy medalik

Miłego dzionka !
a patrz zapomnialam niby jest zabobon ze jak kupisz komus krzyzyk to ten krzyz nosisz cale zycie krzyz i meki tej osoby ale ja w to niewierze sama kiedys dostalam i nic prawde mowiac juz niemam tego krzyzyka zgubil sie a byl sliczny :zawstydzona/y:
no jestem już wyniki na tarczycę ok
TSH 1,94 przy normach 0,27-4,2
FT3 5,96 3,1-6,8
FT4 17,52 12-22

TPO 6,3 <34

globulki na stan zapalny , cytologia pobrana za 4 tygodnie wyniki
lopciu super ze wyniki ok bo tarczyca to okropienstwo moja kolezanka ma chora tarczyce i w ciagu kilku miesiecy tak jej wyniszczya organizm ze hoho i wazy 46 kg i nic niemoze przytyc
lopciu fajnie ze wyniki są dobre,ciesze sie.

mój synek lepiej! nie gorączkował cały dzień wiec jest poprawa!:tak: :happy: uff
to dobrze oby tak dalej :tak:

PAJKA gdzie jestes jak sie czujesz? a tak wlasciwie to na kiedy masz ttym razem termin? fajnie masz bo urodzisz jeszcze w tym roku :tak:

witam wieczornie jestem cos zmeczona mlodemu chyba ida jakies zeby bo juz 2 albo 3 noc z rzedu kiepsko spal wiec i ja tez :-:)confused2: mam nadzieje ze dzis da mi pospac bo jutro musze rano wsac i wyszykowac siebie i dzieci na autobus (Klaudia ma wielki dzien jutro zdjecie gipsu) hihihi juz dni odliczala do jutra tak sie doczekac niemoze :-D ja w sumie chyba tez bo wszedzie gdzie szla to pukala tym gipsem i halas robila jak wchodzila do nas do pokoju to tez najpierw walnela gipsem i dopiero drzwi otwierala wiec kazdy odrazu obudzony :baffled::dry::hmm:

reklama
zabko to rzeczywiście jutro wielki dzień:)

a no wielki tylko cos czuje ze nowy obowiazek mi dojdzie albo chodzenie z nia na rehabiliitacje zeby ta reke znow rozruszac albo sama w domu bede musiala z nia cwiczyc :sorry: mam nadzieje ze szybko wroci do dawnej sprawnosci bo wkoncu 3 tygodnie miesnie niepracowaly i trzeba bedzie je spowrotem rozruszac:tak:

Do góry